Ikrek

V. 21. - VI. 21.
Eleme: a levegő
Stabilitása: változó
Bolygója: a Merkúr
Polaritása: pozitív

Ilyenek a ikrek

Legjellemzőbb tulajdonságai: nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Az Ikrek jegyében született ember olyan, akár a higany: örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imád utazni, társaságba járni, információkat adni-venni. Szíve szerint egyszerre öt helyen lenne, nehogy lemaradjon valamiről. Környezete gyakran következetlennek tartja, valójában azonban gyorsan változó hangulata miatt kezd újabb és újabb dolgokba anélkül, hogy az előzőnek a végére járna. Az Ikrek kettős jegy, ebből fakad, hogy a jelleme is változékony: hol zsugori, hol meg nagyvonalú, egyik percben még búskomor, a másikban harsány jókedve támad. Egyszer borzas, lompos, máskor meg mintha skatulyából húzták volna ki. Könnyen leveszi az embereket a lábukról, mert szertelenségében is kedves, rendetlenségével is vonzó, a viselkedése sosem bántó, stílusa behízelgő. Kellemes társalgó, stílusa utánozhatatlan, így a "minden lében kanál" természetét senki nem érzi tolakodónak. Csak locsi-fecsi közlékenysége miatt néznek rá kicsit ferde szemmel. Be nem áll a szája, nincs tekintettel arra, hogy esetleg más is szeretne szóhoz jutni a társaságban. Széles ismeretségi körrel rendelkezik és a foglalkozása is általában utazással, beszéddel, nyüzsgéssel jár. E jegyből kerül ki a legtöbb újságíró, kereskedő, üzletkötő, stewardess. Könnyen barátkozik, de érzelmei nem tartósak. Mindig mindenben az új izgatja. Bár általában jól keres, a pénzzel nem tud bánni. Képtelen ellenállni a kirakatok csábításának, s mire észbe kap, már üres a pénztárcája, viszont jó pár fölösleges dologgal gyarapodott a könyvtára és ruhatára. Háztartásra, főzésre nem pazarolja szívesen az idejét. Ha megéhezik, valamelyik gyorsbüfében bekap egy hamburgert, és már rohan is tovább. Ha vendéget vár, vagy méregdrága hidegtálat rendel valamelyik előkelő étterem konyhájából, vagy zsíros kenyeret tálal hagymával. Akinek mégis főz, az igazán megtisztelve érezheti magát! Az Ikreknek ajándékba könyvet, videokazettát, CD-t érdemes adni.

Személyre szabott horoszkóp!

Készítsd el saját ingyenes, személyre szabott elemzésed, születésed ideje- és helye alapján!

Ilyenek a ikrek
 • Erogén zónák
 • Szex
 • Szerelem
 • Csábítás
 • Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!

  Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik.

  Az Ikrek kísérletező szerető:
  Imád beszélni, szeretkezés közben sem tesz lakatot a szájára. Kíváncsi, izgatja minden, ami új. Csak olyan nő mellett tud lehorgonyozni, aki nemcsak célt ad életének, hanem állandóan ébren tudja tartani szellemi-szexuális érdeklődését. Akinél nincsenek tabuk, és bármit hajlandó kipróbálni a közös gyönyör kedvéért.

  Erogén zónája: A kéz, a váll, az ujjak. Sőt, a csuklóhajlat is. Ha ide lehel apró csókokat, a fáradt Ikrek pulzusa megélénkül. A csukló gyengéd simogatása különösen jó módszer ahhoz, hogy étvágyat csináljon partnerének a második menetre.
 • Párválasztáskor a legtöbb nőben számos kérdés vetődik fel. Meg tudom hódítani? Miért nem vesz észre? Illik hozzám egyáltalán? Milyen csillagjegyű párral lehet kiegyensúlyozott kapcsolatom?

  Az Ikrek világosban szereti

  Mindig készenlétben áll. Amit más egy hónap alatt teljesít, azt ő legszívesebben egy éjszaka alatt kipróbálná. Egyik percben színészkedik, a következőben nézőként szemléli az eseményeket. Megörül, ha világosban szerelmi játékba kezdünk, ötleteinket fülébe suttogva...

  Még több erotika >>>
 • Kedvelem, szeretem, szerelmes vagyok belé, imádom, megőrülök érte, esetleg jó nálam? Mi, magyarok, szerencsések vagyunk, mert sokféle szót használhatunk a sokféle érzésre. De még így is mást és mást fejeznek ki az azonos szavak.

  Ha a férfi Ikrek-jegyű: Amit más egy hónap alatt teljesít, azt az Ikrek-jegyű férfi a legszívesebben röpke egy éjszaka alatt kipróbálja. Szereti a kettős szerepet: míg az egyik percben még aktív színész, addig a következőben már kíváncsi néző. Folyamatosan készenlétben áll és figyel: mikor mire mit reagáljon, hogy közben a legnagyobb kéjt kaparintsa meg. Ám nyugodj meg: nem maradsz parlagon!

  Ami még jobban feltüzeli:
  Leginkább azzal örvendeztetheted meg az Ikrek-jegyű férfit, ha nem oltod le a villanyt, és partnered kedvenc szerelmi játékába fogsz az ágyban. Suttogó ötletekkel, kívánságokkal visszacsábíthatod magad mellé, és garantáltan nem fogjátok megunni egymást.

  Szereted? Teszteld!
 • A csillagok szerint valamennyi jegynek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A gond az, hogy amikor éppen álmaid pasijának meghódítására készülsz, általában roppant keveset tudsz az illetőről. Rendhagyó horoszkópunk talán segít.

  Milyen egy Ikrek?


  Független, derűs, sokoldalú. Széles látókörű, kíváncsi, intelligens.
  Társaságkedvelő, alkalmazkodó, diplomatikus. Kissé ideges természetű, olykor határozatlan.

  Így hódítsd meg: Ne vedd el a szabadságát. Ne mutatkozz féltékenynek.  Értsd meg és értékeld a kíváncsiságát. Szórakoztasd minél több újdonsággal: az unalom a legnagyobb ellensége.

  Így tarthatod meg: Soha ne szorítsd sarokba. Ne követelj tőle hűséget. Ne kérdezd túl sokszor. Ne csinálj nagy drámákat apróságokból. Fogadd el következetlenségeit.

  A csábítás mestersége, avagy: szerelmeskedj minden érzékszerveddel >>>
 • Vitakészség
 • Fehérnemű
 • Színek
 • Drágakövek
 • Könnyebben feloldható egy-egy konfliktus, ha a felek ismerik egymás asztrológiai adottságait. Tudják, hogy születési sajátosságaik alapján tüzes jegyhez tartoznak-e (mert akkor meglehetősen harciasak egy-egy vita során), vagy föld jegyűek (azaz türelmesek, béketűrők, kompromisszumra hajlamosak), esetleg levegő jegyűek (könnyen kibillenthetők lelki egyensúlyukból), vagy víz jegyűek (áldozatként eltűrik a másik fél minden kitörését, talán még a tettlegességet is.)

  Az Ikrek a szavak mestere, könnyen meg tudja győzni a környezetét, így ritkán kerül sor vitára. Rá tud hangolódni mások gondolatmenetére, ezért nem kell ?erőszakkal? meggyőzni. De ha valamivel nem ért egyet, vagy ha valaki megbántotta, akkor kemény vitapartnerré válik: szinte szóhoz sem hagyja jutni a másikat.

  Lehengerlő modorával többnyire azt éri el, hogy mire a mondókája végére ér, a másik vagy azért fogadja el az Ikrek által felajánlott kompromisszumos megoldást, hogy mielőbb szabaduljon, vagy azért, mert már teljesen elpárolgott a haragja.
 • Azért viseled, mert jól áll. Vagy mert kedvesed megőrül érte. Netán azért, mert olcsó. Szerintünk pedig lehet, hogy azért, mert a csillagjegyed meghatározza a neked leginkább jól álló fehérneműt.

  Az Ikrek flörtölő, élénk természetéhez az erős színű melltartó, bugyi illik. Szexis selyem darabokban érvényesül igazán vidám, flörtölő természete.

  Csábító kellékek>>>
 • Több közük van egymáshoz a színeknek és a tizenkét csillagjegynek, mint gondolnánk. Valamennyi jegyhez tartozik olyan szín, amely a legtöbb erőt, kisugárzást, szépséget és elégedettséget hozza ki a jegy szülöttéből.

  Az Ikrek színe a narancs.
  Az energia színe éppen a szeles Ikrekhez való. Az Ikrek bármihez nyúl, arany lesz belőle. Viszont az érzelmektől és a szoros kötődéstől irtózik.


  Vonzó: a Mérleg sötétzöldje, mivel kiegyensúlyozza.
  Kedvezőtlen: a Halak pirosas lilája. Az Ikrek jegyében született ugyanis gyakran megy el a lehetősége határáig.

  Minden a színekről>>>
 • Topáz, smaragd, esetleg rubin? Csillagjegyed alapján te is megtalálhatod saját drágakövedet. Talizmánod mindent elárul arról, mit várhatsz a barátodtól, mit remélhetsz a szerelemben, illetve értékes jelzésekkel, tanácsokkal szolgál a jövőddel kapcsolatban.

  Az Ikrek köve a topáz, ami semlegesíti az ártó szándékot, ezért hatása különösen áldásos. Aranykőnek is mondják, amely elősegíti szerelmes kapcsolatok létrejöttét. Gyógyítja a kötőhártya-gyulladást, megszünteti az étvágytalanságot, kedvezően befolyásolja a szív, a központi idegrendszer és a lép működését, a napfonat-csakrára helyezve megnyugtatja a lelket, enyhíti a depressziót, segít leküzdeni az idegességből eredő fejfájást, s az Ikrek- szülöttekre általában jellemző kapkodást és idegességet. 
   
  Az achát enyhíti az idegeskedés okozta gyomorpanaszokat, kedvezően befolyásolja a szellemi képességeket, különösen a beszédkészséget. Az achát energiái megóvják a magzat egészségét, ezért nem árt, ha várandós anyukák viselik a nyakukban vagy gyűrűbe foglalva.

  Egyéb hasznos kövek: tigrisszem, citrin, turmalin, cirkon, rutilkvarc, holdkő, smaragd

  A "megszilárdult tűz"...
 • Jegygyűrű
 • Smink
 • Diéta
 • Divat
 • Ne lepődj meg, ha eljegyzéskor leendő férjed imígyen nyújtja át jegygyűrűdet: csillagom, ilyet javasoltak a csillagok. A horoszkóp ide is betette a lábát.

  Platinakarika az Ikreknek

  Mozgékony ugyan az életformád, de nem viszed túlzásba az aktivitást, különösen akkor nem, amikor uralkodó bolygód, a Merkúr fáziskésésben van.

  Égi tanács: Egyszerű karikagyűrű formát válassz platinából, apró kővel.

  Ha már az esküvőre készülsz >>>
 • A szépség, a kisugárzás és a jó megjelenés nem csupán adottság kérdése. Sok múlik azon, hogyan éljük meg nőiességünket és mennyit törődünk testünkkel - lelkünkkel. A csillagjósok szerint külsőnk - így sminkünk is - alapvetően attól függ, milyen jegy alatt születtünk. Igazuk lehet.

  Az Ikrek nő kíváncsisága kielégíthetetlen, nagy kísérletező. Szívesen váltogatja a frizuráját és sminkjét. Legszívesebben naponta változtatná külsejét. Mindent kipróbál, a bolondos bohóc frizurától kezdve a kimért, beállított tincsekig.

  A teljes színskálát használja, és minden hónapban más-más a kedvence. Egyszer konzervatív, visszafogott sminket visel, másnap pedig harsog ? hatalmas műszempillákkal és démonira festett szájjal.

  Kérdésed van? Szépség-szakértőnk segít!>>>
 • Már a huszadik diétát próbálod ki, de eddig egyik sem vezetett eredményre? Talán azért, mert nem a csillagjegyednek megfelelő fogyókúrát csináltad. Lássuk, mivel érdemes próbálkozni!

  Napi ötször kis adag az Ikreknek

  Tilos tartósított élelmiszereket fogyasztani, mert a levegő jegyűek rendkívül érzékenyek minden vegyszerre. Mindig legyen az étrendjükben szénhidrát: naponta legalább két szelet (teljes kiőrlésű) kenyér vagy zsemlét, 4-5 burgonya, vagy egy marék rizs. Az Ikrek szülöttek már akkor is látványosan veszítenek a súlyukból, ha naponta ötször, meghatározott időben, kis adagokban kapnak be valamit.
  Mozgás

  Ahhoz, hogy szellemileg is, fizikailag is egyensúlyba kerüljenek, rengeteg mozgásra van szükségük.
  Tanácsok

  Rendkívül mozgékonyak, de állóképességük nem a legjobb. Hízásra nem hajlamosak, mert viszonylag gyors az anyagcseréjük. Ha mégis felszednek néhány kilót, csak bizonyos helyeken rakódik rájuk a zsír (naná, hogy a popsin és a hason). Mindent ki akarnak próbálni, a legújabb fogyasztó-tablettától kezdve az akupunktúráig. Ám ahhoz már nincs elég kitartásuk, hogy végig is vigyék tervüket. Attól sem ódzkodnak, hogy plasztikai sebész kése alá feküdjenek.

  Még több diéta és mozgásforma>>>
 • Mi történik, ha egy divatszakember összefog egy asztrológussal? Megszületik a horoszkóp-divat! Ki mit szeret - kinek mi áll jól... A csillagok ezt is megmutatják.

  Az Ikrek életeleme a változatosság. Fiatalos lendületét érett asszonyként sem veszíti el. Nem árt néha figyelmeztetni, hogy például a miniszoknya nem a legjobb választás harmincon túl.

  Változatok minden formára>>>
 • Gyermek
 • Sport
 • Kedvenc étel
 • Baratság
 • Ha ismered gyermeked horoszkópját, és annak megfelelően kezeled, jutalmad boldog, kiegyensúlyozott csemete lesz. Miben segítsük, hogyan neveljük őt ? erről (is) súgnak a csillagok.

  Az Ikrek gyerek cserfes, fürge és rendkívül értelmes. Nem könnyű kordában tartani. Ahelyett, hogy megfékeznénk, irányítsuk okosan. Legyünk hozzá türelmesek, megértők. Egész kicsi korban számos tevékenységhez mutat tehetséget ? ne hagyjuk, hogy elaprózza magát.

  Nagyon közlékeny és gyors felfogású. Ne fojtsuk belé a szót, inkább keressünk számára olyan elfoglaltságokat, ahol kiélheti szó utáni vágyát (pl. iskolai színjátszó kör). Karaktere kamaszkorban lesz szembeötlő: képes bármilyen helyzetet a saját javára fordítani. Alapvető vágya, hogy lehetőleg soha senki ne szóljon bele abba, amit tenni szeretne.

  Szeretet, nevelés, tanácsok és tippek>>>
 • Tűz, föld, levegő, víz ? a négy őselem. Az, hogy melyik elemhez tartozó jegyben születtél, megmutatja, hogy milyen mozgásforma való neked. Hozd magad formába asztrogimnasztikával!

  Élénk, kíváncsi, szereti mindenbe beleártani magát. És mert szerteszéjjel futkos, kimeríti önmagát. Egyensúlya érdekében feltétlenül szüksége van a sportra, amivel levezetheti az energiáját. Nem mindegy azonban, hogy milyen sporttal.

  Úszómedencében úszni vagy stadionban futni nem öröm számára. Neki inkább a tollaslabda, az asztalitenisz való, és a többi játékos sportág. Egyedül a rendszeres edzések kedvetlenítik el. Fel-fellángol egy-egy sportágért, de nincs hozzá kitartása.

  Még több sport>>>
 • Ételed és életed. A csillagjegyek nemcsak az ember tulajdonságait és jellemét határozzák meg, hanem táplálkozási szokásait is. Ezért nem véletlen, hogy más ételfajtákat kedvelnek a Bakok, mint a Szüzek vagy a Nyilasok, és ugyancsak eltérő étrend biztosítja egészségüket.

  Mit egyél? Fehérjetartalmú ételeket: tojás, sajt, dió. Idegrendszeredet óvja az aszalt szilva és barack, az olajbogyó és a földi mogyoró. Ehetsz erősen fűszereset is.
  Mit igyál? Nem érdekel igazából az ital. Társaságban igyál könnyű száraz bort vagy muskotályt.

  Mivel vendégeld meg az Ikreket? A mennyiség nem, sokkal inkább a változatosság érdekli. Az asztal legyen kicsi, de tele egzotikus étellel.

  Étellista:
  - Hús: baromfi
  - Gyümölcs: karambola, gránátalma, datolya, dió
  - Zöldség: bab, kelkáposzta, zeller, olajbogyó, paprika, paradicsom
  - Fűszer: chili, bors, torma, szerecsendió

  Ételek, receptek, tippek, trükkök, finomságok >>>
 • Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Mostanában kevesebb szó esik erről a nemes érzésről. Mintha szégyellnénk. Vagy csak a rohanó életmód, a türelmetlenség miatt esik róla egyre kevesebb szó? Csak azért szorul háttérbe, mert önmagunkra se tudunk időt szakítani, nemhogy másokra?

  Az Ikrek igazi tárasági lény, könnyen köt ismeretséget, élvezi a pörgős életet, tehát a barátait is úgy válogatja meg, hogy egy percig se unatkozhasson a társaságukban. Szereti élményeit, tapasztalatait azonnal megosztani valakivel. Idén nyáron felébred lelkében a kisördög, és a barátnője partnerével kezd flörtölni. Még ha nem is komolyak a szándékai, a barátságot ezzel végleg tönkre teheti.

  Akikkel érdemes barátkoznia: a temperamentumos Kos, a világmegváltó Vízöntő. De jól ki tud jönni a Mérlegekkel is.

  Akiket jobb, ha elkerül: a Skorpiót túl keménynek, a Bikát lassúnak, a Bakot vaskalaposnak tartja.

  Ha a barátnője Ikrek, egy percig sem fog unatkozni mellette. De arra számítson, hogy ez a barátság csak addig él, amíg ön ápolja. Tudomásul kell vennie, hogy az Ikrek ezernyi dologgal foglalkozik, örökké késésben van, s talán még a megbeszélt találkozót is elfelejti, mert egy érdekesebb programja adódott.
 • Stressz
 • Lak- berendezés
 • Párhoroszkóp
 • Utazás
 • A stressz, akárcsak minden más az életben, a csillagoknak van alárendelve ? állítják az asztrológusok. Lássuk, az egyes csillagjegyek szülöttei hogyan reagálnak a kihívásokra, válságokra, veszélyekre és változásokra!

  A levegő jegyű Ikrek számára a változás a legfontosabb. Hamar tud módosítani, igazodni, képes gyorsan felismerni az új helyzeteket.
  Válasz a fizikai igénybevételre

  Energikus, tevékeny. Energiaforrásai azonban roppant hamar kiapadhatnak. Járjon sokat a természetbe, mozogjon, tornázzon. A fizikai terheléssel nem gyengül, hanem erősödik.
  Gyenge pontok

  A tüdő. Ne dohányozzon, kerülje a cigarettafüstös helyeket. Végezzen légzőgyakorlatokat.
  Visszanyerheti nyugalmát

  Ereje főként szellemi tevékenységekben nyilvánul meg. Legyen óvatos, vigyázzon a túlterhelésre. Elsősorban arra ügyeljen, hogy ne aprózza el magát. Aki sokat markol, gyakran keveset fog.

  Számolj le a stresszel >>>
 • Van-e összefüggés a csillagok állása és a lakberendezés között? Az asztrológusok különböző megfigyeléseikre támaszkodva megállapították, hogy az egyes csillagképek szülöttei más-más stílusú enteriőrben érzik jól magukat.

  Az Ikrek lételeme az állandó kontaktus a külvilággal. Lakásában sok hely kell a folytonos vendégeskedéshez, és hogy számtalan ötletét megvalósíthassa. Vágyálma egy olyan ház, ahol kiélheti örökös átrendezési hajlamát. Irtózik minden kötöttségtől és véglegességtől. Szereti a könnyű, világos színeket, kedvence a sárga.

  Lakásában gyakran látni geometrikus mintákat, humoros megoldásokat. Mindig megújhodásra vágyik, amihez megteszi valami apróság is, mint például egy papírból készült lámpaernyő, vagy egy csillogó textília. Állandóan meglévő, új iránti álmait a legegyszerűbben mobil bútorokkal tudja megvalósítani.

  Változatosság megújulni vágyóknak>>>
 • Minden nő boldogságra vágyik. Hogy kinek mit jelent a boldogság, nagyban függ attól, milyen csillagjegyben született. A bolygók járása befolyásolja azt is, vajon rátalál-e az igazira, meg tudja-e hódítani, s hogyan tudja megtartani a férfit.

  Az Ikrek játékos és rafinált, a kíváncsiság és a tudásszomj hajtja. Gyors sikerekre törekszik, ki nem állhatja a bukást, a sikertelenséget. Könnyen ismerkedik, gyorsan alkalmazkodik, de ha a társaságban vagy egy kapcsolatban nem érzi jól magát, akkor inkább tovább áll, mint hogy alakoskodnia kelljen.
  Mire kell vigyáznia? A változatosság utáni vágya olykor már szabatosságba csap át, és könnyen rányomhatják a hűtlenség bélyegét. Felületessége, gyors, meggondolatlan döntései miatt sok csalódás érheti.


  Ki illik hozzá? Mivel nem fél az egyedülléttől, nehezen kötelezi el magát. Olyan partnerre vágyik, aki mellett nem csorbul a függetlensége, s aki mellett egy pillanatra sem kell unatkoznia. Ezt leginkább egy Nyilas tudja megadni számára.


  Ki nem illik hozzá? A Bak vagy a Szűz.

  Lobog még a régi tűz? Teszteld!>>>
 • Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak.

  Az Ikrek-szülöttekkel a nyaralás csupa változatosság, mellette nem lehet unatkozni. Szereti kipróbálni a helyi szokásokat, sziporkázik a vakáció alatt, szórakozik és szórakoztat, tapasztalatokat gyűjt. Nyugtalan természet, legszívesebben naponta más helységgel ismerkedne meg. Veleszületett kíváncsisága ösztönzi arra, hogy gyakran utazzon, lehetőleg külföldre.

  A városlátogató túrákat neki találták ki, miként a tengeri hajóutakat is. Van érzéke az idegen nyelvekhez, rövid id? alatt elsajátítja a legszükségesebb kifejezéseket, amelyekkel remekül boldogul bárhol. Az Ikrek nem tartja fontosnak a kényelmet, ahogy a pihenést sem. Kiváló kommunikációs készségének köszönhetően mindenhol könnyen szerez új barátokat, ezért az sem okoz gondot neki, ha egyedül kel útra. A szervezett utazásokat azonban nem neki találták ki.

  Az Ikrek jegyhez tartozó országok: Belgium, USA, Észak-Olaszország, Nyugat-India, Wales, Szardínia, Alsó-Egyiptom, Palesztina részben, Örményország, Tunézia, Norvégia, Izrael

  Az Ikrek jegyhez tartozó városok: Nürnberg, Mainz, London, New York, Versailles, San Francisco, Cordoba, Melbourne, Plymouth, Cardiff, Bruges, Róma

  Idei úticélod: Tunézia

  Utazzunk!>>>

Így nem lesz felesleges az újévi fogadalom!

Nehezedre esik betartani azokat a fogadalmakat, amelyeket a bólé jótékony homályában tettél? Adunk néhány ötletet, amellyel sikerülhet beépíteni ezeket az életedbe.

Viking orákulum

A viking hagyományban a gyűrű a hatalom és a gazdagság szimbóluma. Segítségével könnyebben elérheted céljaidat!

Kelta horoszkóp

Napjainkban a kelta örökség reneszánszát éli a nyugati világban, ide értve az ősi horoszkópjukat.

Kínai horoszkóp

A kínai asztrológia pontosan kiszámított holdévek szerint határozza meg a 12 csillagjegy szülötteinek jellemző tulajdonságait.

Válságok és megoldások

Ahogy mondani szokták, manapság a csapból is a válság folyik. Itt a vég, államcsőd, tönkremenés, katasztrófa, világvége. Az emberek arcán kétségbeesés vagy fásult közöny, és bizony csakugyan kevesebb a pénzünk...

Ki illik Hozzád?

Szeretnéd tudni, hogy összeilletek a pároddal? Ha tudod a csillagjegyét egy kattintásra meglesz a válasz!

Sorsfordító álmok, halál közeli élmények, előző életek

Van abban valami különös, hogy hiába száguld szélessávú Interneten az információ, hiába követik lépésről, lépésre bonyolult műszerek az emberi agy sejtjei közt villódzó gondolatot, hiába képes a NASA kozmikus karambolt előidézni a földtől 133 millió kilom

Dominó jóslás

A dominó jóslás segít, ha egy bizonyos kérdésben nehezen döntesz, vagy tanácstalan vagy.

Astronet Piactér