Feng shui tippek csillagjegyek szerint

Milyen környezetben tud igazán feltöltődni energiával? Cikkünkből kiderül!

Szép álmokat feng shuival!

A kínai térrendezés tudománya szerint nem mindegy, hova teszed az ágyad, és hogy rendezed be a hálószobát. Íme, néhány egyszerű, ám annál hasznosabb tipp!

Mutasd a lakásod, megmondom, ki vagy!

Ha tudod, hogy csillagjegyed szerint melyik elemhez tartozol, ehhez igazíthatod otthonod berendezését. Az Astronet tippjeivel energetizáló és inspiráló környezetet teremthetsz magadnak!

Feng shui: 6 tipp kezdőknek

A feng shui elvei alapján berendezett otthonban jól esik a pihenés, a környezet nyugodt és rendezett. Vannak azonban olyan alapvető hibák, amelyek a legjobb adottságú lakásban is tönkreteszik a harmóniát!

A konyhában a kék fogyaszt!

Használja a színek erejét a diétában is!

Kristályok a lakásban

Segítenek a testi-lelki harmónia elérésében!

Nyisson utat az energiának!

A feng shui elvei alapján berendezett otthon nemcsak menedék, hanem a feltöltődés terepe is az ott élők számára. Léteznek azonban olyan „bakik”, amelyek a legjobb adottságú lakásban is tönkreteszik a harmóniát.

Mágikus szextippek

A következő tippek segítenek abban, hogy sokáig ébren tartsuk a kapcsolatban a szenvedélyt!

Állati jelképtár - így alkalmazd a feng shui szerint!

Ékszerek, pólók, lakberendezési tárgyak – bármit díszíthetünk az állatok jelképeivel, a feng shui is használja ezek energiáit. Cikkünkből megtudhatod, melyik mit szimbolizál!

Fesd pirosra a falad és vonzd be a csí-t!

Legyél sikeresebb szerencsésebb és gazdagabb - könnyű azt mondani, igaz? Eláruljuk: mindehhez nem kell mást tenned csak az alábbi tippek szerint átrendezned a lakásodat, a többi jön magától!

1234
Astronet Piactér