Oroszlán

VII. 23. - VIII. 22.
Eleme: a tűz
Stabilitása: szilárd
Bolygója: a Nap
Polaritása: pozitív

Napi horoszkóp 2017. február 17.

Nagy szüksége lenne végre egy kis környezetváltozásra. Utazzon el a hétvégére, ha teheti, esetleg látogassa meg egy távol élő rokonát, barátját. Most az töltené fel a legjobban, ha egy kicsit kiszakadna a megszokott környezetéből.

Személyre szabott horoszkóp!

Készítsd el saját ingyenes, személyre szabott elemzésed, születésed ideje- és helye alapján!

Ilyenek a oroszlánok
 • Erogén zónák
 • Szex
 • Szerelem
 • Csábítás
 • Párválasztáskor a legtöbb nőben számos kérdés vetődik fel. Meg tudom hódítani? Miért nem vesz észre? Illik hozzám egyáltalán? Ha Kos vagyok, milyen csillagjegyű párral lehet kiegyensúlyozott kapcsolatom?

  Támad, és prédát ejt az Oroszlán

  Állatias hajlamai ellenére gyengéd szerető. Látszólag át kell engednünk neki az irányítást. Elvárja a nőktől, hogy ne legyenek finnyásak a szexben. Könnyű kideríteni, mivel lehet a kedvére tenni, hiszen nem is titkolja.

  Még több erotika >>>
 • Párválasztáskor a legtöbb nőben számos kérdés vetődik fel. Meg tudom hódítani? Miért nem vesz észre? Illik hozzám egyáltalán? Ha Kos vagyok, milyen csillagjegyű párral lehet kiegyensúlyozott kapcsolatom?

  Támad, és prédát ejt az Oroszlán

  Állatias hajlamai ellenére gyengéd szerető. Látszólag át kell engednünk neki az irányítást. Elvárja a nőktől, hogy ne legyenek finnyásak a szexben. Könnyű kideríteni, mivel lehet a kedvére tenni, hiszen nem is titkolja.

  Még több erotika >>>
 • Kedvelem, szeretem, szerelmes vagyok belé, imádom, megőrülök érte, esetleg jó nálam? Mi, magyarok, szerencsések vagyunk, mert sokféle szót használhatunk a sokféle érzésre. De még így is mást és mást fejeznek ki az azonos szavak.

  Ha a férfi Oroszlán-jegyű: Akkor egy cipőben jár Robert Redforddal, hiszen ő is Oroszlán. Az Oroszlán-jegyű férfiak hatalommal bírnak. Amíg te elrévedsz, addig az Oroszlán neked támad, és minden erejével magához húz. De csupa olyat tesz, ami neked is tetszik. Az állatias hajlama ellenére gyengéd szerető.

  Ami még jobban feltüzeli:
  Ahhoz, hogy megszelídítsd az oroszlánt, váltót kell állítanod, de mindenképp engedd át neki a vezetést. Ha ahhoz van kedved, hogy állva szeretkezzetek, akkor húzd be az Oroszlánt a zuhany alá. Mindig tartsd be az ígéreted. Az oroszlán a megbízható nőket kedveli.

  Szereted? Teszteld!
 • A csillagok szerint valamennyi jegynek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A gond az, hogy amikor éppen álmaid pasijának meghódítására készülsz, általában roppant keveset tudsz az illetőről. Rendhagyó horoszkópunk talán segít.

  Milyen egy oroszlán?

  Roppant ambiciózus, nagylelkű, magamutogató. Lobbanékony, kitartó, egyenes. Határozott, merész, független. Csábító, parancsolásra született, alkotó szellem. Nem kimondottan lélekbúvár típus.

  Így hódítsd meg: Légy szellemes, és hallgasd őt valódi áhítattal.  Döbbentsd meg, az eredetiség elvarázsolja. Hagyd rá a kezdeményezést, és légy mindig engedékeny.

  Így tarthatod meg: Ne mondj ellent neki, hacsak nem okvetlenül szükséges. Ne rivalizálj vele. Ha vele vagy, ne a saját problémáidon rágódj, mert őt csak a saját ügyei foglalkoztatják. Soha ne az ő vállán sírd ki magad. Mutasd ki az iránta érzett csodálatodat.

   
 • Vitakészség
 • Fehérnemű
 • Színek
 • Drágakövek
 • Könnyebben feloldható egy-egy konfliktus, ha a felek ismerik egymás asztrológiai adottságait. Tudják, hogy születési sajátosságaik alapján tüzes jegyhez tartoznak-e (mert akkor meglehetősen harciasak egy-egy vita során), vagy föld jegyűek (azaz türelmesek, béketűrők, kompromisszumra hajlamosak), esetleg levegő jegyűek (könnyen kibillenthetők lelki egyensúlyukból), vagy víz jegyűek (áldozatként eltűrik a másik fél minden kitörését, talán még a tettlegességet is.)


  Az OROSZLÁN

  Úgy érzi, méltatlan hozzá minden vita, ezért nagyvonalúan átsiklik sok minden fölött. Általában elmondja, mi az, amivel elégedetlen, és úgy gondolja, hogy ezzel részéről a dolog rendben. Nem érdekli, hogy a másiknak mi ugyanerről a véleménye. Talán a felsőbbrendűségét is demonstrálja azzal, hogy nem száll vitába senkivel ? hacsak?

  Hacsak nem az önérzetében sértik meg. Akkor nem ismer tréfát. Haragjában úgy ordít, ?harap?, mint az állatok királya. Valójában minél nagyobb a hangereje, annál gyorsabban szabadul meg a benne feszülő indulatoktól, és utána könnyen lehiggad. De olykor ?szét is tépi? az áldozatát, vagyis a tettlegességtől sem riad vissza.
 • Azért viseled, mert jól áll. Vagy mert kedvesed megőrül érte. Netán azért, mert olcsó. Szerintünk pedig lehet, hogy azért, mert a csillagjegyed meghatározza a neked leginkább jól álló fehérneműt.

  Az oroszlán a különlegesen kacér darabokat szereti. Ami gyönyörű és ellenállhatatlan. Természetes stílusa, határtalan önbizalma jól érvényre jut az élénk színű, különleges szabású darabokban.

  És amilyen szerencsés, ezek a darabok jól is állnak neki...

   
 • Több közük van egymáshoz a színeknek és a tizenkét csillagjegynek, mint gondolnánk. Valamennyi jegyhez tartozik olyan szín, amely a legtöbb erőt, kisugárzást, szépséget és elégedettséget hozza ki a jegy szülöttéből.

  Az oroszlán színe a sárga.
  A Nap és az életöröm színe. Ez az öntudatos Oroszlán eleme. Aki olyan vonzó, hogy bárki szívesen táncol úgy, ahogy ő fütyül.

  Vonzó: a Nyilas királykékje. Mindketten nagyvonalúak és kalandvágyók.
  Kedvezőtlen: a Bak kékes lilája. Ugyanis a Bak spórolós, viszont az Oroszlán költekező.

  Minden a színekről >>>
 • Topáz, smaragd, esetleg rubin? Csillagjegyed alapján te is megtalálhatod saját drágakövedet. Talizmánod mindent elárul arról, mit várhatsz a barátodtól, mit remélhetsz a szerelemben, illetve értékes jelzésekkel, tanácsokkal szolgál a jövőddel kapcsolatban.

  Az oroszlán köve a gyémánt, vagyis a kövek királynője. Az istenek ajándéka, természete, akár a Buddháé, megváltoztathatatlan. Fokozza az önbizalmat, megsokszorozza a szervezet öngyógyító energiáit, kedvezően befolyásolja az erőnlétet, segít kivédeni a szélütést, a kőképződést, a sárgaságot, a köszvényt és a szervezet idő előtti elhasználódását. A gyémánt megóvja viselőjét a csontokkal és mirigyekkel összefüggő betegségektől.

  A borostyán kedvező hatással van a szív működésére, megszünteti a kimerültséget, pozitív energiákkal tölt fel, kiegyensúlyozza a hormonszintet, erősíti a májat és a lépet, enyhíti az asztmás eredetű rosszulléteket, a fül- és fogfájást, valamint segít kilábalni a bronchitiszből. Abban is támogatja tulajdonosát, hogy helyesen döntsön.   

  Egyéb hasznos kövek: hegyikristály, turmalin, citrin, lapis lazuli, tigrisszem, rubin, achát, sardonix, aventurin 

  Kövek, gyöngyök, vér és könnyek >>>
 • Jegygyűrű
 • Smink
 • Diéta
 • Divat
 • Ne lepődj meg, ha eljegyzéskor leendő férjed imígyen nyújtja át jegygyűrűdet: csillagom, ilyet javasoltak a csillagok. A horoszkóp ide is betette a lábát.

  Az oroszlánnak pedig feltűnés és díszítés való...

  Szereted, ha te vagy a középpontban, kedveled a feltűnést. De a szerelem is legalább ilyen fontos a számodra. A szíved, az érzelmeid irányítanak.

  Égi tanács: Vésetekkel díszített, szív alakú, köves platina gyűrűt ajánlanak a csillagok.
 • A szépség, a kisugárzás és a jó megjelenés nem csupán adottság kérdése. Sok múlik azon, hogyan éljük meg nőiességünket és mennyit törődünk testünkkel - lelkünkkel. A csillagjósok szerint külsőnk - így sminkünk is - alapvetően attól függ, milyen jegy alatt születtünk. Igazuk lehet.

  Az Oroszlán nő általában jó megjelenésű, magas, karcsú. Külsejének alakításakor elsősorban másságát szereti hangsúlyozni. Rajong az oroszlán sörényéhez hasonló hajkoronáért, a ragyogó színekért. Ha haja egyenes szálú, képes begöndöríttetni.

  Szeret a középpontban lenni. Ezért külsejét is úgy alakítja, hogy mindig rá kelljen figyelni. Szívesen festi az arcát. Szereti a csillogó festékeket, az erőteljes fekete tust, a határozott vonalú szemöldököt. A csillogó szájfény elengedhetetlen tartozéka sminkjének.

  Kérdésed van? Szépség-szakértőnk segít >>>
 • Már a huszadik diétát próbálod ki, de eddig egyik sem vezetett eredményre? Talán azért, mert nem a csillagjegyednek megfelelő fogyókúrát csináltad. Lássuk, mivel érdemes próbálkozni!

  Az oroszlánoknak az Atkins-diéta a nyerő

  Húst hússal? És persze húst zöldséggel. A zöldséget lehet párolni, wokban elkészíteni, vagy nyersen, salátaként fogyasztani. Mindig legyen gyümölcs is a napi menüben, mert a gyümölcscukor pótolja a szervezetben a szénhidrátot. Ha a tűz jegyűek Atkins diétába kezdenek, látványos eredményre számíthatnak.

  Édesszájúak, nehezen tudják száműzni étrendjükből az édességet (a cukrozott üdítőitalokat is). Ezért legyen mindig kéznél nullkalóriás joghurt, édesítőszerrel édesített gyümölcsös túró, aszalt gyümölcs, vagy diétás étcsokoládé. Napi folyadékszükséglet: 2-3 liter ásványvíz vagy gyógytea.
  Mozgás

  Leginkább a küzdősportok illenek hozzájuk, illetve minden olyan sport, amiben összemérhetik másokkal az erejüket.
  Tanácsok

  Gyors az anyagcseréjük, ezért ha odafigyelnek az étkezésre, látványos eredményt érhethek el. A mozgás lételemük, nekik nem kell kétszer mondani, hogy mozduljanak. Ám kitartásukkal akadhat probléma: azonnali eredményt várnak. Az edzőteremben már egy hét után kockahasat szeretnének, s ha a diéta során nem megy le naponta 0,5-1 kg, könnyen elkeserednek, s feladják.

  Még több diéta és mozgásforma >>>
 • Mi történik, ha egy divatszakember összefog egy asztrológussal? Megszületik a horoszkóp-divat! Ki mit szeret - kinek mi áll jól... A csillagok ezt is megmutatják.

  Az oroszlán, mint a Nap, a tüzes bolygó szülötte soha nem bujkál árnyékban. Gardróbjában kizárólag minőségi cipőnek, táskának van helye. Kedveli az elegáns és kényelmes holmikat. Nem öltözik hivalkodóan, ruháiról mégis messziről lerí, hogy különös gondossággal válogatta össze őket.

  Baráti összejöveteleken mindig ő van a középpontban annak ellenére, hogy nem a legújabb divat szerint öltözik. A környezetében élő emberek gyakran majmolják ruháit, hajviseletét, ám stílusa lemásolhatatlan.

  Egy új cipő vagy táska? És még több és több divat? 
 • Gyermek
 • Sport
 • Kedvenc étel
 • Baratság
 • Ha ismered gyermeked horoszkópját, és annak megfelelően kezeled, jutalmad boldog, kiegyensúlyozott csemete lesz. Miben segítsük, hogyan neveljük őt ? erről (is) súgnak a csillagok.

  Az oroszlán gyerekkel komolyan kell bánni, s okosan, határozottan viselkedni, különben nem fog tiszteletet érezni irántunk. A mama legyen mindig biztonságot nyújtó, a papa pedig szilárd. Kezeljük egyenrangú partnerként.

  Kiemelkedő teljesítményét jutalmazzuk, ezzel erősítve jó tulajdonságait: a kitartást, céltudatosságot, akaraterőt és nagylelkűséget. Elvárná, hogy kiszolgáljuk összes szeszélyét. Amennyiben nem tesszük, jön a dühroham, a hiszti, a duzzogás. Értessük meg vele, ez méltatlan hozzá. Vezető egyéniség, a ?kóros? hatalmaskodásra való hajlamot azonban már a kezdetekben fékezzük meg.

  Szeretet, nevelés, tanácsok és tippek egy helyen >>>
 • Tűz, föld, levegő, víz ? a négy őselem. Az, hogy melyik elemhez tartozó jegyben születtél, megmutatja, hogy milyen mozgásforma való neked. Hozd magad formába asztrogimnasztikával!

  Az oroszlán energikus, dinamikus. A fizikai aktivitás számára a gyönyör szinonimája. Élénk és rugalmas, mint egy macska. Szüksége van a csodálókra, imád szerepelni, és ha rászegeződnek a tekintetek, nyomban kész szembeszállni minden kihívással. Harcias természete gyakran elviszi a versengés irányába, ám képtelen veszíteni. Az állatövi jegyek közül a legrosszabb játékos.

  Leginkább azokat a sportokat kedveli, amelyek az esztétikus és kiegyensúlyozott mozgáson alapulnak: hódeszka, szörf, vízisí, műkorcsolya. Ha valamit intenzíven űz, vigyázzon a szívére ? ez a gyenge pontja. Pihenjen egy kicsit, hogy erőt gyűjtsön ? ahogyan ezt az igazi oroszlánok teszik!

  Sportok még >>>
 • Ételed és életed. A csillagjegyek nemcsak az ember tulajdonságait és jellemét határozzák meg, hanem táplálkozási szokásait is. Ezért nem véletlen, hogy más ételfajtákat kedvelnek a Bakok, mint a Szüzek vagy a Nyilasok, és ugyancsak eltérő étrend biztosítja egészségüket.

  Mit egyél? Feltétlenül egyél baromfit, és minél több friss és szárított gyümölcsöt. A zöldségek közül pedig tököt és padlizsánt.
  Mit igyál? Ne vidd túlzásba, mert hamar megárt az ital. Néha már néhány pohár bor is?

  Mivel vendégeld meg az Oroszlánt? Szereti a luxust. Készülj kaviárral, lazaccal vagy vadétellel boros mártásban. Ne feledkezz meg a klasszikus zenéről sem.

  Étellista:
  - Hús: baromfi, vadhúsok, hal
  - Gyümölcs: alma, citrom, narancs, ananász
  - Zöldség: olajbogyó, tök, padlizsán, karalábé, zöldborsó
  - Fűszer: koriander, gyömbér, tárkony, ánizs, szegfűszeg, bazsalikom, cikória

  Ételek, receptek, tippek, trükkök, finomságok >>>
 • Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Mostanában kevesebb szó esik erről a nemes érzésről. Mintha szégyellnénk. Vagy csak a rohanó életmód, a türelmetlenség miatt esik róla egyre kevesebb szó? Csak azért szorul háttérbe, mert önmagunkra se tudunk időt szakítani, nemhogy másokra?


  A tűzjegy szülöttei (a Kosok, Oroszlánok, Nyilasok) egymással jól kijönnek, mert bár állandóan keresik a konfliktust, a kihívásokat, ha a világgal kell szembeszállni, nagyon jó szövetségesei egymásnak. A bajban mindig megtalálják azt a pontot, ahol együtt működhetnek, és egymásért bármilyen áldozatra képesek.

  Az oroszlán nagylelkű, becsületes, játékos természetével könnyen szerez barátokat. Mindent elkövet, hogy a barátai jól érezzék magukat, örömmel gondoskodik a szórakoztatásukról, még nyaralni is együtt járnak, s ilyenkor természetesnek veszi, hogy ő állítja össze a programot.

  Akikkel egy oroszlánnak érdemes barátkoznia: nem fogja megunni a Nyilas lelkesedését, a Kos pedig ki tudja zökkenteni a lustaságából, és együtt nagy dolgokra képesek. Egy másik Oroszlánnal csak akkor barátkozzon, ha azonos a hobbijuk, az érdeklődési körük, ám teljesen különböző típusú férfi az ideáljuk.

  Akiket jobb, ha elkerül: a vizes jegyek szülötteit túlságosan érzelgősnek tartja. Hamar sistergős veszekedésbe torkollhat még a legkisebb nézeteltérés is. (Márpedig szinte semmiben nem egyezik a véleménye a Halakkal és a Rákkal.)

   
 • Stressz
 • Lak- berendezés
 • Párhoroszkóp
 • Utazás
 • A stressz, akárcsak minden más az életben, a csillagoknak van alárendelve ? állítják az asztrológusok. Lássuk, az egyes csillagjegyek szülöttei hogyan reagálnak a kihívásokra, válságokra, veszélyekre és változásokra!

  A tűz típusú oroszlán tele van energiával, tevékeny, kedveli a kihívásokat, de nem szereti, ha sarokba szorítják.
  Válasz a fizikai igénybevételre

  A tűz-típus szervezete viszonylag erős, gyakori betegségeinek oka, hogy a védekezőrendszer nem működik elég hatékonyan. Edzeni kell testét, hogy egészséges legyen, és formában maradjon. Ha csak teheti, menjen ki a szabadba. Figyeljen a táplálkozásra, rágja meg jól a falatokat, akkor kevesebb lesz az emésztési problémája. Soha ne erőltesse túl magát.
  Gyenge pontok

  A szív. Meglehetősen sok a szív- és érrendszeri panaszoktól szenvedő beteg. Ha valamilyen stressz éri, próbáljon nyugalmat erőltetni magára. Figyelje a pulzusát, lélegezzen mélyeket, üljön mozdulatlanul, amíg az izgalom alábbhagy. A szívét aerobicozással és koleszterinszegény ételekkel erősítheti. A jóga légzőgyakorlatai által pedig ura lesz indulatainak.
  Visszanyerheti nyugalmát

  A stresszt unalom is okozhatja, különösen tűzjegyűnél, aki nem szereti az ismétlődéseket. Próbálja meg változatossá tenni a hétköznapokat, új programokkal, elfoglaltságokkal. Leküzdhető a rossz hangulat. Őszinte az érzelmeiben, nehezen palástolja, mi van a lelkében. Ez viszont környezetének és neki is rossz. Tanuljon meg uralkodni az érzelmein. Relaxáljon vagy jógázzon.

  Számolj le a stresszel >>>
 • Van-e összefüggés a csillagok állása és a lakberendezés között? Az asztrológusok különböző megfigyeléseikre támaszkodva megállapították, hogy az egyes csillagképek szülöttei más-más stílusú enteriőrben érzik jól magukat.

  Az oroszlán öntudatos, aki szerint a luxus hasznos és szükséges dolog. Lakásában is azt a helyszínt látja, ahol a luxus utáni vágy beteljesíthető. Környezete ízlést és eleganciát sugároz. Sok benne az arany szín és annak minden árnyalata, emellett mélytónusú vörösek hirdetik az itt lakó életörömét.

  Nem hiányoznak a szobrok sem ezekből lakásokból. Jellemzőek a nagyvonalú, fehér falú terek, rengeteg bársonnyal és selyemmel, különféle aranyozott tárgyakkal. Az oroszlán igényli a levegősséget, a szellős tereket. Számára a lakás valamennyi helyisége egy-egy színpad, ahol élete különböző jeleneteit játssza.

  A kellemes otthonok titkai >>>
 • Minden nő boldogságra vágyik. Hogy kinek mit jelent a boldogság, nagyban függ attól, milyen csillagjegyben született. A bolygók járása befolyásolja azt is, vajon rátalál-e az igazira, meg tudja-e hódítani, s hogyan tudja megtartani a férfit.

  Az oroszlán nagyvonalú és büszke, szereti a luxust, ki akar tűnni az átlagból. Erős benne a szereplési vágy. Igazi primadonna, szereti, ha körülötte forog a világ. Magasak az elvárásai, csak olyan férfit választ, akire felnézhet.

  Mire kell vigyáznia? Könnyen csapdába csalhatják, mert szinte minden téren a hiúsága irányítja tetteit a józan ész helyett!

  Ki illik hozzá? Aki képes megadni számára mindazt a luxust, amire szüksége van, és aki örökké csodálja. Ezt leginkább egy Nyilastól vagy Kostól kaphatja meg, de meglepően jó párost alkot a Vízöntővel is.

  Ki nem illik hozzá? A Rák és a Halak.

  Örök szerelem? Biztos a boldogság? Teszteld!
 • Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak.

  Egy igazi Oroszlánnak akkor is szüksége van közönségre és hódolókra, amikor nyaral. Tüzes jegy lévén a meleg, napos tájak a kedvencei. Imád strandolni és napozni, esténként pedig szívesen keresi fel azokat az éttermeket vagy szórakozóhelyeket, ahol hírességekkel találkozhat. Szeret mindent, ami szép, drága, előkelő.

  Nagyvonalúságának köszönhetően élményeit szereti megosztani azokkal, akik közel állnak hozzá. Álmai netovábbja lehet egy kastélyban, vagy ötcsillagos hotelban eltöltött szabadság. Szeret kiöltözni, csillogni-villogni, tündökölni. Imádja a szórakozás minden formáját, a sportokat és a játékot. A bárok és a kaszinók gyakori vendége.  A borravalóval akkor sem fukarkodik, ha nem kimondottan tehetős. Mindig tájékozódik az adott vidék nevezetességeiről, műemlékeiről.

  Az Oroszlán jegyhez tartozó országok: Észak-Franciaország, Olaszország, Szicília, Románia, Szlovákia, Csehország, USA, Libanon, Karib-szigetek
  Az Oroszlán jegyhez tartozó városok: Róma, Prága, Linz, Bristol, Philadelphia, Damaszkusz, Chicago, Bombay, Madrid, Los Angeles, New York, Petra, Bangkok, Portsmouth, Siracusa, St. Tropez
  Idei úticélod: Szicília

  Utazzunk!

Így nem lesz felesleges az újévi fogadalom!

Nehezedre esik betartani azokat a fogadalmakat, amelyeket a bólé jótékony homályában tettél? Adunk néhány ötletet, amellyel sikerülhet beépíteni ezeket az életedbe.

Viking orákulum

A viking hagyományban a gyűrű a hatalom és a gazdagság szimbóluma. Segítségével könnyebben elérheted céljaidat!

Kelta horoszkóp

Napjainkban a kelta örökség reneszánszát éli a nyugati világban, ide értve az ősi horoszkópjukat.

Kínai horoszkóp

A kínai asztrológia pontosan kiszámított holdévek szerint határozza meg a 12 csillagjegy szülötteinek jellemző tulajdonságait.

Válságok és megoldások

Ahogy mondani szokták, manapság a csapból is a válság folyik. Itt a vég, államcsőd, tönkremenés, katasztrófa, világvége. Az emberek arcán kétségbeesés vagy fásult közöny, és bizony csakugyan kevesebb a pénzünk...

Ki illik Hozzád?

Szeretnéd tudni, hogy összeilletek a pároddal? Ha tudod a csillagjegyét egy kattintásra meglesz a válasz!

Sorsfordító álmok, halál közeli élmények, előző életek

Van abban valami különös, hogy hiába száguld szélessávú Interneten az információ, hiába követik lépésről, lépésre bonyolult műszerek az emberi agy sejtjei közt villódzó gondolatot, hiába képes a NASA kozmikus karambolt előidézni a földtől 133 millió kilom

Dominó jóslás

A dominó jóslás segít, ha egy bizonyos kérdésben nehezen döntesz, vagy tanácstalan vagy.

Astronet Piactér