Szűz

VIII. 23. - IX. 22.
Eleme: a föld
Stabilitása: változó
Bolygója: a Merkúr
Polaritása: negatív

Napi horoszkóp 2017. május 19.

Fontos döntések elé kerülhet. A legjobbat akarja a családjának, és mindent meg kell tennie azért, hogy hozzátartozói jól érezzék magukat, ugyanakkor nem szabad túlzásokba esnie. Különösen a gyerekek dolgába nem kellene beleavatkoznia.

Személyre szabott horoszkóp!

Készítsd el saját ingyenes, személyre szabott elemzésed, születésed ideje- és helye alapján!

Ilyenek a szüzek
 • Erogén zónák
 • Szex
 • Szerelem
 • Csábítás
 • Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!

  Szemérmes szűz
  Ilyen szerető:
  A szerelmi praktikák terén eléggé járatlan. Ha partnere is tapasztalatlan, a szexualitás egy idő után másodlagos szerepet kap életében. Ám egy szerelemben jártas társ csodálatos szeretőt faraghat a tartózkodó Szűz úrból is. Rendkívül tanulékony, fontosnak tartja, hogy maximálisan meghálálja ?tanára? fáradozását.

  Erogén zónája: A has. A keleti népek szerint a hasban található a testi erőközpontja, és a vágyat vezérlő övezet. Az úgynevezett ?napfonat? pont a köldök alatt egy ujjnyira található ? enyhe nyomással, simogatással aktiválható.
 • Párválasztáskor a legtöbb nőben számos kérdés vetődik fel. Meg tudom hódítani? Miért nem vesz észre? Illik hozzám egyáltalán? Ha Kos vagyok, milyen csillagjegyű párral lehet kiegyensúlyozott kapcsolatom?

  Boldoggá teszi a Szűz a partnerét

  Elvárásai magasak. Boldoggá akarja tenni partnerét. Kedvét szegheti azonban akár egy telefoncsörgés is a szerelmi játékok közben. Ügyeljünk, hogy ne álljon semmi a beteljesülés útjába.
 • Kedvelem, szeretem, szerelmes vagyok belé, imádom, megőrülök érte, esetleg jó nálam? Mi, magyarok, szerencsések vagyunk, mert sokféle szót használhatunk a sokféle érzésre. De még így is mást és mást fejeznek ki az azonos szavak.

  Szűz
  Ha a férfi Szűz-jegyű: Első kategóriájú tökéletes szerető. Amikor szeretkezik, akkor minden erejével azon van, hogy boldoggá tegye a partnerét. Ám sajnos gyakran magasak a Szűz-férfi elvárásai. Már egy apró zavar a szerelmi játékok közben vagy egy telefoncsörgés is a kedvét szegheti. Mindez a szenvedélyét is annyira megzavarja, hogy visszatér a jól bevált ?ágy-programra?. Ezt ugyan nem veti meg, de elvégre néha valami új sem lenne rossz.

  Ami még jobban feltüzeli: A Szűz kedveli a rutint, ám nem lehetetlen ebből kizökkenteni. Hass rá csáberővel! Meséld el neki, hogy mit olvastál a Tantra-szexről. Teremts egyszerű, de mégis izgalmas estét! Vegyél fel érzéki, de egyszerű fazonú kockás vagy apró pöttyös ruhát! Készíts különleges, de nem túl kiadós vacsorát, és légy rendkívül ápolt! Hallgass rá figyelmesen, és ha lehet, ne kritizáld!
 • A csillagok szerint valamennyi jegynek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A gond az, hogy amikor éppen álmaid pasijának meghódítására készülsz, általában roppant keveset tudsz az illetőről. Rendhagyó horoszkópunk talán segít.

  Milyen?
  Szorgalmas, gyakorlatias, látszólag szerény. Tartózkodó, kedveli a magányt. Szemlélődő hajlamú, zárkózott. Kritikus szellemű, gyanakvó, képes a képmutatásra. Erős birtoklási vágy él benne.

  Így hódítsd meg: Mutatkozz közönyösnek. Nagyon figyelj az öltözködésre. Légy türelmes, tartózkodó és szűkszavú. Hagyd rá a kezdeményezést.

  Így tarthatod meg: A lehető legkevesebbszer kritizáld. Mutass ragaszkodást, de ne vidd túlzásba. Ne hízelegj neki, ne becézgesd. Ne idegesítsd azzal, hogy segíteni próbálsz.
 • Vitakészség
 • Fehérnemű
 • Színek
 • Drágakövek
 • Könnyebben feloldható egy-egy konfliktus, ha a felek ismerik egymás asztrológiai adottságait. Tudják, hogy születési sajátosságaik alapján tüzes jegyhez tartoznak-e (mert akkor meglehetősen harciasak egy-egy vita során), vagy föld jegyűek (azaz türelmesek, béketűrők, kompromisszumra hajlamosak), esetleg levegő jegyűek (könnyen kibillenthetők lelki egyensúlyukból), vagy víz jegyűek (áldozatként eltűrik a másik fél minden kitörését, talán még a tettlegességet is.)

  A SZŰZ

  Kemény vitapartner! Még akkor is elevenbe talál éles kritikájával, ha csupán a véleményének ad hangot. Hát még ha haragjában vagdalkozik! S mert ritkán fojtja el az indulatait, körülötte gyakori a veszekedés. Könnyen sértődik, s ha megbántják, haragját vitriolos szavakkal zúdítja a másikra.

  Hajlamos rá, hogy egy-egy veszekedés során az összes korábbi sérelmét felhánytorgassa, vagy a gyenge pontjára rátalálva kínozza a társát. A veszekedésből mindig ő kerül ki ?győztesen?, a másik ugyanis inkább elmenekül, csak hogy végre szabaduljon a szorult helyzetéből.
 • Azért viseled, mert jól áll. Vagy mert kedvesed megőrül érte. Netán azért, mert olcsó. Szerintünk pedig lehet, hogy azért, mert a csillagjegyed meghatározza a neked leginkább jól álló fehérneműt.

  Szűz ? apró szíves

  Szereti a romantikus, virágmintás fehérneműt. Válasszon hófehér vagy pasztell színű darabokat finom virág- vagy aprószív mintákkal. Tőle távol állnak a hangsúlyos-dominás darabok. Jelszava a finomság és a mértékletesség...
 • Több közük van egymáshoz a színeknek és a tizenkét csillagjegynek, mint gondolnánk. Valamennyi jegyhez tartozik olyan szín, amely a legtöbb erőt, kisugárzást, szépséget és elégedettséget hozza ki a jegy szülöttéből.

  A Szűz színe a világoszöld, a tisztaság színe. A Szűz két lábbal a földön jár, gyakorlatias lélek. Csak olyan célokat tűz ki, amelyek megvalósíthatók. A rend boldoggá teszi, az életében nincs helye káosznak.

  Vonzó: a Bak kékes lilája, mindketten reálisak és megbízhatók.
  Kedvezőtlen: a Halak pirosas lilája. A praktikum összeütközik az álmodozással.
 • Topáz, smaragd, esetleg rubin? Csillagjegyed alapján te is megtalálhatod saját drágakövedet. Talizmánod mindent elárul arról, mit várhatsz a barátodtól, mit remélhetsz a szerelemben, illetve értékes jelzésekkel, tanácsokkal szolgál a jövőddel kapcsolatban.

  A Szűz köve a jáspis.
  Nőies , az élet köve, erőt ad viselőjének. Zöld színe a fiatalság és a halhatatlanság jelképe. Megakadályozza az epe-, máj- és vesebetegségek, a gyomorgörcsök kialakulását, a bőrrel közvetlenül érintkezve erővel és vitalitással ajándékozza meg viselőjét.

  Szerelem: A Szűznek meg kell tanulnia nemcsak adni, de kapni is, s ez nem kevés energiát igényel. Komoly, bár csökönyös, és mindenkit irányítani szeretne. Bízz az életben és barátodban, aki arról álmodik, hogy bebizonyíthassa: ő a legjobb, a legszebb, a legokosabb. Család, otthon, házasság ? ezek a leglényegesebb vágyaid.

  Tigrisszem: Fokozza az összpontosító képességet, az önbizalmat, feloldja a fizikai és pszichikai gátakat, a mellre helyezve enyhíti az asztmás panaszokat és segíti viselőjét olyan helyzetekben, amikor határozottnak kell mutatkoznia.

  Aranytopáz: Növeli viselője kreativitását, a napfonatcsakrára helyezve elűzi a borús gondolatokat és a depressziót, megóvja viselőjét az álmatlanságtól, az emésztési bántalmaktól és a kimerültségtől, stabilizálja a vérkeringést, segít levezetni az idegességet és megelőzni a visszerek és az aranyér kialakulását. Rezgéseivel a májpanaszok is elmulaszthatók.

  Egyéb hasznos kövek: citrin, szodalit, zafír, sárga achát
 • Jegygyűrű
 • Smink
 • Diéta
 • Divat
 • Ne lepődj meg, ha eljegyzéskor leendő férjed imígyen nyújtja át jegygyűrűdet: csillagom, ilyet javasoltak a csillagok. A horoszkóp ide is betette a lábát.

  Szűznek -Hűség és minőség

  Munkaalkoholista, tökéletességet hajszoló, hűséges vagy. Mindenben a minőségre vágysz. Nem szereted, ha céljaid elérésében akadályoznak.

  Égi tanács: Drága, csodálatosan csiszolt kő, minőségi megmunkálás, tökéletes forma. A te gyűrűd egyszerű vonalú, ovális kővel ékített, praktikus, fehéraranyból készül.
 • A szépség, a kisugárzás és a jó megjelenés nem csupán adottság kérdése. Sok múlik azon, hogyan éljük meg nőiességünket és mennyit törődünk testünkkel - lelkünkkel. A csillagjósok szerint külsőnk - így sminkünk is - alapvetően attól függ, milyen jegy alatt születtünk. Igazuk lehet.

  A Szűz nő általában zárkózott, nem szívesen változtat megszokott külsején. Új frizurákkal sem szívesen kísérletezik. A szolid, egyszerű fazont kedveli, amellyel nincs sok gond, mégis mindig rendezett.

  Irtózik a feltűnő viseletektől, sminkjében is mértéktartó. Nagy gondot fordít a tökéletes alapozásra. Kedveli a földszíneket, a természetes árnyalatú rúzsokat. Szemhéjpúdernak leginkább bézst, vagy barnás árnyalatot választ.
 • Már a huszadik diétát próbálod ki, de eddig egyik sem vezetett eredményre? Talán azért, mert nem a csillagjegyednek megfelelő fogyókúrát csináltad. Lássuk, mivel érdemes próbálkozni!

  Föld jegyűeknek, mint a Bika, a Szűz és a Bak az elválasztó étrend kecsegtet sikerrel. A fogyókúrát méregtelenítéssel indítsd, a kalóriacsökkentő diétát párosítsa kemény fizikai megterheléssel ? ez az eredményesség szempontjából fontos. Az étrendből a zsírt és a szénhidrátot kell száműzni. Kevés húsra van szükséged, a nyers kosztra kellene átállnod.

  Naponta kerüljön az asztalra friss zöldség és gyümölcs, illetve tejtermék. Arra különösen ügyelni kell, hogy a szervezet kellő vitaminhoz és ásványi anyagokhoz jusson. Legideálisabb diétájuk a 90 napos elválasztó étrend, amikor kiegyensúlyozottan jut a szervezet mindenhez, amire szüksége van.
  Figyelem! A Szüzeknek vigyázni kell, hogy ne billenjenek át az észszerű diétából koplalásba! A legtöbb anorexiás a Szűz nők köréből kerül ki.

  Mozgás
  Szívesebben edzenek egyedül, mint csoportosan. Nem szeretik, ha sürgetik őket. Kitartásuk irigylésre méltó.

  Tanácsok
  Anyagcseréjük jóval lassúbb, mint a többi elem szülötteinek, a felszedett kilókat nehezen adják le. Szerencsére kitartóak, tehát ha valamibe belekezdenek, azt végig is csinálják.

  Ez a záloga a sikeres fogyókúrának. Ajánlott heti két-három szaunázás, amikor minden megerőltetés nélkül szabadulhat meg a fölösleges víztől és a salakanyagoktól.
 • Mi történik, ha egy divatszakember összefog egy asztrológussal? Megszületik a horoszkóp-divat! Ki mit szeret - kinek mi áll jól... A csillagok ezt is megmutatják.

   

  Tanárnői szigorát nem vetkőzi le vásárlás közben sem. Nem vágyik nagyestélyire, az ő stílusa a hétköznapi egyszerűség. A fehér és a zöld szín a kedvence, már-már mániája.
 • Gyermek
 • Sport
 • Kedvenc étel
 • Baratság
 • Ha ismered gyermeked horoszkópját, és annak megfelelően kezeled, jutalmad boldog, kiegyensúlyozott csemete lesz. Miben segítsük, hogyan neveljük őt ? erről (is) súgnak a csillagok.

  A szűz különönsen éles eszű, fokozottan érzékeny. Igényli az állandó törődést, odafigyelést.
  Ne kényszerítsük arra, hogy elmondja, mi bántja. Faggatózással csak azt érjük el, hogy még zárkózottabbá válik. Adjunk neki alkalmat a megnyílásra: türelmesen beszélgessünk vele, s a végén biztos kiböki, mi a baj.

  Neveljük önállóságra, de közben ügyeljünk arra, nehogy túlságosan rendmániás legyen. Az önfeláldozásig kötelességtudó, ezért már kis korban tanítsuk meg kikapcsolódni.
  Ha döntenie kell, sokat bizonytalankodik, s a végén azonnal megbánja. Egyetlen jó megoldás, ha megerősítjük önbizalmát.
 • Tűz, föld, levegő, víz ? a négy őselem. Az, hogy melyik elemhez tartozó jegyben születtél, megmutatja, hogy milyen mozgásforma való neked. Hozd magad formába asztrogimnasztikával!

  Bika, Szűz, Bak ? A testmozgás nekik nem okoz gondot, feltéve, ha nem sürgetik őket! Lafontaine teknősbékájához hasonlóan szeretnek mindenre időt hagyni; lassan, de biztosan haladni.

  A földjegyűek közül a Szűz a legenergikusabb. Főként tökéletességre való törekvése és a fölös kilók leküzdése készteti erőfeszítésre. Fizikai aktivitását inkább józan eszére, mint kedvére hallgatva végzi. Úgy véli, a szépségért szenvedni kell.

  Miért is ne választana olyan sportot, amelyik társítja az elmélkedést a mozgással? A vívás és a golf képes lelkesíteni. Ha stresszes alkatú, ajánlott a jóga. Választhatja a joggingot is, különösen, ha zöldben, terepen tudja művelni. Nem csupán kilóit segít leadni, de elűzi sötét gondolatait is, amelyek gyakran kerítik hatalmukba a Szűzeket.
 • Ételed és életed. A csillagjegyek nemcsak az ember tulajdonságait és jellemét határozzák meg, hanem táplálkozási szokásait is. Ezért nem véletlen, hogy más ételfajtákat kedvelnek a Bakok, mint a Szüzek vagy a Nyilasok, és ugyancsak eltérő étrend biztosítja egészségüket.

  Mit egyél? Legjobb, ha többnyire vegetáriánus étrendet választasz. Felejtsd el a zsíros disznóhúst. Néhanapján ehetsz csirkét vagy borjút. Zöldséget és gyümölcsöt fogyaszthatsz korlátlanul.
  Mit igyál? Májadnak és gyomrodnak könnyet megárthat az alkohol. Könnyű száraz bort ihatsz azért olykor-olykor.

  Mivel vendégeld meg a Szüzet?
  Nem igazi ínyenc, közömbös a finomságokra. Ajánlj salátát friss zöldséggel, főfogásnak borjút rizzsel, desszertnek pedig gyümölcsöt.
  Étellista
  :
  - Hús: borjú
  - Gyümölcs: sárgabarack, gránátalma, dinnye, eper, ribizli
  - Zöldség: bab, karfiol, zeller, tök, saláta, uborka
  - Fűszer: cikória, vanília, babérlevél, fahéj

  Szűzies ételek >>>
 • Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Mostanában kevesebb szó esik erről a nemes érzésről. Mintha szégyellnénk. Vagy csak a rohanó életmód, a türelmetlenség miatt esik róla egyre kevesebb szó? Csak azért szorul háttérbe, mert önmagunkra se tudunk időt szakítani, nemhogy másokra?

  A szűz egész lényére a sokoldalú érdeklődés jellemző, ugyanakkor nem elég nyitott a világra. Nagyon igényes, semmit nem tud megállni szó nélkül, ami nem az elképzelései szerint történik. Maximalista az élet minden területén, így a barátai kiválasztásában is.

  Akikkel érdemes barátkoznia: a Bika és a Bak az állandóságot, a biztonságot adhatja meg, a Rák az érzelmekre tanítja meg.
  Akiket jobb, ha elkerülnie: A Skorpió kritikus megjegyzéseit, a Vízöntő különcségét, a Kos állandó vibrálását képtelen megszokni.
  Ha a barátnője Szűz, el kell fogadnia, hogy a legapróbb hibáját is a fejére olvassa. És az is gyakran megesik, hogy egy határidős munka miatt lemondja a hetekkel korábban megbeszélt közös programot. Viszont arra mérget vehet, hogy ha baj van, azonnal mindent félretesz, és rohan, hogy segíthessen.
 • Stressz
 • Lak- berendezés
 • Párhoroszkóp
 • Utazás
 • A stressz, akárcsak minden más az életben, a csillagoknak van alárendelve ? állítják az asztrológusok. Lássuk, az egyes csillagjegyek szülöttei hogyan reagálnak a kihívásokra, válságokra, veszélyekre és változásokra!

  A föld jegyű Szűz magabiztos, erős. Ragaszkodik a megszokotthoz, sokszor nehezen birkózik meg a változásokkal.

  Válasz a fizikai igénybevételre
  Bár tisztában van a képességeivel, sokszor mégis ereje fölött akar teljesíteni. Olyankor is, ha az elérhető pluszra semmi szüksége.
  Legyenek ötletei, gondolja végig, mennyi jót hozna a változás, egy változtatás. Ha maga is akarja, mindennel könnyebb lesz megbirkózni.

  A szűz gyenge pontjai a belei. Emésztése gyakran rendetlenkedik, mert érzékenyek a belei. Étkezzen rendszeresen. Válogassa meg körültekintően, hogy mit eszik. Fogyasszon sok zöldséget és gyümölcsöt. A rostanyagok, a vitaminok és az ásványi anyagok nélkülözhetetlenek a jó emésztéshez. Marha- és sertéshús helyett inkább a szárnyasokat részesítse előnyben.


  Visszanyerheti nyugalmát
  Még akkor is kitart, amikor mások már rég feladták a küzdelmet. Nem szereti a sürgetést, néha nehezen birkózik meg a változásokkal, de vészhelyzetben éppen ő az, aki jó eszére hagyatkozva, a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldással áll elő. Gondoljon bele, mindez mennyire jó és hasznos. Igazi támasza és segítsége a többieknek. Szükségük van rá. Mindezt csak nyugodtan, kipihenten képes nyújtani. Relaxáljon, fogyasszon könnyű ételeket.

  Leküzdhető a rossz hangulat
  A föld jegyűt inkább boldogítják a kézzelfogható dolgok, mint a bizonytalan és megfoghatatlan érzelmek. Küzdjön: nehogy érzelmei leplezése miatt, teljesen elszakadjon másoktól. Ne építsen falat maga köré.
 • Van-e összefüggés a csillagok állása és a lakberendezés között? Az asztrológusok különböző megfigyeléseikre támaszkodva megállapították, hogy az egyes csillagképek szülöttei más-más stílusú enteriőrben érzik jól magukat.

  A szűz mérlegelő és praktikus, képes összeházasítani a szépet a gyakorlatiassal. Bár a pénzt nem szereti az ablakon kidobálni, a lakás berendezésekor nem spórol. Itt mindennek előre megtervezett helye van, s a legapróbb részletnek is harmonizálnia kell az egésszel. Különös gondot fektet arra, hogy környezetbarát anyagokat ? például kerámiát, mészkövet, parafát ? használjon.

  Szívesen díszíti lakását élővirágokkal. Szereti a barna és zöld árnyalatait, a visszafogott mintákat, a kordbársonyt, a lenvásznat vagy a tweedet. Bútorai tömörfából készülnek, alakjuk, elhelyezésük olyan, hogy könnyű legyen a takarítás. Akkor elégedett, ha környezetében tökéletes rend uralkodik.
 • Minden nő boldogságra vágyik. Hogy kinek mit jelent a boldogság, nagyban függ attól, milyen csillagjegyben született. A bolygók járása befolyásolja azt is, vajon rátalál-e az igazira, meg tudja-e hódítani, s hogyan tudja megtartani a férfit.

  Szókimondó és őszinte a Szűz
  Úgy érzi, az ész jogán bárkiről bármit elmondhat. Ám azt nehezen viseli, ha kritizálják. Szerény és visszafogott, úgy véli, a külsőségeknél fontosabbak a belső értékek. A száraz tények, a logikus összefüggések többet jelentenek számára az érzelmeknél és az intuíciónál.

  Mire kell vigyáznia? A racionalitás megöli az érzéseket. Próbálja visszafogni kritizáló kedvét és rendmániáját, mert azzal még a legjámborabb férfit is kihozhatja a sodrából.
  Ki illik hozzá? A csöndes, alkalmazkodó Halak, vagy a racionalitást kedvelő Bak, esetleg a béketűrő Bika.
  Ki nem illik hozzá? Az Ikrek, a Vízöntő és a Nyilas.
 • Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak.

  Szüzek nagyon igényesek, körültekintőek és kritikusak. Útjukat mindig alaposan megtervezik. Nem nevezhetőek fanatikus napimádóknak, racionalitásukat ilyenkor sem vetkőzik le. Úgy vélik, hogy a nyaralásnak is értelmes célt kell szolgálnia, például a kultúrára, m?vel?désre is id?t kell szakítani. Nem szereti szórni a pénzt, ezért inkább egy olcsó utat választ elő- vagy utószezonban, mégpedig olyan helyszínen, amely bővelkedik kulturális és történelmi nevezetességekben. Nem szeret egyedül utazni, inkább kisebb baráti társasággal vagy családja körében. Néha nem árt hozzá egy kis türelem, mert hajlamos az aggodalmaskodásra és a körülményességre, semmi sem elég jó neki. Nehéz rávenni, hogy lazítson és hagyja abba a gondokon való rágódást.

  A Szűz jegyhez tartozó országok: Horvátország, Törökország, Svájc, Nyugat-India, Irak, Kréta, Brazília, Antillák, Mezopotámia, Norvégia

  A Szűz jegyhez tartozó városok: Párizs, Basel, Heidelberg, Riga, Strassbourg, Lyon, Toulouse, Boston, Jeruzsálem, Bagdad, Berlin, Lisszabon, Athén, Korinthosz, a fürdővárosok többsége

  Idei úticélod: Horvátország

Így nem lesz felesleges az újévi fogadalom!

Nehezedre esik betartani azokat a fogadalmakat, amelyeket a bólé jótékony homályában tettél? Adunk néhány ötletet, amellyel sikerülhet beépíteni ezeket az életedbe.

Viking orákulum

A viking hagyományban a gyűrű a hatalom és a gazdagság szimbóluma. Segítségével könnyebben elérheted céljaidat!

Kelta horoszkóp

Napjainkban a kelta örökség reneszánszát éli a nyugati világban, ide értve az ősi horoszkópjukat.

Kínai horoszkóp

A kínai asztrológia pontosan kiszámított holdévek szerint határozza meg a 12 csillagjegy szülötteinek jellemző tulajdonságait.

Válságok és megoldások

Ahogy mondani szokták, manapság a csapból is a válság folyik. Itt a vég, államcsőd, tönkremenés, katasztrófa, világvége. Az emberek arcán kétségbeesés vagy fásult közöny, és bizony csakugyan kevesebb a pénzünk...

Ki illik Hozzád?

Szeretnéd tudni, hogy összeilletek a pároddal? Ha tudod a csillagjegyét egy kattintásra meglesz a válasz!

Sorsfordító álmok, halál közeli élmények, előző életek

Van abban valami különös, hogy hiába száguld szélessávú Interneten az információ, hiába követik lépésről, lépésre bonyolult műszerek az emberi agy sejtjei közt villódzó gondolatot, hiába képes a NASA kozmikus karambolt előidézni a földtől 133 millió kilom

Dominó jóslás

A dominó jóslás segít, ha egy bizonyos kérdésben nehezen döntesz, vagy tanácstalan vagy.

Astronet Piactér