Milyen a férfi, amikor szerelmes?

2017. május 7. 09:30 - Kiss Zoltán Zéro
A születési dátumunk elárulja, hogyan viselkedünk, sőt azt is megtudhatod, mire számíthatsz azzal a férfival kapcsolatban, akit bevonzottál az életedbe!

A Sorsmisszió szám, ahogy arról már több cikkünkben is szó volt, megmutatja, milyenek az alapvető jellemvonásaink, és hogy mi a feladatunk, küldetésünk a jelenlegi életünkben – ezen kívül pedig az is kiderül belőle, miként viselkedünk a párkapcsolatban, és hogyan éljük meg a szerelmet.

 

Így számold ki: Add össze egyenként a születési dátum számjegyeit, majd az így kapott számot, ha kell, összeadással egyszerűsítsd egy számjegyűvé.
Például: 1972. 11. 09. = 1 + 9 + 7 + 2 + 1 + 1 + 9 = 30 = 3 + 0 = 3 (Sorsmisszió szám)

1-es: Ugye, csodálatos voltam?
Határozott típus, büszke, felsőbbrendű, szeret a középpontban lenni. Nagyvonalú, gáláns, lendületes, független személyiség. Nagyon rosszul viseli a kritikát, nem szabad visszautasítani, mert nem felejt.
Tüzes szerető, játékos, kreatív, irányító típus. Folyamatosan csodálni kell, ezzel lehet a legkönnyebben boldoggá tenni.

2-es: Mikor házasodunk?
Kedves, érzelmes, mindig a másik szemébe néz, nyíltan kifejezi az érzéseit. Őszinte, udvarias, hamar megkedvelteti magát. Kevés az önbizalma, nem elég határozott. Gyengéd szerető, figyelmes, fontos neki, hogy a másiknak is jó legyen. Ragaszkodó és lelkes, ha szeret, akkor nagyon szeret!

3-as: Sikeres vagyok!
Megnyerő ember, aki sokat beszél, minden érdekli, ezért felületes lehet, lételeme a népszerűség. Hamar leveszi a másikat a lábáról, állandóan csodálókra van szüksége.
Jó szerető, a mennyiség a fontos számára, bárhol, bármikor kapható egy kalandra. Nem igazán hűséges.

 

4-es: Legközelebb még jobb leszek!
Kiváló logikai képességekkel rendelkező, racionális személyiség, aki mindenben meglátja a hibát. Mivel nem elég laza, ezért átlagon felüli okosságával, komolyságával próbál hódítani.
Tökéletes szerető kíván lenni, de ezen emiatt folyamatosan bizonyítani akar, ami görcsössé teheti.

5-ös: Ne keress, majd hívlak!
Állandóan mozgásban levő, jó humorú, rugalmas, optimista személyiség. Alkotó ember, aki mindig a dolgok értelmét keresi. A szabadság és a szellemi függetlenség a két legfontosabb dolog számára, emiatt fél a felelősségtől.
Kimondottan heves az ágyban, de csak akkor, amikor ő akarja. Nem lehet birtokolni, mert ilyenkor kimenekül a kapcsolatból.

6-os: Jó volt, mert neked is jó volt.
Nagy hatással van a másik nemre, kiváló ízléssel rendelkezik. Rendkívül fontos számára az anyagi és az érzelmi biztonság. Szuper gondoskodó.
A szexben nem mindig akar dominálni, inkább megfelelni szeretne, emiatt nem eléggé felszabadult.

7-es: Ne indítsunk egy közös vállalkozást?
Szerteágazó érdeklődésű, jó humorú személyiség, aki elsőre vidám, érdekes embernek látszik. Később kiderül, hogy inkább titokzatos. Az érzelmeit nem képes megfelelően kimutatni.
Mindig terveket készítő, nagyon céltudatos ember, aki a szexben is kitartó és megbízható.

8-as: Csináljuk még egyszer!
Tudja, mit akar: benne van a legtöbb tűz, szenvedély, amit azonban meg kell tanulnia kezelni. Nagyvonalú, de harcos, ellentmondást nem tűrő személyiség, csak az ő akarata érvényesülhet. Nem tud veszíteni.
Kimondottan heves, túlzott mértékű a szexualitása, az ágyban is szereti a kihívásokat.

9-es: Ki vagyok én?
A legérzelmesebb típus, igazi szellemi ember. Örök idealista, akinek a plátói szerelem is belefér az életébe. A tökéletességet hajszolja, amiről előbb-utóbb kiderül, hogy nincs – ekkor kezdődnek a gondok...
Odaadó szerető, viszont ha probléma van, akkor a szex sem működik nála.

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér