Miről árulkodik az autód rendszáma a számmisztika szerint?

2017. április 19. 09:18 - Kiss Zoltán Zéro, fotó: Shutterstock
A számok körülvesznek bennünket, meghatározzák életünket – Kiss Zoltán Zéro numerológus írásából megtudhatod, miről árulkodik az autó rendszáma!


A numerológiában a számok energiákat képviselnek, mindennek van rezgése, még az autó rendszámának is.


A legtöbb autó rendszáma betűkből és számokból áll. A betűk értékét kiolvashatod a kalkulátorunkból. Ezeket add össze a számok értékével, és egyszerűsítsd egy számjegyre. Például: KKM 089 rendszám esetén: 2 (K) + 2 (K) +  4 (M) + 0 +  8 + 9 = 25 = 7

 

Mi lett a te autód száma?


1. Az egyik legjobb! Gyors, kényelmes, megbízható. A vezetője férfias tulajdonságokkal rendelkezik. Túlzottan is dinamikus, nem képes lemaradni, az első hely az övé. Ez néha sokba kerülhet.

2. Olyan autó, amiből sok van (népautó), nincs vele sok gond, sokáig fogják használni. Családi autó, vezetője hajlamos az álmodozásra. Rövidebb utakra, bevásárlásra, munkába járásra használják.

3. Az egyik legjobb, tartja az árát! Kényelmes, stabil autó, szerencsés a tulajdonosa, mert ritkán kell javítani. Sokat ülnek benne, hosszú utakat tesz meg. Ahova eljutnak vele, ott jó üzleteket kötnek.

4. Kockázatos, meglepetéseket tartogat. Gyors, de balesetveszélyes, hirtelen elromolhat. Sokat szerelik, díszítik, tuningolják. A vezetőjét gyakran kihasználják a szervízekben…

5. Mindenkinek jó, takarékos, csak szervizelni kell, nem romlik el. A külseje is tartja az állapotát. Nagy utakat lehet megtenni vele. Viszont ellophatják, de meg is kerül.

6. Nem túl gyors, nem szereti a hosszú utakat. Vezetője gyakran keveredhet konfliktusokba. Általában szép autó, belül kényelmes, kellemes.

7. Nagyon különbözhet a külső és a belső, sok meglepetést okozhat. A folyadékokkal lehetnek problémák (víz, olaj, szigetelés). Ennek ellenére kitartó, megbízható autó.

8. Munkára, üzletre használják, nem tudják megelőzni. A tulaj sok pénzt kereshet vele, és drágábban adják el, mint ahogy megvették. Gyors és erős, de a nagy szenvedély nagy szenvedéssel járhat…


9. Nagy távolságokat lehet vele megtenni, és ha jóra használják, jó úton járnak vele, akkor hűségesen szolgálja gazdáját. Ellenkező esetben sokszor elromlik.

www.kisszoltanzero.hu


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér