Everness fesztivál 2014 - A tudatosság ünnepe

2014. június 23. 08:00
Idén nyáron kerül megrendezésre a második Everness fesztivál, mely öt nap felejthetetlen együttlét a pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében. Július 2-6-ig a Balatonakarattyai Part Üdülőben mintegy 42 helyszínen több mint 650 program várja a látogatókat (tudatosságra ébredőket).

Everness, a tudatosság fesztiválja, minden ami önismeret-személyes fejlődés, egészséges életmód és környezettudatosság. A témában színvonalas előadások és workshopok mellett művészetek, zenei programok, gasztronómiai élmények és a világ különféle mozgásformáinak bemutatása gondoskodik a teljes kikapcsolódásról.

Az Everness Európa első környezettudatos és újrahasznosító fesztiválja, ahol a rendezvényen keletkező szinte összes hulladék újrahasznosításra kerül. A helyszínen alternatív építészeti megoldások és öko-praktikák széles tárháza várja a látogatókat. A fenntartható jövő iránt érdeklődőket a méregmentes háztartás és a tiszta kozmetikumok témájában is várják előadások.

Középpontban a család, a rendezvényen az előadások mellett minden korosztály megtalálja a neki tetsző izgalmas elfoglaltságot! A gyerekeket egész napos sportolási lehetőségek, környezettudatos gondolkodást elősegítő öko-játékok, ingyenes kézműves foglalkozások és igényes zenei programok várják. A 12 éves kor alatti gyermekek számára a belépés díjtalan és lelkes animátorok segítik a szülők kikapcsolódását a fesztivál teljes ideje alatt.

 

A workshop sátrakban megismerhetik a különböző alternatív gyógyászatokat és tudományokat, lehetőségük nyílik az íriszdiagnosztika, reiki és kineziológia mellet még sok egyéb technika és módszer kipróbálására. A filmvetítések, alkotótáborok és meditációk mellett több mint 30 féle mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők, mint például a tai-chi, pilates, integrált tánc jóga vagy éppen a vizi sportok kedvelőinek a szörfös jóga és az aquagym. Az előadásokon sok magyar tudós és professzor mellet találkozhatnak Laár Andrással és Soma Mamagésával is, valamint a zenei előadók között fellép Palya Bea, Bagdi Bella és a Sattwa Sound Band.

Az Everness fesztivál célja, hogy olyan információkhoz és tapasztalatokhoz juttassa a látogatókat, melyeket a fesztivál után beépíthetnek hétköznapi életükbe és a kellemes élmények mellett új szemléletmódokkal lesznek gazdagabbak.

Jegyek kaphatóak: az InterTicket országos jegyhálózatában, a Libri Könyvkereskedelmi üzlethálózatban, a PORT.hu/jegy oldalon valamint az everness.hu weboldalon feltűntetett helyeken a személyes vásárlási lehetőség is biztosított.

Weboldal: http://everness.hu
Facebook oldal: https://www.facebook.com/everness
Jegyvásárlás: http://port.hu/jegy/ <html7676>


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér