Az 5-ös, a Nyilas jegye - az igazi optimista

2016. december 14. 07:42 - Kiss Zoltán Zéro
Kiss Zoltán Zéró cikksorozatából megtudhatod, hogyan kapcsolódik egymáshoz az asztrológia és a számmisztika.

A numerológia (számmisztika) az asztrológia társtudománya, sok ezer éves tapasztalati tudomány, amely a születés számaiból, és a név betűinek számértékéből (Pythagoraszi abc) következtet. Benne van sorsunk, feladatunk, jellemünk, valamint életünk hosszabb, rövidebb ciklusai, és sorsfordulóink is.

 

 
A képletben (numeroszkópban) minden számot, a Születési számainkat és a Nevünkben előforduló számokat is a maga helyén értelmezzük, ezért is könnyen megérthető és megtanulható a numerológia.

Akinek 5-ös a Sorsmisszió száma, a Születésnap száma, vagy a név képletében található 5-ös, azt ott kell figyelembe venni!

Használd a Számmisztikai Kalkulátort!

A számok szimbólum rendszerében minden szám egy bolygót jelent, ugyanazokat a bolygókat, és azok analógiáit, amit
a horoszkópban értelmezünk!
 
Az 5-ös a numerológiában a Jupiter száma, az aktív, mozgékony, tüzes Nyilas jegyhez kapcsolható. Tehát ami a numerológiában az 5-ös számra vonatkozik, az ugyan úgy, a Nyilas jegyében születettekre is jellemző!

5-Nyilas, az Optimista
(november 23. - december 21.)
 
 
Szerencse, energia, kiteljesedés, nagyvonalúság, bölcsesség, igazság, belső erő, hit, optimizmus.

Lendületes, nagyvonalú, népszerű, kalandvágyó, jó kifejezőképességgel megáldott, rugalmas, életigenlő személyiség, szereti, ha elismerik a tudását. 
Rendkívül független és szabadságszerető. Párkapcsolatának is megadja a szabadságot. Nem akar másokat birtokolni, de őt sem lehet.
 
Bármikor képes változtatni az életén. Szeret utazni, és pénzt költeni. Szerencsés típus. Óriási a hite, nagyon tud lelkesedni, de emiatt túlzásokra is hajlamos.

A novemberi a Nyilas jegyűek (nov. 30-ig) befolyásolhatóbbak. A decemberi Nyilas jegyűek (december 21-ig) mozgékonyak, lelkesebbek.

www.kisszoltanzero.hu


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér