Rák

VI. 22. - VII. 22.
Eleme: a víz
Stabilitása: kardinális
Bolygója: a Hold
Polaritása: negatív

Napi horoszkóp 2017. május 20.

Kipihenten, nyugodtan ébred, és a jókedv egész nap elkíséri. Délután azonban egy fontos problémát kell tisztáznia. Legyen észnél, a másikat nem teljesen önzetlen szándék vezérli – jobb, ha ön sem viselkedik naivan!

Személyre szabott horoszkóp!

Készítsd el saját ingyenes, személyre szabott elemzésed, születésed ideje- és helye alapján!

Ilyenek a rákok
 • Erogén zónák
 • Szex
 • Szerelem
 • Csábítás
 • Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!

  A rák szereti, ha kényeztetheti a párját, de hajlamos azt hinni, a másiknak is az a jó, ami neki. Eszébe sem jut, párjának kellemetlen lehet, amit ő élvez. A szexben ragaszkodik a hagyományokhoz: kezdetben csak este, gyér világításnál (vagy sötétben) ölelkezik. Nála semmit nem szabad erőltetni. Szép lassan kell rávezetni az újabb és újabb változtatásra.

  Erogén zónája: A mellkas, a mellbimbó. E területet nemcsak simogatni, hanem finoman harapdálni, gyengéden karmolni is szabad. A Rák férfi szereti a lovagló-pózt, mert akkor a nő ujjai a mellkasán kalandozhatnak.
 • Párválasztáskor a legtöbb nőben számos kérdés vetődik fel. Meg tudom hódítani? Miért nem vesz észre? Illik hozzám egyáltalán? Ha Rák vagyok, milyen csillagjegyű párral lehet kiegyensúlyozott kapcsolatom?

  Kezes, mégis zabolátlan a Rák

  A rák tüzes szerető, de amint valami felborzolja ingatag kedélyét, a legrosszabb lesz. Ujjaival és nyelvével olyan ügyesen bánik, mint David Beckham a labdával. Erotikus masszázstól kezessé és zabolátlanná válik.
 • Kedvelem, szeretem, szerelmes vagyok belé, imádom, megőrülök érte, esetleg jó nálam? Mi, magyarok, szerencsések vagyunk, mert sokféle szót használhatunk a sokféle érzésre. De még így is mást és mást fejeznek ki az azonos szavak.

  Ha a férfi Rák-jegyű: Ezt a jegyet a fogyó-, és a növekvő Hold befolyásolja. Ami azt jelenti, hogy vele a Mennyországot és a Poklot is átélheted. Amikor ugyanis jó a hangulata, akkor ő a legtüzesebb szerető, amikor pedig valami megcsorbítja az ingadozó lelkivilágát, ő legrosszabb. Az ujjaival és a nyelvével olyan ügyesen bánik, mint David Beckham a focilabdával.


  Ami még jobban feltüzeli: Egy fürdőtől vagy egy masszázstól ? melynek során a Rák erogén zónái természetesen nem maradnak érintetlenek ? nemcsak kezessé válik, hanem zabolátlanná is. Ezzel együtt ne engedd, hogy túlságosan messzire menjen, ugyanis a Rák-férfi szereti a partnernőjét idealizálni. Idővel azonban realistábbá válik, és a ?lejárt? ötletek is felizgatják.
 • Kedvelem, szeretem, szerelmes vagyok belé, imádom, megőrülök érte, esetleg jó nálam? Mi, magyarok, szerencsések vagyunk, mert sokféle szót használhatunk a sokféle érzésre. De még így is mást és mást fejeznek ki az azonos szavak.

  Ha a férfi Rák-jegyű: Ezt a jegyet a fogyó-, és a növekvő Hold befolyásolja. Ami azt jelenti, hogy vele a Mennyországot és a Poklot is átélheted. Amikor ugyanis jó a hangulata, akkor ő a legtüzesebb szerető, amikor pedig valami megcsorbítja az ingadozó lelkivilágát, ő legrosszabb. Az ujjaival és a nyelvével olyan ügyesen bánik, mint David Beckham a focilabdával.


