A leghíresebb Ufó-történetek

A Földön kívüli élet lehetősége mindig is izgatta az emberek fantáziáját – de vajon elfogadhatjuk-e valóságosnak a beszámolókat?

Szerelmi virághoroszkóp - ki illik hozzád?

Ha nyár, akkor szerelem... A virághoroszkópból azt is megtudhatod, ki illik hozzád!

Karácsonyi babonák

Honnan ered a fenyőállítás szokása? Miért piros az ünnepi teríték? Miért használunk mákot, diót az ünnepi sütikhez? Karácsony ünnepét számos olyan szokás kíséri, amelynek eredete a babonák, hiedelmek világába nyúlik vissza.

Árulkodó testrészek

Gondolta volna, hogy a kezünk és a lábfejünk alakja a személyiségünkről is vall? Most megtudhatja, ezek alapján Ön melyik típusba tartozik!

Segítség, energiarabló!

Egy beszélgetés után úgy érzed, elhagyott minden erőd? Lehet, hogy egy energiavámpírral volt dolgod...

Olvasd ki a sorsod a tenyeredből!

Az életvonal megmutatja, mekkora az életerőd, a fejvonalból pedig kiderül, milyen gondolkodásmód jellemző rád. Vajon mi mindent tudhatsz még meg a kezed jellegéből?

Szent Iván éj mágikus csodái

Azt mondják, aki ezen az éjszakán leszakítja a páfrány csodatévő virágát, örökké érteni fogja a növények és az állatok beszédét, s megleli a föld elrejtett kincseit. Ha téved, sötét, örvénylő álomba zuhan a növény varázslatos porától.

Ha azt hiszed, hogy ez egy nagy farakás, tévedsz!

Van, aki nem éri be azzal, hogy sétál egyet az erdőben. Ez a férfi a részévé akar válni.

Parajelenségek a laboratóriumban

A parapszichológiai, más néven pszi jelenségeknek, vagyis az ember és környezete közötti olyan kölcsönhatásoknak, amelyek nem magyarázhatók a jelenleg ismert fizikai törvényekkel, két fő csoportja van.

Valóban létezik a szabad akarat?

Ha eldöntöm, hogy kisétálok azon az ajtón, akkor könnyű szerrel meg tudom ezt tenni igaz, ha van előttem ajtó? De egy kicsit menjünk mélyebbre és vizsgáljuk meg a szabad akaratot. Meg fogsz lepődni, mire jutottak a tudósok.

Astronet Piactér