Felvedd a férjed nevét? - házassági név a numerológia szerint

2017. április 26. 09:21 , Legutóbb frissítve: 2017. április 26. 10:21 - Kiss Zoltán Zéro
A számmisztika szerint a nevünk is energiákat hordoz. Épp ezért nem mindegy, milyen nevet választasz, amikor összekötöd az életed az Igazival!

Naprendszerünkben az összes bolygó a Nap körül kering. Márpedig az égitestek egyben szimbólumok is, melyek a természet legalapvetőbb analógiáit fejezik ki. A számok szimbólumrendszerében az 1-es (Nap) a férfi, míg a 2-es (Hold) a nő száma – ahogy azt a személyi számunk is pontosan tükrözi.

 

A férfi és a nő együtt tudja csak megteremteni az egységet, és ketten együtt tökéletesek. Az ember társas lény, de elgondolkodtál már azon, miért születettél férfinak vagy nőnek?

Miért születettél férfinak?

A férfi karmikus küldetése, hogy felvállalja a felelősséget a döntéseiért, határozott legyen, megállja a helyét az életben, és megteremtse a családja anyagi biztonságát.


Miért születettél nőnek?


A nő karmikus küldetése, hogy érzelmi támasza legyen a férfinak. Az otthon melegét kell megteremtenie, ami az együttműködést, az érzelmi gondoskodást, a meleg szeretetet és azt a biztos hátteret jelenti, amely megsokszorozza a férfi energiáit.

Névválasztás


A számmisztikai képletből jól látszik, hogy a férj nevének felvétele, esetleg a két név valamilyen kombinációja milyen pozitív, illetve negatív változásokat okozhat a nő személyiségében. Néha kifejezetten tanácsos megtartani a lánykori nevet! Persze, ha valaki amúgy is foggal-körömmel ragaszkodik ehhez, akkor eleve tudni lehet, hogy a hölgy a házasságban sem akarja feladni a függetlenségét.

Mi történik, ha a feleség felveszi a férje nevét?
Ha csak a férje családi nevét veszi fel, akkor mindössze a családi karmájával azonosul. Persze, a mai világban, ahol eleve mindenki független, már ez is nagy tettnek számít...
Ha a feleség a férje teljes nevét felveszi, ami nagyon ritka, tehát X. Y.-né lesz, akkor a férje sorsával is azonosul, ami komoly és felelősségteljes kinyilatkoztatása és felvállalása kettejük összetartozásának.

Mi történik, ha a férj veszi fel a felesége nevét?
Nem túl okos döntés, mert eleve eldönti az erőviszonyokat. Nem jó analógiákat választanak ugyanis, hiszen a természet rendje szerint a férfi a Nap, és a nő a Hold. Ebben az esetben viszont a férfi Holdként kering majd a nő körül, tehát felcserélődnek a szerepek, és ez a férfi alárendelődéséhez vezet. Ha mégis így dönt, akkor az az ösztönök szintjén azt jelenti, hogy nem akarja vállalni a felelősséget, pedig ez volna a feladata!


A névválasztás egy lehetőség, alapos numerológiai elemzést igényel.
Használd az ingyenes számmisztikai kalkulátort!

www.kisszoltanzero.hu


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér