Akik márciusban születtek...

2016. március 10. 18:00 - Kiss Zoltán Zéro
Kiss Zoltán Zéro írásából megtudhatod, miről árulkodik a születésed hónapja!

A Születés Hónapja azt mutatja, milyen körülmények közé születünk, milyen lehetőségeket kapunk, hogyan tudunk felkészülni felnőttkori lehetőségeink megoldására.
Egyáltalán nem mindegy, hogy ezek a körülmények, az anyagi lehetőségek, a szellemi, kulturális környezet és különösen a szülők személyisége, milyenek egy fiatal lélek fejlődése szempontjából.

 


3-as gyerekkor – március

Cserfesek, szépek, ki akarnak tűnni, sokuknak tényleg jó a kifejezőképessége, jól kommunikálnak, és humorérzéknek sincsenek híján. Sok művésznek van 3-as gyerekkora.
Általában az apának akarnak megfelelni.
Előfordulhat, hogy valamelyik szülő nem tölti be a szerepét, ilyenkor automatikusan átveszi azt a szerepet, ami hiányzik a családban, például, ha az apa nem tud részt venni a család életében, sokat utazik, vagy külföldön van.
Felelősségteljes, gondoskodik a testvéréről. Probléma lehet, ha gyakorlatilag felnőtt szerepet kényszerítenek rájuk, emiatt sosem természetesek. Mindig szerepet játszanak, néha még ők sem tudják, hogy melyiket, de a későbbi önmegvalósításukon azért már gondolkoznak.
Tipikus koravén gyerekek. Ők azok, akik a leghamarabb meg akarnak felelni a külvilág elvárásainak. Szerencséjük, hogy ilyenek is maradnak, később sem lesznek mély ráncaik.
Lázadók, hamar megpróbálnak kikerülni a család nyomása alól, hamar el is költözhetnek otthonról.
Hajlamosak a szélsőségekre. Siker, teljesítménykényszer motiválja őket, hogy a külvilág előtt jól szerepeljenek. Jó színészi képességek, tehetség a művészetekben, sokoldalú érdeklődés jellemzi őket.
A márciusi Halak jegyűek (március 20-ig) mozgékonyak, lelkesebbek, a Kos jegyűek (március 21-től) nyitottabbak, kommunikatívabbak.

www.kisszoltanzero.hu


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér