Bika

IV. 20. - V. 20.
Eleme: a föld
Stabilitása: szilárd
Bolygója: a Vénusz
Polaritása: negatív

Napi horoszkóp 2017. április 21.

Ön most nagyon tisztán és világosan, sőt mi több, hatékonyan tudja megragadni és elmondani a gondolatait. Ezzel pedig sokakat meggyőzhet, például a párját is. Annyira, hogy akár a családalapítás, vagy családbővítés gondolatáig is eljuthatnak.

Személyre szabott horoszkóp!

Készítsd el saját ingyenes, személyre szabott elemzésed, születésed ideje- és helye alapján!

Ilyenek a bikák
 • Erogén zónák
 • Szex
 • Szerelem
 • Csábítás
 • Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!

  Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik.

  A Bika módszeres szerető:
  Nem sieti el a dolgokat, szereti mindennek megadni a módját. Az érzéki örömöket sokra tartja, de egyéjszakás kalandokra nem csábul el. Akivel ágyba bújik, azt alaposan meg akarja ismerni. A belső értékek jobban érdeklik, mint a látvány. Nagyon fel tudja izgatni a kedvese hangja, illata, érintése.

  Erogén zónája: A tarkótájék, a nyak. Legérzékenyebb pontja a fülkagyló és a fülcimpa. A fül tele van idegvégződéssel, melyek az érintést az agy vágyközpontjába továbbítják. Imádja, ha simogatják, masszírozzák.
 • Párválasztáskor a legtöbb nőben számos kérdés vetődik fel. Meg tudom hódítani? Miért nem vesz észre? Illik hozzám egyáltalán? Milyen csillagjegyű párral lehet kiegyensúlyozott kapcsolatom?

  A Bika kifinomultan csábít

  Mindent a maga idejében ? ez a jelmondata. Kifinomult érzékiséggel csábítja el vágyának tárgyát. Ha a nő is akarja őt, mindent megmutat, amire csak képes. Senkit sem olyan könnyű az ujjunk köré csavarni, mint őt.

  Még több erotika>>>
 • Kedvelem, szeretem, szerelmes vagyok belé, imádom, megőrülök érte, esetleg jó nálam? Mi, magyarok, szerencsések vagyunk, mert sokféle szót használhatunk a sokféle érzésre. De még így is mást és mást fejeznek ki az azonos szavak.

  Ha a férfi Bika-jegyű: A Bika kívülről elég hűvösen viselkedik. Azonban ne ijedj meg, ugyanis a Bika jelmondata: ?Mindent a maga idejében!?. A szenvedélye ugyanis lassan bontakozik ki. Érdemes tudni, hogy csillagjegyét a Vénusz, a szerelem istennője irányítja. Kifinomult érzékiséggel csábítja el előbb-utóbb a vágyának tárgyát. Az ágyban kezdetben kissé tartózkodó, ám nem a tapasztalatlanságtól, hanem a félénkségtől, és nem akarja rögtön lerohanni a nőt. Ám ha megbizonyosodik arról, hogy a nő is őt akarja, akkor a hűvössége felolvad, és mindent megmutat, amire csak képes.

  Ami még jobban feltüzeli:
  A Bika nem túl fantáziadús szerető, de nagyon tanulékony. Senkit sem tudsz annyira az ujjad köré csavarni, mint őt. Mutasd meg neki, hogy mire jó egy-egy játék és hamarosan már minden közös kalandban benne lesz. Feltéve, ha nem érzi magát kényelmetlenül. Ugyanis a Bika a domináns nagyképűsködést képtelen elviselni. Az érzékenységéből adódóan pedig a legapróbb reakciókat is megérzi.

  Szereted? Teszteld!
 • A csillagok szerint valamennyi jegynek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A gond az, hogy amikor éppen álmaid pasijának meghódítására készülsz, általában roppant keveset tudsz az illetőről. Rendhagyó horoszkópunk talán segít.

  Milyen egy Bika?

  Határozott, körültekintő, szívós és makacs. Erős birtoklási vágy él benne, szereti a szépséget, a zenét és a természetet. Szeretetreméltó, gyengéd és türelmes.

  Így hódítsd meg: Légy nyílt, közlékeny és vidám. Fogadd el, hagyd jóvá ötleteit. Nagyon jó, ha érdeklődsz a munkája, hobbija, a barátai és az összes rá vonatkozó dolog iránt. Készíts neki ínycsiklandó ételeket - fölöttébb értékelni fogja.

  Így tarthatod meg: Ne hazudj neki, még a jó ügy érdekében sem. Ne fecsegj sokat: a pletykát nem szíveli. Légy mindig nyugodt, megfontolt. Lehetsz kicsit anyáskodó, de ne vidd túlzásba. Ne féltékenykedj, felesleges. Ne költekezz. Ne vitatkozz túl sokat.
 • Vitakészség
 • Fehérnemű
 • Színek
 • Drágakövek
 • Könnyebben feloldható egy-egy konfliktus, ha a felek ismerik egymás asztrológiai adottságait. Tudják, hogy születési sajátosságaik alapján tüzes jegyhez tartoznak-e (mert akkor meglehetősen harciasak egy-egy vita során), vagy föld jegyűek (azaz türelmesek, béketűrők, kompromisszumra hajlamosak), esetleg levegő jegyűek (könnyen kibillenthetők lelki egyensúlyukból), vagy víz jegyűek (áldozatként eltűrik a másik fél minden kitörését, talán még a tettlegességet is.)

  A Bika természeténél fogva békés és nyugodt, nehezen lehet kihozni a sodrából. Sok mindent lenyel, és csak akkor kezdeményez vitát, ha már tűrhetetlennek érzi a feszültséget. Ha valaki erőszakkal vagy veszekedéssel próbálja ráerőltetni az akaratát, akkor csöndesen kitér előle, és továbbra is következetesen a saját álláspontját képviseli. 

  Olykor azért mégis feldühödik, ilyenkor jaj annak, aki útját állja: tör, zúz, kiabál, nem nézi, mi lesz a tombolás következménye. Amikor jól kidühöngte magát, megnyugszik, újra kézbe veszi a dolgokat, és a végén még ő igyekszik kiengesztelni a másikat.
 • Azért viseled, mert jól áll. Vagy mert kedvesed megőrül érte. Netán azért, mert olcsó. Szerintünk pedig lehet, hogy azért, mert a csillagjegyed meghatározza a neked leginkább jól álló fehérneműt.

  A Bika vérbeli háziasszony, igazi földanya típus. Kedvenc színei a kék, a barna és a zöld minden árnyalata. Csipkés, a gömbölyded formákat hangsúlyozó költeményekben érvényesül csábereje.

  Vidám, nőies és mégis szexi... 
 • Több közük van egymáshoz a színeknek és a tizenkét csillagjegynek, mint gondolnánk. Valamennyi jegyhez tartozik olyan szín, amely a legtöbb erőt, kisugárzást, szépséget és elégedettséget hozza ki a jegy szülöttéből.

  A Bika színe a vérnarancs.
  A tűz és a féltékenység színe. A Bika szeret birtokolni, és könnyen érzi úgy, hogy elhanyagolják. Viszont hűséggel, megbízhatósággal és türelemmel jutalmazza a partnerét.


  Vonzó: a Bak kékeslilája. A Bak karriervágya jól kiegészíti a Bika temperamentumát.
  Kedvezőtlen: a Skorpió kékje ? a Skorpió is igen féltékeny.

  Minden a színekről>>>
 • Topáz, smaragd, esetleg rubin? Csillagjegyed alapján te is megtalálhatod saját drágakövedet. Talizmánod mindent elárul arról, mit várhatsz a barátodtól, mit remélhetsz a szerelemben, illetve értékes jelzésekkel, tanácsokkal szolgál a jövőddel kapcsolatban.

  A Bika köve a lazurkő, a csillagos éjszaka kozmikus jelképe. Keleten mindenütt titokzatos kék kőnek nevezik, amely kétségtelenül segít az ártó szellemek, a rosszindulat ellen.

  A smaragd fokozza az érzéki vonzerőt, segít megőrizni a fiatalságot, megvédi viselőjét a szembetegségektől, az epilepsziától, a vírusfertőzésektől, az epe- és májbetegségektől, megszünteti az érzelmi blokádot, és mivel erőteljes regeneráló hatással rendelkezik, elősegíti a betegségekből való felépülést.    

  A türkiz elűzi a depressziót, a lámpalázat, segít úrrá lenni a gátlásokon, védelmet nyújt a mérgek és szennyező anyagok káros hatása ellen.

  A rózsakvarc viselőjének szerencsét hoz a szerelemben, megóvja tulajdonosát az elektroszmog ártalmas hatásaitól. A szívcsakrára helyezve segít viselőjének leküzdeni az érzelmi sérülések okozta fájdalmat.

  Egyéb hasznos kövek: jáde, akvamarin, krizopráz, krizokoll, malachit, zafír, azurit, narancsszínű karneol, agát

  A Zöld Szív a legragyogóbb>>>
 • Jegygyűrű
 • Smink
 • Diéta
 • Divat
 • Ne lepődj meg, ha eljegyzéskor leendő férjed imígyen nyújtja át jegygyűrűdet: csillagom, ilyet javasoltak a csillagok. A horoszkóp ide is betette a lábát.

  Gyémánt a hagyománytisztelő Bikának 

  Életedet a szerelem bolygója, a Vénusz irányítja: a tökéletes szerelemről és a nem kevésbé makulátlan eljegyzési gyűrűről álmodsz.

  Égi tanács: Ízlésed meglehetősen konzervatív, ezért válassz egyszerű és hagyományos, 14 karátos fehérarany gyűrűt apró, kerek gyémánttal.

 • A szépség, a kisugárzás és a jó megjelenés nem csupán adottság kérdése. Sok múlik azon, hogyan éljük meg nőiességünket és mennyit törődünk testünkkel - lelkünkkel. A csillagjósok szerint külsőnk - így sminkünk is - alapvetően attól függ, milyen jegy alatt születtünk. Igazuk lehet.

  A Bika hölgy nagy gondot fordít külsejére, fontosnak tartja a jó megjelenést. Elsősorban nőiességét hangsúlyozza. Kedveli a hosszú, vállra omló loknikat, a göndör copfokat. Ha egyszer megtalálja az előnyösnek vélt külsőt, nehezen változtat rajta.

  A Bika kimondottan szereti a színeket; haját lágy, meleg árnyalatokra festi. Sminkjében változatos színkombinációra törekszik. Imádja a hosszú (mű)szempillákat. Szívesen festi a száját kontúrceruzával nagyobbra.

  Kérdésed van? Szépség-szakértőnk segít!>>>
 • Már a huszadik diétát próbálod ki, de eddig egyik sem vezetett eredményre? Talán azért, mert nem a csillagjegyednek megfelelő fogyókúrát csináltad. Lássuk, mivel érdemes próbálkozni!

  A Bikának az elválasztó étrend segít

  A fogyókúrát méregtelenítéssel indítsd, a kalóriacsökkentő diétát párosítsd kemény fizikai megterheléssel ? ez az eredményesség szempontjából fontos. Az étrendből a zsírt és a szénhidrátot kell száműzni. Kevés húsra van szükséged, a nyers kosztra kellene átállnod.

  Naponta kerüljön az asztalra friss zöldség és gyümölcs, illetve tejtermék. Arra különösen ügyelni kell, hogy a szervezet kellő vitaminhoz és ásványi anyagokhoz jusson. Legideálisabb diéta a 90 napos elválasztó étrend, amikor kiegyensúlyozottan jut a szervezet mindenhez, amire szüksége van.

  Mozgás

  Szívesebben edzenek egyedül, mint csoportosan. Nem szeretik, ha sürgetik őket. Kitartásuk irigylésre méltó.
  Tanácsok

  Anyagcseréjük jóval lassúbb, mint a többi elem szülötteinek, a felszedett kilókat nehezen adják le. Szerencsére kitartóak, tehát ha valamibe belekezdenek, azt végig is csinálják. Ez a záloga a sikeres fogyókúrának. Ajánlott heti két-három szaunázás, amikor minden megerőltetés nélkül szabadulhat meg a fölösleges víztől és a salakanyagoktól.

  Még több diéta és mozgásforma>>>
 • Mi történik, ha egy divatszakember összefog egy asztrológussal? Megszületik a horoszkóp-divat! Ki mit szeret - kinek mi áll jól... A csillagok ezt is megmutatják.

  A Bika művészi hajlama nem párosul kézügyességgel. A varrónőt kritizálja, de egy gombot sem képes felvarrni. Ragaszkodik a legújabb divathoz, a drága, egyedi ruhákhoz és ékszerekhez.

  Nyári ékszertippek>>>
 • Gyermek
 • Sport
 • Kedvenc étel
 • Baratság
 • Ha ismered gyermeked horoszkópját, és annak megfelelően kezeled, jutalmad boldog, kiegyensúlyozott csemete lesz. Miben segítsük, hogyan neveljük őt ? erről (is) súgnak a csillagok.

  A Bika gyermek lehet, hogy később kezd beszélni, járni, mint kortársai, de amikor végre megszólal, valószínűleg átugorja majd a kezdeti gügyögést. Birtoklási vágya könnyen átcsaphat irigykedésbe. Ez különösen testvérek között okozhat komoly konfliktusokat. Próbálj tisztességes igazságérzetére hatni.


  Kényelmes, olykor lusta gyermekünk megmozdítása komoly feladat. Mégse türelmetlenkedjünk vele, mert ezzel véglegesen mozdíthatatlanná válik. Bár lassú felfogásúnak tűnik, nem a tanulás megy neki nehezen, hanem a gyors, sziporkázó önkifejezés. Dacosan, passzívan lázad. Csak azt csinálja meg, amiben öröme telik.

  Szeretet, nevelés, tanácsok és tippek>>>
 • Tűz, föld, levegő, víz ? a négy őselem. Az, hogy melyik elemhez tartozó jegyben születtél, megmutatja, hogy milyen mozgásforma való neked. Hozd magad formába asztrogimnasztikával!

  Nincs haszontalan fáradság! ? ez lehetne a jelmondata. Fél az erőszakos, veszélyt rejtő sportoktól. Szeret a saját ritmusa szerint haladni, nagyon nem kedveli a ?gyorsan? szót. Igen kitartó tud lenni, ha el akar érni valamit. Ez az öröm vezérli erőfeszítéseit.

  A gyaloglás, kerékpározás, trekking és a sízés a legmegfelelőbb sportok számára. Az egyedüli gond, hogy jó étvágyat csinálnak, és mivel a Bikák értékelik a jó kosztot, hamar visszaszedik a mozgás révén elvesztett kalóriát. Ajánlott: a klasszikus tánc, egy olyan műfaj, ami nagyon megfelel érzéki, nőies természetének. (A Bikákat a szerelem és a szépség istennője kormányozza.) A tánc tökéletesíti a mozgását, és eltünteti rémálmát: a narancsbőrt.

  Még több sport>>>
 • Ételed és életed. A csillagjegyek nemcsak az ember tulajdonságait és jellemét határozzák meg, hanem táplálkozási szokásait is. Ezért nem véletlen, hogy más ételfajtákat kedvelnek a Bakok, mint a Szüzek vagy a Nyilasok, és ugyancsak eltérő étrend biztosítja egészségüket.

  Mit egyél? Hajlamos vagy a falánkságra... Ne feledd: nem mindig egészséges, ami finom! Egyél sok gyümölcsöt: narancs, citrom, alma, szilva és körte a legjobb választás. A hús mellé pedig könnyű salátát, sárgarépát és káposztát válassz.
  Mit igyál? A nyugodt, csendes Bikát ingerli az erős alkohol, az égetett szeszes ital. Igyál inkább finom, nemes borokat.

  Mivel vendégeld meg a Bikát? A hagyományos konyhát, a gazdag ízvilágot kedveli. Hússal teli, sűrű levessel várja. A fő fogás legyen egzotikus ízesítésű sült marha, desszertnek gyümölcsöt tálalj.

  Étellista:
  - Hús: Marhahús
  - Gyümölcs: alma, szilva, banán, cseresznye, körte, narancs, citrom
  - Zöldség: borsó, paraj, paradicsom, sárgarépa, káposzta
  - Fűszer: kapor, petrezselyem, menta, szegfűszeg, ánizs

  Ételek, receptek, tippek, trükkök, finomságok >>>
 • Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Mostanában kevesebb szó esik erről a nemes érzésről. Mintha szégyellnénk. Vagy csak a rohanó életmód, a türelmetlenség miatt esik róla egyre kevesebb szó? Csak azért szorul háttérbe, mert önmagunkra se tudunk időt szakítani, nemhogy másokra?

  A Bika zárkózott, befelé forduló, nem szívesen tárja fel titkait mások előtt. Nem is nagyon barátkozik. Ám ha végre talál valakit, akiben megbízhat, élete végéig ragaszkodik hozzá. A barátságban türelmes, megbízható.

  Akikkel érdemes barátkoznia: a tartózkodó Szűz, a megfontolt Bak és az alkalmazkodó Halak mellett biztonságban érzi magát.

  Akiket jobb, ha elkerül: az Ikrek és a Vízöntő. Annyira eltérő a természetük, hogy egyetlen közös témájuk sem akad.

  Ha a barátnője Bika, biztos lehet benne, hogy éjjel egykor is felhívhatja bánatával, és ő segíteni fog. Viszont nagyon fel tudja dühíteni a fölösleges kérdezősködéssel, meg azzal is, hogyha pontatlan, vagy ha nem tartja magát a megbeszélt dolgokhoz.
 • Stressz
 • Lak- berendezés
 • Párhoroszkóp
 • Utazás
 • A stressz, akárcsak minden más az életben, a csillagoknak van alárendelve ? állítják az asztrológusok. Lássuk, az egyes csillagjegyek szülöttei hogyan reagálnak a kihívásokra, válságokra, veszélyekre és változásokra!

  A föld jegyű Bika magabiztos, erős. Ragaszkodik a megszokotthoz, sokszor nehezen birkózik meg a változásokkal.
  Válasz a fizikai igénybevételre

  Bár tisztában van a képességeivel, sokszor mégis ereje fölött akar teljesíteni. Olyankor is, ha az elérhető pluszra semmi szüksége.
  Legyenek ötletei, gondolja végig, mennyi jót hozna a változás, egy változtatás. Ha maga is akarja, mindennel könnyebb lesz megbirkózni.
  Gyenge pontok

  A torok és a nyak. A torokgyulladás és a nyakizom fájdalmai eléggé gyakoriak. Rendszeres masszázzsal enyhíthet a panaszokon. Ha kapar a torka, igyon zsálya- vagy kamillateát.
  Visszanyerheti nyugalmát

  Még akkor is kitart, amikor mások már rég feladták a küzdelmet. Nem szereti a sürgetést, néha nehezen birkózik meg a változásokkal, de vészhelyzetben éppen ő az, aki jó eszére hagyatkozva, a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldással áll elő. Gondoljon bele, mindez mennyire jó és hasznos. Igazi támasza és segítsége a többieknek. Szükségük van rá. Mindezt csak nyugodtan, kipihenten képes nyújtani. Relaxáljon, fogyasszon könnyű ételeket.

  Számolj le a stresszel >>>
 • Van-e összefüggés a csillagok állása és a lakberendezés között? Az asztrológusok különböző megfigyeléseikre támaszkodva megállapították, hogy az egyes csillagképek szülöttei más-más stílusú enteriőrben érzik jól magukat.

  A Bika szereti a kiegyensúlyozott megoldásokat, így a minőség legalább annyira fontos számára, mint a takarékosság. Háza a biztos hátország, ahová visszavonulhat föltöltődni, ellazulni. Kedveli a természetes, jó minőségű anyagokat. Kedvenc színei a földszínek, barnák, zöldek, rózsaszínek. A túl sok féle anyag és kolorit nyugtalanná teszi.

  Előszeretettel alkalmaz rusztikus, falusias hangvételű bútorokat, szereti a skandináv stílust, de a stílbútorokat is. Lakókonyhája központi berendezési tárgya a tűzhely, ahol számtalan hangulatos órát tölt főzéssel. Társaságkedvelő, lakásából nem hiányozhat a nagy méretű ebédlő asztal, amit mindig sokan ülnek körbe.

  Skandináv stílusú bútorok>>
 • Minden nő boldogságra vágyik. Hogy kinek mit jelent a boldogság, nagyban függ attól, milyen csillagjegyben született. A bolygók járása befolyásolja azt is, vajon rátalál-e az igazira, meg tudja-e hódítani, s hogyan tudja megtartani a férfit.

  A Bika érzéki és megbízható. Megfordulnak utána az emberek az utcán, mert szinte sugárzik belőle a harmónia, a nyugalom. Megbízható társ és jó szerető. Nehezen kötelezi el magát, mert a házasságot életre szóló köteléknek tartja, de ha igent mond, hűséges és odaadó.
  Mire kell vigyáznia? Túlságosan ki akarja sajátítani a párját. Ha le tudja győzni a féltékenységét, azzal nem csak saját életét könnyíti meg, de a kapcsolata is tartósabbá válik.


  Ki illik hozzá? A Bak és a Szűz megbízhatóságával veszi le a lábáról, de legjobban a határozott fellépésű, erotikus kisugárzású Skorpióval egészítik ki egymást.


  Ki nem illik hozzá? A Vízöntő és az Ikrek.

  Lobog még a régi tűz? Teszteld!>>>
 • Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak.

  A kényelemszerető Bikák nem tartoznak a szenvedélyes utazók közé. Vadkempingezésre, autóstoppos túrákra, kalandos kirándulásokra senki ne számítson a Bika társaságában. Azért egy festői környezetben fekvő igényes szálloda és a helyi ételspecialitások elegendő csáberőt jelenthetnek számukra, hogy kimozduljanak megszokott otthonukból. 

  Számukra az jelenti a legnagyobb elégedettséget, ha jóbarátok meghitt társasságában ehet-ihat és élvezheti a pihenés örömeit. Gondosan és komótosan készül a szabadságra. Általában közelebbi úticélt választ, s azt még aznap szeretné is elérni. A földhözragadt Bika repül?gép helyett inkább saját kocsijával indul útnak, s ha egyszer megkedvel egy helyet, akkor oda többnyire vissza is tér.

  A Bika jegyhez tartozó országok: Svédország, Írország, Törökország, Görögország, görög szigetek, Capri, Ciprus, Lengyelország, Perzsia, Mauritius, Franciaország, Svájc, Mallorca

  A Bika jegyhez tartozó városok: Lipcse, Luzern, Zürich, Palermo, St. Louis, Dublin, Mantova, Verona

  Idei úticélod: Törökország

  Utazzunk!>>>

Így nem lesz felesleges az újévi fogadalom!

Nehezedre esik betartani azokat a fogadalmakat, amelyeket a bólé jótékony homályában tettél? Adunk néhány ötletet, amellyel sikerülhet beépíteni ezeket az életedbe.

Viking orákulum

A viking hagyományban a gyűrű a hatalom és a gazdagság szimbóluma. Segítségével könnyebben elérheted céljaidat!

Kelta horoszkóp

Napjainkban a kelta örökség reneszánszát éli a nyugati világban, ide értve az ősi horoszkópjukat.

Kínai horoszkóp

A kínai asztrológia pontosan kiszámított holdévek szerint határozza meg a 12 csillagjegy szülötteinek jellemző tulajdonságait.

Válságok és megoldások

Ahogy mondani szokták, manapság a csapból is a válság folyik. Itt a vég, államcsőd, tönkremenés, katasztrófa, világvége. Az emberek arcán kétségbeesés vagy fásult közöny, és bizony csakugyan kevesebb a pénzünk...

Ki illik Hozzád?

Szeretnéd tudni, hogy összeilletek a pároddal? Ha tudod a csillagjegyét egy kattintásra meglesz a válasz!

Sorsfordító álmok, halál közeli élmények, előző életek

Van abban valami különös, hogy hiába száguld szélessávú Interneten az információ, hiába követik lépésről, lépésre bonyolult műszerek az emberi agy sejtjei közt villódzó gondolatot, hiába képes a NASA kozmikus karambolt előidézni a földtől 133 millió kilom

Dominó jóslás

A dominó jóslás segít, ha egy bizonyos kérdésben nehezen döntesz, vagy tanácstalan vagy.

Astronet Piactér