  Ami még jobban feltüzeli: Egy fürdőtől vagy egy masszázstól ? melynek során a Rák erogén zónái természetesen nem maradnak érintetlenek ? nemcsak kezessé válik, hanem zabolátlanná is. Ezzel együtt ne engedd, hogy túlságosan messzire menjen, ugyanis a Rák-férfi szereti a partnernőjét idealizálni. Idővel azonban realistábbá válik, és a ?lejárt? ötletek is felizgatják.
 • Vitakészség
 • Fehérnemű
 • Színek
 • Drágakövek
 • Könnyebben feloldható egy-egy konfliktus, ha a felek ismerik egymás asztrológiai adottságait. Tudják, hogy születési sajátosságaik alapján tüzes jegyhez tartoznak-e (mert akkor meglehetősen harciasak egy-egy vita során), vagy föld jegyűek (azaz türelmesek, béketűrők, kompromisszumra hajlamosak), esetleg levegő jegyűek (könnyen kibillenthetők lelki egyensúlyukból), vagy víz jegyűek (áldozatként eltűrik a másik fél minden kitörését, talán még a tettlegességet is.)

  A rák rendkívül érzékeny, szeretne minél több együttérzést, megértést kapni a környezetétől. Ha valami nem az elképzelése szerint történik, már azért is képes megsértődni, és addig nem nyugszik, amíg ki nem robban a veszekedés.

  Csakhogy hiába ő provokálja a vitát, az érveit nem tudja felsorakoztatni, mert képtelen reálisan mérlegelni a történteket, az érzelmei (pontosabban a harag és a bosszú) vezeti. Ilyenkor még a keze is könynyen eljár. Egyébként a mártírszerepet magára öltve a végletekig élezi a háborúskodást. Hajlamos az önsajnálatra, képes hetekig, hónapokig, sőt akár évekig elkerülni azt, akire haragszik.
 • Azért viseled, mert jól áll. Vagy mert kedvesed megőrül érte. Netán azért, mert olcsó. Szerintünk pedig lehet, hogy azért, mert a csillagjegyed meghatározza a neked leginkább jól álló fehérneműt.

  Rák ? régimódian átlátszó

  Gyakran csodás idomai vannak. Mindezt jól hangsúlyozzák a kicsit régimódi, átlátszó kelméb?l varrt összeállítások. Ő ugyanis nem szégyellős, szeretni megmutatni magát...
 • Több közük van egymáshoz a színeknek és a tizenkét csillagjegynek, mint gondolnánk. Valamennyi jegyhez tartozik olyan szín, amely a legtöbb erőt, kisugárzást, szépséget és elégedettséget hozza ki a jegy szülöttéből.

  Rák - Sárgásnarancs

  A gondoskodás és az oltalom színe. A Rák szívesen zárkózik el a külvilágtól.
  Vonzó: a Halak pirosas lilája, és az ehhez kapcsolódó gyengédség, érzékenység, figyelem.
  Kedvezőtlen: a Nyilas királykékje. A Nyilas a kötöttségektől a szabadságba menekül, ami nehezen egyeztethető a Rákok otthonszeretetével.
 • Topáz, smaragd, esetleg rubin? Csillagjegyed alapján te is megtalálhatod saját drágakövedet. Talizmánod mindent elárul arról, mit várhatsz a barátodtól, mit remélhetsz a szerelemben, illetve értékes jelzésekkel, tanácsokkal szolgál a jövőddel kapcsolatban.

  A Rák köve a hegyikristály.
  Megfogható, de mivel át lehet rajta látni, olyan, mintha nem is létezne. A jövőbelátás, az okosság, a titokzatos hatalom jelképe.
  Szerelem: A Rák gyengéd és érzéki, őszinte szerelmet keres. Tisztaságának, nagyfokú erkölcsi érzékének köszönhetően meg is találja. Ám ha csalódik, félő, hogy a kudarc elvadítja, bezárkózik, hogy elrejtse bánatát.

  Gyöngy: Jelentős mennyiségű kalciumot tartalmaz, így megóv a csontritkulástól. Aki gyöngyöt visel, az a legkedvezőtlenebb helyzeteket és képes a javára fordítani. A gyöngy segíti viselőjét abban is, hogy feldolgozza a múltból eredő sérelmeit.

  Holdkő: Elősegíti a termékenységet, serkenti a nyirokkeringést, megakadályozza a hormonzavarok kialakulását, enyhíti a menstruációs panaszokat, utazáskor megoltalmaz.

  Egyéb hasznos kövek: hegyi kristály, jáde, aventurin, smaragd, rózsakvarc, kalcedon, malachit, mohaachát, krizopráz, rubin
 • Jegygyűrű
 • Smink
 • Diéta
 • Divat
 • Ne lepődj meg, ha eljegyzéskor leendő férjed imígyen nyújtja át jegygyűrűdet: csillagom, ilyet javasoltak a csillagok. A horoszkóp ide is betette a lábát.

  A rák szentimentális a természetű. Szinte gyerek még, akit nagyon boldoggá tesz, ha olyan ruhát, ékszert viselhet, amilyet hajdan anyukája.

  Égi tanács: Egyszerű, ugyanakkor romantikus és csinos platinagyűrűt
  válassz, kerekded kővel.
 • A szépség, a kisugárzás és a jó megjelenés nem csupán adottság kérdése. Sok múlik azon, hogyan éljük meg nőiességünket és mennyit törődünk testünkkel - lelkünkkel. A csillagjósok szerint külsőnk - így sminkünk is - alapvetően attól függ, milyen jegy alatt születtünk. Igazuk lehet.

  A rák ábrándozó, érzékeny; rendre és harmóniára törekszik. Szereti, ha fürtjei a helyükön állnak. Napjában többször is a tükör elé áll, hogy megigazítsa haját, vagy átpúderozza arcát. Vonzódik a zöld árnyalataihoz.

  Sminkeléskor elsősorban a homlok és a szem hangsúlyozására törekszik. Rúzsban a terakotta, téglapiros árnyalatait, és az ezzel harmonizáló púderokat használja szívesen.
 • Már a huszadik diétát próbálod ki, de eddig egyik sem vezetett eredményre? Talán azért, mert nem a csillagjegyednek megfelelő fogyókúrát csináltad. Lássuk, mivel érdemes próbálkozni!

  A víz jegyűek, mint a Rák, a Skorpió vagy a Halak legjobban elválasztó diétával karcsúsodhatnak. Ha este hat után nem esznek, csak joghurtot, már sokat tesznek alakjukért. Mivel szervezetük könnyen megköti a folyadékot, sok vízhajtó hatású fűszert és ételt kell fogyasztaniuk (petrezselyem, zsálya, rizs).

  Érdemes olyan konyhatechnikai fogásokat kipróbálniuk, amelyek az éltelek ízét nem veszik el, de a zsír- és a szénhidrátbevitelt csökkentik (párolás, grillezés, stb.). Egyenek minél több halat, kagylófélét, gombát, zöldséget.

  Az elválasztó diéta alapjait betartva (nem keveri a fehérjét a szénhidráttal) biztosan sikerül megszabadulnia a feles kilóktól. Figyelem! A Skorpió tejterméket csak módjával fogyasszon, mert könnyen felfúvódhat, görcsöket okozhat.

  Mozgás
  Leginkább a vízben érzik jól magukat. Ideális mozgástér számukra az uszoda. Ide kényszer nélkül, szívesen járnak.

  Tanácsok
  Hízásra hajlamosak, de könnyen leadják a felszedett kilókat. Igazából az tart sokáig, amíg rászánják magukat a fogyókúrára. Mivel a vizes jegy szülötteinél könnyen kialakul narancsbőr, a szaunázás mindenképpen ajánlott hetente háromszor, de az is megteszi, ha fürdéskor luffaszivaccsal dörzsölik a cellulitiszre hajlamos testtájakat (comb, fenék, has).
 • Mi történik, ha egy divatszakember összefog egy asztrológussal? Megszületik a horoszkóp-divat! Ki mit szeret - kinek mi áll jól... A csillagok ezt is megmutatják.

  A ráknak kitűnőek a megérzései, színes a fantáziája, és kedveli is a harsány színeket. A meleg éghajlatú országokat és a puha, meleg holmikat szereti.
 • Gyermek
 • Sport
 • Kedvenc étel
 • Baratság
 • Ha ismered gyermeked horoszkópját, és annak megfelelően kezeled, jutalmad boldog, kiegyensúlyozott csemete lesz. Miben segítsük, hogyan neveljük őt ? erről (is) súgnak a csillagok.

  A rák gyerek a legkisebb rosszat is súlyos traumaként élheti meg. Vegyük komolyan, vigasztaljuk, de ne dőljünk be érzelmi zsarolásának.
  Testvéreihez ? ha vannak ? előzékeny, inkább ő enged, csak elkerülhesse a veszekedést.

  Fontos a törődés. A közöny éppoly szomorúvá teheti, mint az igazságtalan büntetések. A Rák kamaszok döbbentik meg szüleiket legtöbbször egy-egy veszekedés során azzal, hogy óvodáskori sérelmeket emlegetnek fel.
  A legfőbb veszélyt a teljes bezárkózás, az érzelmi zsarolás, és a hisztis viselkedés jelenti. Rengeteg türelem, bölcsesség és szeretet szükséges hozzá.
 • Tűz, föld, levegő, víz ? a négy őselem. Az, hogy melyik elemhez tartozó jegyben születtél, megmutatja, hogy milyen mozgásforma való neked. Hozd magad formába asztrogimnasztikával!

  A Rák, mint a Skorpió és a Halak vízjegyű, mindene az érzelem! Mint egy szivacs, úgy szívják magukba mindazt, ami a környezetükben történik. Ha rossz a társaság, a hangulat, a negatív hatásokat raktározzák el. Nem meglepő, hogy gyakran feszültek. Hogy megszabaduljanak ettől a nyomástól, nagyon fontos számukra a megfelelő testmozgás!

  Az érzelmek uralkodnak rajta. Hol ragyog, hol elzárkózik. Az agresszió, a konfliktus nagyon felzaklatja; ilyenkor az alvásba menekül ? vagy nassol. Nem csoda, ha hízik. Sportolással azonban könnyen ledolgozhatja az ?úszógumit?.

  Főleg vízben érez kedvet a mozgásra. Legyen az úszás, kajak, kenu vagy vitorlázás ? minden gondját elfelejti. Értékeli még a gyaloglást, biciklitúrát egy tó körül, egy folyó mentén.
 • Ételed és életed. A csillagjegyek nemcsak az ember tulajdonságait és jellemét határozzák meg, hanem táplálkozási szokásait is. Ezért nem véletlen, hogy más ételfajtákat kedvelnek a Bakok, mint a Szüzek vagy a Nyilasok, és ugyancsak eltérő étrend biztosítja egészségüket.

  A rák a gyomra rabja... Ezért érdemes odafigyelni, mit eszel. Görögdinnyét korlátlan mennyiségben fogyaszthatsz, mert az tisztítja a szervezetet. Ajánlottak a zöldségek és a tenger gyümölcsei, de csak módjával.
  Mit igyál? Óvatosan az alkohollal, főleg a sörrel. Ne igyál olcsó bort és sört, mivel igen érzékeny a gyomrod. Inkább a vermutot válaszd, de abból se sokat, mert a Rákok könnyen alkoholfüggővé válhatnak.
  Mivel vendégeld meg a Rákot? Szereti a szép terítéket. Rákkal, kagylóval, hallal lepd meg. Kedveli a gombát, a salátaféléket és a különféle szószokat, a tejszínhabos fagylaltot vagy gyümölcsöt.
  Étellista:
  - Hús: hal, tengergyümölcsei
  - Gyümölcs: kókuszdió, szőlő, citrom, görögdinnye
  - Zöldség: káposzta, uborka, burgonya, fejes saláta, fehérrépa
  - Fűszerek: citrom, mustár, kakukkfű, vanília, fahéj, torma, zsálya

  Receptek rákoknak >>>
 • Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Mostanában kevesebb szó esik erről a nemes érzésről. Mintha szégyellnénk. Vagy csak a rohanó életmód, a türelmetlenség miatt esik róla egyre kevesebb szó? Csak azért szorul háttérbe, mert önmagunkra se tudunk időt szakítani, nemhogy másokra?

  A rák nagyon vágyik arra, hogy valakihez tartozhasson. A Rák gyerekek már az óvodában kiválasztanak maguknak egy barátnőt, akit körülrajonghat, s akinek elpanaszolhatja apróbb sérelmeit. A barátnőihez akkor is ragaszkodik, ha új környezetbe kerül, vagy ha családot alapít. Ha valaki megbántja, azzal élete végéig képes haragot tartani. Az idén a barátai révén még a karrierje is új irányt vehet.

  Akikkel érdemes barátkoznia: a Bika türelmét, a Bakok higgadtságát, a Halak érzékenységét értékeli, de a Skorpiókkal is könnyen szót tud érteni. Akiket jobb, ha elkerül: a Kos, mert szinte minden percben meg tudja bántani valamivel, az Oroszlán, mert előbb-utóbb ki fogja használni.

  Ha a barátnője Rák, akkor azt is el kell fogadna, hogy ő mindig mindent meg akar oldani, persze a saját ízlése, temperamentuma szerint, és el sem tudja képzelni, hogy ami nála beválik, az másnál talán épp az ellenkező hatást éri el.
 • Stressz
 • Lak- berendezés
 • Párhoroszkóp
 • Utazás
 • A stressz, akárcsak minden más az életben, a csillagoknak van alárendelve ? állítják az asztrológusok. Lássuk, az egyes csillagjegyek szülöttei hogyan reagálnak a kihívásokra, válságokra, veszélyekre és változásokra!

  A víz-elemű Rák képes átevickélni minden veszélyen és válságon. Elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy saját érzelmi problémáival is megbirkózzon. Arra ügyeljen csupán, hogy elegendő nyugalmas szakasz is legyen az életében.

  Válasz a fizikai igénybevételre
  Mivel elsősorban érzelmei mozgatják mindennapjait, egészségi állapotára leginkább a lelke van hatással. Ezért a lélek megannyi terhe sokkal erősebben igénybe veszi. Rendszeres étkezéssel, testedzéssel és pihenéssel elkerülheti a stressz káros következményeit.


  Gyenge pontok
  Rák: A gyomor. A sok izgalom, feszültség rendszerint gyomorfájdalmakat, emésztési problémákat okoz. Egyen többször keveset, pihenjen sokat.

  Visszanyerheti nyugalmát
  Mivel mások problémáira is érzékenyen reagál, figyelme nem egyszer elkalandozik a saját gondjairól. Kiegyensúlyozott, nyugodt lelkiállapotban azonban mindig tudja, hol a határ: mikor kell kivonulni mások életéből, és távolról szemlélődni csupán.

  Leküzdhető a rossz hangulat
  Könnyen kezelni tudja érzelmeit. Fölösleges rejtegetni a lelkét, mert nincs kiszolgáltatva az érzelmek hullámzásának. Vízközelben, folyó- vagy tóparton mindig hamar megnyugszik, és visszatér jókedve is.
 • Van-e összefüggés a csillagok állása és a lakberendezés között? Az asztrológusok különböző megfigyeléseikre támaszkodva megállapították, hogy az egyes csillagképek szülöttei más-más stílusú enteriőrben érzik jól magukat.

  A rák igen érzékeny, akinek fontos az otthon fészekszerű melege. Lakásának mint testét védő buroknak kell működnie. Kedvence a gyöngyház fényben csillogó rózsaszín, valamint a sok-sok pasztell árnyalat.

  A berendezést illetően képes a kompromisszumra, de egy puha, meleg párnákkal kibélelt ülőgarnitúráról semmi áron sem mondana le. Stílusa a romantika, meleg, barna árnyalatú bútorokkal, puha szőnyegpadlóval. Szereti a meghitt hangulatú, barátságosan kialakított hálószobát, amelyben gyakran látni baldachint, vagy vízágyat. Mivel a rák nagy hangsúlyt helyez az intimitásra, bőven alkalmaz hangulatfényeket.
 • Minden nő boldogságra vágyik. Hogy kinek mit jelent a boldogság, nagyban függ attól, milyen csillagjegyben született. A bolygók járása befolyásolja azt is, vajon rátalál-e az igazira, meg tudja-e hódítani, s hogyan tudja megtartani a férfit.

  Álmodozó és anyáskodó a rák
  Túlfűtött érzelmek és a gyors hangulatváltozások jellemzik. A szerelemben odaadó és alkalmazkodó. Biztonságra vágyik. Sosem kezdeményez, elfogadja, hogy kiválasztják. Igazi háziasszony-típus.

  Mire kell vigyáznia? Apróságok miatt megsértődik, hajlamos az önsajnálatra. Ha mindig precízen méricskéli, hogy az adott szeretetért, gondoskodásért mit kap cserébe, bizony gyakran érheti csalódás.
  Ki illik hozzá? Mivel határozott társra van szüksége, aki mellett biztonságban érezheti magát, biztos, a boldogságot egy Bak, Halak vagy Bika oldalán tudná megtalálni.
  Ki nem illik hozzá? A tüzes Kos és az Oroszlán.
 • Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak.

  A Rákkal leginkább édes kettesben érdemes nyaralni valami meghitt helyen. A kellemes kikapcsolódáshoz vízre és nyugalomra van szüksége, a csoportos utakat nem szereti. Els?sorban a tengerhez, nagy tavak partjára megy nyaralni. El?szeretettel bérel kis házat, ahol családias környezetben pihenhet. Számára akkor tökéletes az üdülés, ha az új környezetben képes otthonosan érezni magát. Született romantikus, ezért imádja a történelmet és a régi időkből fennmaradt műemlékeket. A hajókázást és a horgászást is a Ráknak találták ki, mert delejesen vonzza a víz, és különösen jól érzi magát ott, ahol béke és csend honol. Szeret visszatérni korábbi, emlékezetes utazásai színhelyére is, különösen ha az gyermekkori élményekhez kapcsolódik.

  A Rák jegyhez tartozó országok: Hollandia, Skócia, Új-Zéland, Paraguay, Észak- és Nyugat-Afrika, Algéria, Izland, Peru, Olaszország

  A Rák jegyhez tartozó városok: Amszterdam, Milánó, Tunisz, New York, Stockholm, Manchester, Genova, Tokió, Isztambul, Velence, Cádiz, Magdeburg, Bern, Algír, Párizs

  Idei úticélod: Peru

Így nem lesz felesleges az újévi fogadalom!

Nehezedre esik betartani azokat a fogadalmakat, amelyeket a bólé jótékony homályában tettél? Adunk néhány ötletet, amellyel sikerülhet beépíteni ezeket az életedbe.

Viking orákulum

A viking hagyományban a gyűrű a hatalom és a gazdagság szimbóluma. Segítségével könnyebben elérheted céljaidat!

Kelta horoszkóp

Napjainkban a kelta örökség reneszánszát éli a nyugati világban, ide értve az ősi horoszkópjukat.

Kínai horoszkóp

A kínai asztrológia pontosan kiszámított holdévek szerint határozza meg a 12 csillagjegy szülötteinek jellemző tulajdonságait.

Válságok és megoldások

Ahogy mondani szokták, manapság a csapból is a válság folyik. Itt a vég, államcsőd, tönkremenés, katasztrófa, világvége. Az emberek arcán kétségbeesés vagy fásult közöny, és bizony csakugyan kevesebb a pénzünk...

Ki illik Hozzád?

Szeretnéd tudni, hogy összeilletek a pároddal? Ha tudod a csillagjegyét egy kattintásra meglesz a válasz!

Sorsfordító álmok, halál közeli élmények, előző életek

Van abban valami különös, hogy hiába száguld szélessávú Interneten az információ, hiába követik lépésről, lépésre bonyolult műszerek az emberi agy sejtjei közt villódzó gondolatot, hiába képes a NASA kozmikus karambolt előidézni a földtől 133 millió kilom

Dominó jóslás

A dominó jóslás segít, ha egy bizonyos kérdésben nehezen döntesz, vagy tanácstalan vagy.

Astronet Piactér