2017 - a számok tükrében

2017. január 1. 14:25 - Kiss Zoltán Zéró
Kiss Zoltán Zéro numerológus cikkéből megtudhatjátok, milyen változásokat hoz a következő esztendő!

A 2016-os esztendő (2016=2+0+1+6= 9 )  kemény megpróbáltatásokat, zűrzavart hozó év volt.
A 9-es a vége a számsornak, mindig a lezárás, megválás, a tisztán látás, szó szerint a nagytakarítás időszaka.
Megmutatja, és remélhetőleg számodra is világossá vált, hogy kire és mire nincs szükséged. Melyek azok a dolgok és kik azok a személyek az életünkben,  akik már nem szolgálják a fejlődésünket.
A 2017-es év 2+0+1+7 = 10 = 1 – a numerológiában a Nap száma,
a khaldeusi asztrológiai sorrend szerint is a Nap éve lesz, ami nagyon fontos időszak. Az újrakezdés lehetőségét hozza az emberiség történelmében és mindannyiunk személyes életében.

 

Nézzük sorban a számokat, amelyek bolygókat, energiákat képviselnek:
20 – a 2-es a Hold, a befogadás, nőiesség, víz, érzékenység energiája a zéró által felerősítve az erős érzelmeket biztosítja.
 
1 – a Nap, az Uralkodó - tüzes bolygó, nagy energiákkal, a kreativitás, a tudatosság, az akaraterő, az ego képviselője.

7 – a Szaturnusz, a karma, a feladat, az összefogottság, a keretek, a korlátok megtestesítője. Nagy lehetőséget jelent, de arra figyelmeztet, hogy ha nem a helyes úton járunk, a sors akadályokat gördít az utunkba.

A 2017-es dátumban, a 17  a Plútót is jelenti, amely a Mars (a háború istene), felsőbb oktávja, élet és halál ura, lehetőség a gyökeres változásokhoz, a megújulásra.
Az a kérdés, hogy a 2016 –ot, ezt a 9-es számjegyű lezáró évet mennyire jól tudtad befejezni. Amennyiben nem zártad le a zavaros dolgaidat, a problémás kapcsolataidat tovább cipeled, akkor elszalasztod a Megújulás lehetőségét!
Ha tiszta lappal indítod a 2017-es évet, egy minőségi változás következhet be az életedben!
A tudatosodásnak van itt az ideje! Fel kell ismerned, hogy felelős vagy a saját életedért, tetteidért, a családodért, a hazádért. El kell döntened, mi a célod, mert csak abból lesz valami, amit Te csinálsz! Most ehhez is segítséget kaphatsz.
Kezdeményezhetünk és sok lehetőséget kapunk, de ne kapkodjunk, okosan, megfontoltan válasszuk ki a legjobbat. Ami ebben az évben elindul, az hosszú távon sikeres lesz.
Fel kell ismernünk, hogy már régóta nagyon rossz irányba halad az emberiség. A világban és Európában különösen, zűrzavar, káosz uralkodik és ez az emberi kapcsolatokra is érvényes. Éppen ezért, a te személyes életed, sorsod kell, legyen a legfontosabb, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Az egészséges ego kialakítása, a személyiséged pozitív fejlődésének is itt van az ideje, hogy harmóniában légy a világgal.
Aki pedig rendelkezik a vezetés képességével, hatalma van mások felett, szintén tovább fejlődhet, hogy a legmagasabb szinten, a Hit szintjén élje az életét, és ne csak önmagáért éljen, hanem a közösség érdekeit is képviselje.
Itt az Idő, nagy a tét!
Legközelebb kilenc év múlva lesz ilyen lehetőség, hogy a sorsunkat a kezünkbe vegyük!


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 1 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!blackmoira
2017. március 21. 14:46

Kedves KZZ! Hatos évben születtem, novemberben, a sorszámom is 6. Ilyenkor hogyan érdemes értelmezni az előrejelzéseket? Pl. idén 1-es év van egész 2017-ben, de nekem 9-es és csak nov. közepétől lesz 1-es. Melyiket vegyem alapul? Köszönöm: bm

Astronet Piactér