A 12-es, a Vízöntő - a forradalmár

2017. február 2. 10:49 - Kiss Zoltán Zéro
Kiss Zoltán Zéro cikkéből kiderül, hogyan kapcsolódik egymáshoz az asztrológia és a számmisztika!

A numerológia (számmisztika) az asztrológia társtudománya, sok ezer éves tapasztalati tudomány, amely a születés számaiból, és a név betűinek számértékéből (Pythagoraszi abc) következtet. Benne van sorsunk, feladatunk, jellemünk, valamint életünk hosszabb, rövidebb ciklusai, és sorsfordulóink is.

 

 
A képletben (numeroszkópban) minden számot, a születési számainkat és a nevünkben előforduló számokat is a maga helyén értelmezzük, ezért is könnyen megérthető és megtanulható a numerológia.

Akinek 12-es a születésnap száma (12=3), vagy a név képletében található 12-es, azt ott kell figyelembe venni!

Használd az ingyenes Számmisztikai Kalkulátort!

A számok szimbólum rendszerében minden szám egy bolygót jelent, ugyanazokat a bolygókat, és azok analógiáit, amelyeket
a horoszkópban értelmezünk!

A 12-es a numerológiában a Merkúr (3+9=12) felsőbb oktávja, az Uránusz száma, a rendkívül független, szintén céltudatos Vízöntő jegyhez kapcsolható. Tehát ami a numerológiában a 12-es számra vonatkozik, az ugyan úgy, a Vízöntő jegyében születettekre is jellemző!

(3+9=)12
Vízöntő – a Forradalmár
(január 21. - február 18.)

Szellemiség, forradalmiság, közösség, függetlenség, lázadás, szabadság, eredetiség, újítás, kreativitás, másság, idealizmus.

A számok összege Hármast ad, és mint a Hármasok, ők is nyitottak minden információra. Barátságos, szellemes, szimpatikus egyéniség, aki minden helyzetben feltalálja magát.

Kíváncsi, minden érdekli. Az idegrendszerüket túlterhelik. Türelmetlenek, a fokozatosság elvét nem ismerik. Szókimondó, a lényegre tapintanak. Jellemző rá a másként gondolkodás.
 
Lételeme az ellenkezés. Lázad minden hagyomány ellen, rendkívül független. Azt tudja, hogy mit nem akar, de azt nem tudja, mit akar! Sokszor zűrzavarhoz, káoszhoz vezet.

A januári Vízöntő jegyűekre (január 21-től) a keményebb, tudatosabb, határozottabb attitűd a jellemző. A februárban született Vízöntő jegyűek (február 18-ig) érzékenyek, bizonytalanabbak.

www.kisszoltanzero.hu


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér