Kerüld el a rád jellemző betegségeket!

2017. május 19. 06:30 - Kiss Zoltán Zéro, fotó:
Ha az életünk valamelyik területén megbomlik a harmónia, a lelki problémáink fizikai síkon előbb-utóbb betegségek képében jelennek meg.

Természetesen meg kell gyógyítani a betegséget, de fel kell deríteni és megoldani a lelki okait.


Számold ki, melyik személyiségtípushoz tartozol. Használd az ingyenes kalkulátorunkat!


Sorsmisszió szám 1
Szívpanaszok, agyérgörcs, gerincproblémák, magas vérnyomás, szembántalmak, hajhullás. A hajhullás minden más számú férfinél is azt jelzi, hogy erős anya, vagy egy erős nő van a közelében.
Ne légy tökéletességmániás, ne akarj túlzottan teljesíteni, ne szenvedj megfelelési kényszerben, ne vedd túlságosan a szívedre a dolgokat, férfiként ne hagyd leuralni magad, nőként ne akarj uralkodni! 

 

 
Sorsmisszió szám 2
Gyomorproblémák - ha valamit nem tudunk elfogadni, megemészteni -, bélproblémák, nőknél a női szervek: mell, méh, öl, hónalj, és a vizesedés. (A páros szervek betegségei és a karikás szem mindig párkapcsolati problémára utal.)
Ne aggódj, ne szorongj semmi miatt, ne akarj birtokolni, ne légy féltékeny, ne légy kishitű, ne légy bosszúálló, ne akard, hogy mindenki szeressen, férfiként légy határozott, vállald a felelősséget, nőként légy befogadó, együttműködő.

Sorsmisszió szám 3
Légző - és mozgásszervek, mozgató idegek, bélrendszer, érzékelési szervek, idegrendszeri problémák, hipochondria, pánikbetegség, balesetek.
Ne légy szétszórt, ne hajtsd túl magad, ne idegeskedj, ne kapkodj, ne akarj mindig megfelelni a külvilág elvárásainak, időben kapcsolj vissza, relaxálj.

Sorsmisszió szám 4
Ízületi fájdalmak, reuma, köszvény, valamint a csontrendszerrel és a gerincoszloppal kapcsolatos betegségek.
Ne szorongj attól, hogy nem vagy tökéletes, ne légy túl kritikus, ne lásd meg mindenben és mindenkiben a hibát, ne légy makacs, merev, lásd meg a pozitív dolgokat az életben!


Sorsmisszió szám 5
Máj, artériák, emésztő mirigyek, hasnyálmirigy, miómák, ciszták, daganatok, magas vérnyomás, cukorbetegség, kövérség.
Ne ess túlzásokba, ne a táplálékkal pótold a szellemieket, ne légy rosszmájú, ne emészd magad, ne légy túl független, ne érezd úgy, hogy nem szeretnek eléggé, ne félj az érzelmektől…


Sorsmisszió szám 6
Vese, petefészek, női szervek (férfiaknál prosztata), pajzsmirigy, mandula, bőrbetegségek, a páros szervek megbetegedései.
Ne aggódj, az anyagi és érzelmi biztonságod és semmi miatt, ne akarj birtokolni, ne légy féltékeny, ne legyenek negatív gondolataid, önelfogadási problémáid, ne szólj bele mások életébe, ne várj vissza, ha segítesz, férfiként légy határozott, vállald a felelősséget.


Sorsmisszió szám 7
Meszesedés, kövesedés, sorvadások, törések, szűkületek, bőr problémák, fülproblémák, mozgáskorlátozottság, a térd, az alsó lábszár és a gerinc problémái.
Ne légy makacs, merev, rugalmatlan, ne légy maximalista, pesszimista, ne menekülj a magányodba, ne félj önmagad szeretni, ne félj kimutatni az érzelmeidet szeretteid és mások felé.


Sorsmisszió szám 8
 
Fogak problémája, orr, epe, vér, izom, gyulladások, pattanások, láz, égési sérülés, allergia, impotencia, meddőség, nemi betegségek, vérszegénység, szenvedélybetegségek.
Ne légy túl erőszakos, szenvedélyes, ne légy a végletek embere, ne akarj uralkodni, ne akarj mindig (nagyon) jól járni, ne harcolj mindig, mindenkivel.

Sorsmisszió szám 9
Szenvedélybetegségek, drog, alkohol, gyógyszerfüggőség, vízháztartás, depresszió, allergia, mérgezések.
Ne légy túlérzékeny, ne láss mindent rózsaszínben, ne légy tökéletesség mániás, ne menekülj a realitások, a földi feladataid elől, ne kerüld, hanem vállald fel a felelősséget és a konfliktusokat. 


www.kisszoltanzero.hu

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér