Halak

II. 19. - III. 20.
Eleme: a víz
Stabilitása: változó
Bolygója: a Neptunusz és a Jupiter
Polaritása: negatív

Napi horoszkóp 2017. január 12.

Ma nem megy önnek a munka. Folyton ábrándozik, máson jár az esze. Ez már a kollégáinak is feltűnik, de talán még a főnökének is. Legalább a legfontosabbakat végezze el.

Személyre szabott horoszkóp!

Készítsd el saját ingyenes, személyre szabott elemzésed, születésed ideje- és helye alapján!

Ilyenek a halak
 • Erogén zónák
 • Szex
 • Szerelem
 • Csábítás
 • Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!

  Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik.

  A Halak önzetlen szerető:
  Érzékeny és megértő, romantikus és áldozatkész ? ezért teljesen aláveti magát párja igényeinek. A szerelem számára szent dolog.
  Kedvesét kényezteti, körülrajongja. Mégsem a nők álma, mert képtelen két lábbal megállni a földön. Bizonytalan és határozatlan, nehezen hajlandó elfogadni a világot olyannak, amilyen.

  Erogén zónája: Az ujjhajlatok, az ujjhegyek ? még a nagy lábujján is! Az ujjhegyekben végződnek ugyanis a test energiapályái. Érintéskor bioszikrák pattannak ki, mint amikor villamos vezetékek érintkeznek egymással.
 • Párválasztáskor a legtöbb nőben számos kérdés vetődik fel. Meg tudom hódítani? Miért nem vesz észre? Illik hozzám egyáltalán? Milyen csillagjegyű párral lehet kiegyensúlyozott kapcsolatom?

  A Halak találékony partner

  Kifinomult. Távol áll tőle a tabu és az önzés. A háztartási eszközöket is szexjátékszerként használja. Ha még a tizedik randevú után sem akar ágyba vinni, az csak egyet jelenthet: nem kíván.

  Még több erotika>>>
 • Kedvelem, szeretem, szerelmes vagyok belé, imádom, megőrülök érte, esetleg jó nálam? Mi, magyarok, szerencsések vagyunk, mert sokféle szót használhatunk a sokféle érzésre. De még így is mást és mást fejeznek ki az azonos szavak.

  Ha a férfi Halak-jegyű: Érzékeny lelkű ember, akinek fontos a líra és a romantika. Sokkal jobban élvezi a szeretkezés előtt vibráló erotikus feszültséget, mint magát a szexet. Önzetlen szerető, akinek fontos, hogy társa minden igényét kielégítse. A tabuk és az egoizmus számára idegenek.

  Ami még jobban feltüzeli:
  A Halak-jegyű férfiak nem akarnak hangulat-függőek lenni. Találékonyságban nem szenvednek hiányt: tökéletesen alkalmazzák a háztartási eszközöket szex-játékszerekként. Beszélgess vele, próbáld megérezni érzékeny rezdüléseit, és higgy a megérzéseiben!

  Szereted? Teszteld!
 • A csillagok szerint valamennyi jegynek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A gond az, hogy amikor éppen álmaid pasijának meghódítására készülsz, általában roppant keveset tudsz az illetőről. Rendhagyó horoszkópunk talán segít.

  Milyen egy Halak?

  Érzékeny, nyitott, jóindulatú. Szereti a természetet, az állatokat. Fantáziadús, intuitív, kevéssé gyakorlatias. Romantikus, aggodalmaskodó, tele részvéttel és emberi melegséggel. Roppant vonzó, kellemes és állhatatlan.

  Így hódítsd meg: Légy hozzá hasonlóan érzékeny. Állj mindig a rendelkezésére. Bátorítsd, nyugtasd meg, űzd el a szorongását. Halmozd el szeretettel és figyelemmel.

  Így tarthatod meg: Ne ringasd magad abba az illúzióba, hogy ismered. Ne sértsd meg titkait. Ne zsarnokoskodj vele, ne légy soha agresszív. Ne add oda neki mindenedet.
 • Vitakészség
 • Fehérnemű
 • Színek
 • Drágakövek
 • Könnyebben feloldható egy-egy konfliktus, ha a felek ismerik egymás asztrológiai adottságait. Tudják, hogy születési sajátosságaik alapján tüzes jegyhez tartoznak-e (mert akkor meglehetősen harciasak egy-egy vita során), vagy föld jegyűek (azaz türelmesek, béketűrők, kompromisszumra hajlamosak), esetleg levegő jegyűek (könnyen kibillenthetők lelki egyensúlyukból), vagy víz jegyűek (áldozatként eltűrik a másik fél minden kitörését, talán még a tettlegességet is.)

  A Halak érzékeny, könnyen megbántható. Általában nem szívesen szembesül a problémákkal, inkább igyekszik szemet hunyni a kellemetlenségek fölött. Úgy érzi: nincs elég ereje ahhoz, hogy megvédje magát.

  Ez az oka, hogy kerüli a vitákat, nem veszekszik, a kritikus helyzetben inkább visszavonul és duzzog, vagy úgy tesz, mintha semmi nem történt volna, és csak magában rágódik. De sokszor épp ezzel az elvonulásával provokálja a másikat, magára vonja a párja haragját. Az évezredes megfigyelések szerint a legtöbb áldozat épp a Halak jegy szülötteiből kerül ki.
 • Azért viseled, mert jól áll. Vagy mert kedvesed megőrül érte. Netán azért, mert olcsó. Szerintünk pedig lehet, hogy azért, mert a csillagjegyed meghatározza a neked leginkább jól álló fehérneműt.

  A Halak gyógyíthatatlanul romantikus. Minden csinos, nőies darab illik hozzá. Akkor is helyes, divatos fehérnem? szettet hord, ha éppen farmerben van.

  Szerelmes darabok különböző színekben>>>
 • Több közük van egymáshoz a színeknek és a tizenkét csillagjegynek, mint gondolnánk. Valamennyi jegyhez tartozik olyan szín, amely a legtöbb erőt, kisugárzást, szépséget és elégedettséget hozza ki a jegy szülöttéből.

  A Halak színe a pirosaslila.
  A gyengédség és romantika színe. A Halak ugyanis érzékeny lélek, aki nagy szerelemről álmodozik. Gyakran fogja meg az ezoterika és a vallás.

  Vonzó: a Rák sárgásnarancsa. Tőle megkaphatja az otthonosság érzését.
  Kedvezőtlen: a Skorpió kékje. A Skorpió hatalmaskodásával szemben a Halak védtelen.

  Minden a színekről>>>
 • Topáz, smaragd, esetleg rubin? Csillagjegyed alapján te is megtalálhatod saját drágakövedet. Talizmánod mindent elárul arról, mit várhatsz a barátodtól, mit remélhetsz a szerelemben, illetve értékes jelzésekkel, tanácsokkal szolgál a jövőddel kapcsolatban.

  A Halak köve az akvamarin, amit a tenger kövének neveztek egykor és a vihartól védte a hajósokat. A hagyomány a misztikusok és gyógyítók kövének tartja. Javítja az erőnlétet, csökkenti az agressziót, a homlokra vagy a szemekre fektetve élesíti a látást, fejleszti a beleérző-képességet, megvilágosítja a szellemet és bátorságot ad, megakadályozza a torok-, máj- és szembetegségek kialakulását, és enyhíti a fogfájást. Jó hatása van a légutakra és a tüdőre, csökkenti az allergiás eredetű bőrpanaszokat.

  A jade finom és lágy kő, békét és harmóniát sugároz arra, aki a közelében tartózkodik. Az ókori Egyiptomban amulettként viselték a jadéból készült figurákat, amelyeknek misztikus erőt tulajdonítottak. Mexikóban a spanyol hódítók csodálkozva tapasztalták, hogy a ?bennszülöttek? ezzel a kővel kúrálták a vesebetegségeket. A néphit szerint hosszú életet ad viselőjének, bőséges gyermekáldást biztosít, megkönnyíti a szülést, és megóvja tulajdonosát a balesetektől. Terméketlenség esetén ajánlatos a szexcsakrára helyezni, szüléskor pedig kézben tartani.  

  Egyéb hasznos kövek: holdkő, ametiszt, opál, hematit

  Energiacsakrák>>>
 • Jegygyűrű
 • Smink
 • Diéta
 • Divat
 • Ne lepődj meg, ha eljegyzéskor leendő férjed imígyen nyújtja át jegygyűrűdet: csillagom, ilyet javasoltak a csillagok. A horoszkóp ide is betette a lábát.

  Meglepetés az elepedő Halaknak

  A legromantikusabb jegy szülötte vagy. Azt szeretnéd, ha nem is tudnád előre, hogy kedvesed, akiért elepedsz, meglep az eljegyzési gyűrűvel.

  Égi tanács: Legjobban egy különleges, mondjuk körte formájú kővel díszített platinagyűrűnek örülnél.

  Meglepetés esküvő?
 • A szépség, a kisugárzás és a jó megjelenés nem csupán adottság kérdése. Sok múlik azon, hogyan éljük meg nőiességünket és mennyit törődünk testünkkel - lelkünkkel. A csillagjósok szerint külsőnk - így sminkünk is - alapvetően attól függ, milyen jegy alatt születtünk. Igazuk lehet.

  A Halak nő sokat foglalkozik külsejével, rendszeres vendég a fodrásznál és a kozmetikusnál. A divat hullámzásait nem követi pontosan, ragaszkodik saját stílusához. A hosszú hajat kedveli. Szívesen hord kontyot, vagy leengedett frizurát ? színes csatokkal, hajszalagokkal.

  Egyéniségéhez a tavasz színei illenek ? zöldessárgás, rózsaszín, esetleg halványszürke szemhéjpúderral. A rúzs és a púder megválasztásánál kerülje a sötét színeket, inkább élénkebb, melegebb árnyalatot használjon.

  Kérdésed van? Szépség-szakértőnk segít!>>> xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 • Már a huszadik diétát próbálod ki, de eddig egyik sem vezetett eredményre? Talán azért, mert nem a csillagjegyednek megfelelő fogyókúrát csináltad. Lássuk, mivel érdemes próbálkozni!

  Elválasztó diétával lesz karcsú a Halak

  Ha este hat után nem esznek, csak joghurtot, már sokat tesznek alakjukért. Mivel szervezetük könnyen megköti a folyadékot, sok vízhajtó hatású fűszert és ételt kell fogyasztaniuk (petrezselyem, zsálya, rizs). Érdemes olyan konyhatechnikai fogásokat kipróbálniuk, amelyek az éltelek ízét nem veszik el, de a zsír- és a szénhidrátbevitelt csökkentik (párolás, grillezés, stb.). Egyenek minél több halat, kagylófélét, gombát, zöldséget.

  Az elválasztó diéta alapjait betartva (nem keveri a fehérjét a szénhidráttal) biztosan sikerül megszabadulnia a feles kilóktól.
  Mozgás

  Leginkább a vízben érzik jól magukat. Ideális mozgástér számukra az uszoda. Ide kényszer nélkül, szívesen járnak.
  Tanácsok

  Hízásra hajlamosak, de könnyen leadják a felszedett kilókat. Igazából az tart sokáig, amíg rászánják magukat a fogyókúrára. Mivel a vizes jegy szülötteinél könnyen kialakul narancsbőr, a szaunázás mindenképpen ajánlott hetente háromszor, de az is megteszi, ha fürdéskor luffaszivaccsal dörzsölik a cellulitiszre hajlamos testtájakat (comb, fenék, has).

  Még több diéta és mozgásforma>>>
 • Mi történik, ha egy divatszakember összefog egy asztrológussal? Megszületik a horoszkóp-divat! Ki mit szeret - kinek mi áll jól... A csillagok ezt is megmutatják.

  A Halak álmodozó, idealista egyéniségéhez csak a finom alapanyagból varrt ruha illik. Színvilága nem harsány, inkább visszafogott. A romantikus stílus nagyon megy neki.

  Virágos romantika>>>
 • Gyermek
 • Sport
 • Kedvenc étel
 • Baratság
 • Ha ismered gyermeked horoszkópját, és annak megfelelően kezeled, jutalmad boldog, kiegyensúlyozott csemete lesz. Miben segítsük, hogyan neveljük őt ? erről (is) súgnak a csillagok.

  A Halak gyermek rendkívül érzékeny, de ne kényeztessük el. Ha mindentől megvédjük, soha nem erősödik meg. Nála nem célravezető a szigor, a kényszer alkalmazása, ki van éhezve a dicséretre. Hajlamos az önfeláldozásra. Gyakorlatiasabbá kell nevelni: biztassuk véleményalkotásra.

  Tekintsük egyenlő félnek, vonjuk be a családi döntésekbe. Higgye el magáról, értékes, s jobbat érdemel annál, semhogy rabszolgája legyen mások akaratának. Muszáj megtanulnia nemet mondani, különben kiszolgáltatottá válhat. Könnyen elcsábítható negatív irányba, ezért egyértelmű értékrenddel kell megajándékozni.

  Szeretet, nevelés, tanácsok és tippek>>>
 • Tűz, föld, levegő, víz ? a négy őselem. Az, hogy melyik elemhez tartozó jegyben születtél, megmutatja, hogy milyen mozgásforma való neked. Hozd magad formába asztrogimnasztikával!

  Ki nem állhatja, ha sürgetik; az erőszakos sportok sem vonzzák. A rendszeresség és a rutinszerűség nem felel meg ösztönösségen és gazdag fantázián alapuló jellemének. Nem kedveli az előre meghatározott programokat és az intenzív edzéseket. Szeret a hullámokra hagyatkozni.

  A víz az éltető eleme, élvezi a vízisportokat: úszás, vitorlázás, evezés, búvárkodás. A sportban a megújulást és az örömöt keresi, és ha nem leli, abbahagyja.

  Még több sport>>>
 • Ételed és életed. A csillagjegyek nemcsak az ember tulajdonságait és jellemét határozzák meg, hanem táplálkozási szokásait is. Ezért nem véletlen, hogy más ételfajtákat kedvelnek a Bakok, mint a Szüzek vagy a Nyilasok, és ugyancsak eltérő étrend biztosítja egészségüket.

  Mit egyél? Hajlamos vagy a gyomorrontásra. Ne fogyassz tartósított élelmiszert, túl fűszeres és túl zsíros ételeket, például olajban sült krumplit.
  Mit igyál? Könnyen rászokhatsz az alkoholra, és nagyon tudsz szenvedni a másnaposságtól. Tiszta italokat fogyassz, inkább vodkát, mint kevert koktélokat, és semmiképpen se keverd a fehérbort a vörössel.

  Mivel vendégeld meg a Halakat? Természetesen szeretik a halat, főleg a egzotikus fajtákat. Lepd meg valamilyen távolkeleti vagy kínai különleges halas fogással.

  Étellista:
  - Hús: hal
  - Gyümölcs: datolya, füge, mangó
  - Zöldség: articsóka, káposzta, envídia, zöldbab
  - Fűszer: tárkony, kakukkfű, gyömbér, fokhagyma

  Ételek, receptek, tippek, trükkök, finomságok >>>
 • Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Mostanában kevesebb szó esik erről a nemes érzésről. Mintha szégyellnénk. Vagy csak a rohanó életmód, a türelmetlenség miatt esik róla egyre kevesebb szó? Csak azért szorul háttérbe, mert önmagunkra se tudunk időt szakítani, nemhogy másokra?

  A Halak önzetlen, önfeláldozó, igazi jó barát, mindenkin segít, aki rászorul. Társaságkedvező, de nem vágyik arra, hogy az érdeklődés középpontjába kerüljön. Igyekszik a háttérben maradni, de ezzel együtt csak akkor érzi jól magát, ha nagy a nyüzsgés a környezetében. Inkább figyeli az eseményeket, mint irányítja.

  Akikkel érdemes barátkoznia: A vizes jegy szülötteivel félszavakból is értik egymást, de a Bakok és a Bikák bizalmába is hamar be tud férkőzni, és a Skorpiókkal is ki tud jönni.

  Akiket jobb, ha elkerül: A tüzes Oroszlán, Kos és Nyilas észre sem veszi, mikor okoz fájdalmat. Az együtt töltött idő állandó hadakozással telne.

  Ha a barátnője Halak, szerencsés embernek mondhatja magát, mert mindig érezheti a gondoskodását, önfeláldozó szeretetét. Őt nyugodtan fel lehet hívni éjfélkor is, ha valakinek el akarja sírni a bánatát, vagy be akar számolni legújabb hódításáról. És nem kell attól félnie, hogy kifecsegi a rá bízott titkokat, vagy hogy lecsapja a kezéről a legújabb pasiját.
 • Stressz
 • Lak- berendezés
 • Párhoroszkóp
 • Utazás
 • A stressz, akárcsak minden más az életben, a csillagoknak van alárendelve ? állítják az asztrológusok. Lássuk, az egyes csillagjegyek szülöttei hogyan reagálnak a kihívásokra, válságokra, veszélyekre és változásokra!

  A víz jegyű Halak képes átevickélni minden veszélyen és válságon. Elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy saját érzelmi problémáival is megbirkózzon. Arra ügyeljen csupán, hogy elegendő nyugalmas szakasz is legyen az életében.
  Válasz a fizikai igénybevételre


  Mivel elsősorban érzelmei mozgatják mindennapjait, egészségi állapotára leginkább a lelke van hatással. Ezért a lélek megannyi terhe sokkal erősebben igénybe veszi. Rendszeres étkezéssel, testedzéssel és pihenéssel elkerülheti a stressz káros következményeit.
  Gyenge pontok

  A lábfej. A stressz okozta feszültségek enyhítésének legkitűnőbb
  módszere a talpmasszázs.
  Visszanyerheti nyugalmát


  Mivel mások problémáira is érzékenyen reagál, figyelme nem egyszer elkalandozik a saját gondjairól. Kiegyensúlyozott, nyugodt lelkiállapotban azonban mindig tudja, hol a határ: mikor kell kivonulni mások életéből, és távolról szemlélődni csupán.

  Számolj le a stresszel >>>
 • Van-e összefüggés a csillagok állása és a lakberendezés között? Az asztrológusok különböző megfigyeléseikre támaszkodva megállapították, hogy az egyes csillagképek szülöttei más-más stílusú enteriőrben érzik jól magukat.

  A Halak érzékeny, befelé forduló, akinek kiemelten fontos a feltöltődését biztosító, megfelelően alakított otthoni környezet. Tárgyaihoz bensőséges kapcsolat fűzi. Kedvence a tenger színét idéző kékeszöld, melyet fehérrel és pasztellszínekkel, esetleg rózsaszínnel vegyít. A halak egy csoportja a mediterrán stílust szereti, fehér falakkal, ívesen lekerekített formákkal, puha kárpitos bútorokkal.

  Másik részük viszont az Ezeregyéjszaka világát keresi, puha pamlagokkal és titokzatos selyempárnákkal. A legtöbb hal fázékony, meleget kedvelő, ezért szereti a puha szőnyegpadlót. Kifejezetten jó érzékkel teremti meg maga körül a béke szigetét.

  Mediterrán stílus>>>
 • Minden nő boldogságra vágyik. Hogy kinek mit jelent a boldogság, nagyban függ attól, milyen csillagjegyben született. A bolygók járása befolyásolja azt is, vajon rátalál-e az igazira, meg tudja-e hódítani, s hogyan tudja megtartani a férfit.

  A Halak visszahúzódó és titokzatos, hangulatát a környezete befolyásolja. Igazi művészlélek, rendkívül élénk fantáziával megáldva. A gondok elől is álomvilágba menekül. Mivel úgy fogja fel az életét, hogy az sosem tőle függ, hanem a véletlenek befolyásolják, bizony rengeteg lehetőséget elszalaszt, mert kívülről várja a csodát ahelyett, hogy tenne saját boldogulásáért. Határozott partnerra van szüksége, aki irányítja.
  Mire kell vigyáznia? Nem számol a realitásokkal, a vágyai tévútra csábítják. Mivel nem tanul a csalódásokból, újra és újra elköveti ugyanazt a hibát.


  Ki illik hozzá? A Skorpió ideális társa, mert ki tudja hozni belőle minden rejtett értékét. A Szűzben a gyakorlatiasságot, a Bikában az érzékiséget és megbízhatóságot értékeli.


  Ki nem illik hozzá? A Vízöntő, az Ikrek és a Mérleg mellett állandó mellőzöttséget érez.

  Lobog még a régi tűz? Teszteld!>>>
 • Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak.

  A Halak vizes jegy, ezért nagyon igényli a víz általi energia-utánpótlást, így számára az egyik legjobb kikapcsolódás, ha a vízparton vakációzhat, úszkálhat, horgászhat, álmodozhat. Szeret elmélkedni, visszahúzódva gondolkodni az életéről, problémáiról. A Halaknak az utazás tulajdonképpen menekülést jelent a mindennapi élet viszontagságaitól. Egy a világ zajától távol fekvő, vízparti házikó kit?n? alkalmat nyújt erre.

  A tengerparti nyaralásokat, a többhetes hajóutakat kifejezetten a Halaknak találták ki. E jegy szülötte vágyik arra is, hogy valami szokatlan, spontán dolgot m?veljen. Érzékenysége fogékonnyá teszi a m?vészetekre, így előszeretettel látogatja a galériákat, múzeumokat. A víz iránti ellenállhatatlan vonzalma azonban képessé teszi arra is, hogy csak bámulja a tenger hullámait órákon át.

  A Halak jegyhez tartozó országok: Portugália, Brazília, Ceylon, Málta, a Szahara, Sri Lanka, Skandinávia, Észak-Franciaország, Új-Zéland, Kanári-szigetek

  A Halak jegyhez tartozó városok: Sevilla, Isztambul, Alexandria, Lancaster, Oxford, Jeruzsálem, Varsó, Santiago de Compostela, Regensburg, Velence

  Idei úticélod: Málta

  Utazzunk!>>>

Így nem lesz felesleges az újévi fogadalom!

Nehezedre esik betartani azokat a fogadalmakat, amelyeket a bólé jótékony homályában tettél? Adunk néhány ötletet, amellyel sikerülhet beépíteni ezeket az életedbe.

Viking orákulum

A viking hagyományban a gyűrű a hatalom és a gazdagság szimbóluma. Segítségével könnyebben elérheted céljaidat!

Kelta horoszkóp

Napjainkban a kelta örökség reneszánszát éli a nyugati világban, ide értve az ősi horoszkópjukat.

Kínai horoszkóp

A kínai asztrológia pontosan kiszámított holdévek szerint határozza meg a 12 csillagjegy szülötteinek jellemző tulajdonságait.

Válságok és megoldások

Ahogy mondani szokták, manapság a csapból is a válság folyik. Itt a vég, államcsőd, tönkremenés, katasztrófa, világvége. Az emberek arcán kétségbeesés vagy fásult közöny, és bizony csakugyan kevesebb a pénzünk...

Ki illik Hozzád?

Szeretnéd tudni, hogy összeilletek a pároddal? Ha tudod a csillagjegyét egy kattintásra meglesz a válasz!

Sorsfordító álmok, halál közeli élmények, előző életek

Van abban valami különös, hogy hiába száguld szélessávú Interneten az információ, hiába követik lépésről, lépésre bonyolult műszerek az emberi agy sejtjei közt villódzó gondolatot, hiába képes a NASA kozmikus karambolt előidézni a földtől 133 millió kilom

Dominó jóslás

A dominó jóslás segít, ha egy bizonyos kérdésben nehezen döntesz, vagy tanácstalan vagy.

Astronet Piactér