Találd meg a legjobb állást - segít a számmisztika!

Csapatjátékos vagy vagy vezető? Önelemző vagy trendteremtő? Születésnapod számaival most kiderítheted, milyen munka passzol hozzád a leginkább!

Válassz egy számot - megmondja, mit kell tenned!

A számok olyan különleges rezgésekkel rendelkeznek, melyek üzeneteket hordoznak. Segítségükkel jobban megértheted magad, és akár egy téged foglalkoztató problémára is választ találsz így.

Numerológia: számold ki a sorsszámodat!

Mindenkinek van egy, az egész életét meghatározó száma, amely személyiségét, erősségeit, gyengeségeit fedi fel.

Numerológia: számold ki, milyen ember vagy!

Ki vagy valójában? Miért úgy reagálsz a világra, ahogyan szoktál? Ennek megfejtésében segít a numerológia - számold ki a viselkedés-számodat!

Csábíts a számmisztikával!

Születési napunk nemcsak a horoszkópunk szempontjából lényeges. Általa megtudhatjuk, milyen különleges erogénzónával rendelkezünk, mivel lehet minket vagy a párunkat elcsábítani.

Találj fogást a memóriádon - és fejleszd!

„Agyunk egy alvó óriás” – mondják az elme kutatói. Pszichológiai, idegfiziológiai, biokémiai és matematikai kísérletek bizonyítják, hogy elménk kapacitásának csak töredékét használjuk, mert nem tudjuk, hogyan lehetne hatékonyabban tanulni és gondolkodni. Segítünk.

Mit jelent a neved, és hogyan számolj vele?

Hogy éreznéd magad, ha holnaptól megváltozna az arcod? Elképesztő érzés lenne, ha belenéznél a tükörbe, és nem saját megszokott arcod mosolyogna vissza rád? Gyakorlatilag újra kellene kezdened az egész életedet. Ha megváltoztatod a neved, az olyan mintha megváltozna az arcod!

Ez személyes számaid jóslata

A számmisztika egy ősi mítoszon alapul, és a születési dátum, illetve a jelen dátum alapján azt mutatja meg, hol tartasz „földi életedben”, milyen lehetőségeid vannak, és milyen jövő vár rád.

Keresztneved titkokat rejt

Hihetetlennek tűnik első hallásra, hogy a keresztnév árulkodik viselője jelleméről, múltjáról, életéről. Pedig a névelemző ezt állítja. Ilyenkor nincs mit tenni, mint kipróbálni a dolgot: elmenni egy névelemzőhöz.

Számmisztika - földi küldetésünk titka

A számmisztika az önismeret eszköze. Megismerhetjük általa, hogy mi végre születtünk a Földre, mi az az Isteni küldetés, amit végre kell hajtanunk.

123
Astronet Piactér