(Nem csak) Férfiaknak! - a nők a numerológia tükrében

2017. február 21. 16:21 - Kiss Zoltán Zéro
Vajon tényleg illik hozzád az a vonzó nő, akit nemrég ismertél meg? Kiss Zoltán Zéro numerológus írásából megtudhatod!

Megismerkedtél valakivel? Szeretnéd tudni, mit várhatsz tőle, mire kell ügyelned, hogy a kapcsolatotok jól működjön?
Ez a cikk férfiaknak szól, de persze női szemmel is érdemes elovasnod, mit érez egy férfi, ha megismer téged!

 

Először számold ki a Sorsmisszió számát. Add össze a választottad születési számait (nőként a sajátodat!) egyenként és a kapott kétjegyű számot összeadással egyszerűsítsd egy számjegyre.
Példa: 1979.05.25.= 38=11=2, vagy 1984.06.18.=37=10=1
A kétjegyű születésnap számot is egy számjegyre egyszerűsítjük, példa: 19=10=1, 29=11=2, 30=3, 26=8…


Sorsmisszió szám 1, születésnap szám 01., 10., 19.,  28.
Nagyon a topon kell lenned, mert egy erős, határozott, tüzes, tudatos, vezető típusú nőt vonzottál be. Viszont segíthet neked abban, hogy férfiként végre megtanuld, mi a feladatod: a határozottság, döntésképesség, felelősség vállalás, hogy fel lehessen rád nézni. Ha kiengeded a kezedből az irányítást, uralkodni fog rajtad, aminek nem fogsz örülni, így vége szakadhat a kapcsolatnak.


Sorsmisszió szám 2, születésnap szám: 02., 11., 20., 29.
Szerencsés vagy, ha vele hozott össze az élet. Kedves, alkalmazkodó, odaadó, gyengéd, érzékeny, figyelmes. Mindig a szemedbe néz, teli van szeretettel. Ideális társad lehet, ha te is mindig odafigyelsz rá. Kevés az önbizalma, ezért fontos, hogy bízhasson benned, mert előtérbe kerülhet a benne lévő féltékenység, birtoklási vágy.


Sorsmisszió szám 3, születésnap szám: 03., 12.,  21.,  30.
Biztosan felkelti minden férfi figyelmét. Okos, mozgékony, csinos, kihívó, nagyon jó a beszélőkéje, jó a humora is. Kaphatsz esélyt, ha benned is érzi ezeket a tulajdonságokat. Nagyon fontos neki a társasági élet, a kapcsolatok, mindig mozgásban van. A munkájában is a siker motiválja. Akkor lehet hosszú távon esélyed, ha bírod a tempót (a szexben is).

Sorsmisszió szám 4, születésnap szám: 04., 13., 22., 31.
Kiváló ízlésű, tökéletesen elegáns úrinőt vonzottál be. Ez is a probléma, hiszen aki a külvilág felé a tökéletességet mutatja, annak valószínűleg nagyok az elvárásai, tehát neked is „tökéletesnek” kell lenned. Ez neked jó hír, azért adott esélyt, mert ezt látja benned. Viszont légy rugalmas, felszabadult és főleg optimista, hogy felismerje, az élet arról szól, hogy jól érezzük magunkat.


Sorsmisszió szám 5, születésnap szám 05., 14., 23.
Feladtad a leckét magadnak! Egy értelmes, szellemes, de nagyon független nővel hozott össze a sors, akinek a saját szellemi szabadsága a legfontosabb. Éppen ezért, eszedbe ne jusson birtokolni, mert hamar le fog rázni. Ha nagyon belebonyolódtál, bizonyítsd be neki, hogy te vagy a legokosabb, a legbölcsebb és a legjobb pasi a környéken, és még nála is függetlenebb vagy!

Sorsmisszió szám 6, születésnap szám: 06., 15., 24.
Olyan vonzereje van, ami elől te sem tudtál elmenekülni. Nagyon szép, de még kedves is. Barátságos, szeretetteljes, segítőkész mindenkivel, de nincs okod a féltékenységre. Benned valószínűleg azt a férfit látja, aki a sorsát határozottan a kezében tartja, aki jó döntéseket hoz. Tehát, ha melletted minden szempontból biztonságban érezheti magát, a legjobb feleség lesz belőle.

Sorsmisszió szám 7, születésnap szám: 07.,16., 25.
Megtaláltad a Feladatot! Törheted a fejed, mire kiismerheted. Céltudatos, érdekes, humoros, különleges nőszemély, aki a vonzerejével, titokzatosságával és megfoghatatlanságával ejtett rabul. Amikor majd komolyra fordul a kapcsolat, akkor derül ki, hogy mennyi érzelmet kaphatsz tőle. Ő biztosan szeret, de ha többre vágysz, mindenképpen mondd meg neki.


Sorsmisszió szám 8, születésnap szám: 08., 17., 26.
Egy tüzes, szenvedélyes nővel, egy harcos amazonnal hozott össze a sors. Nagy feladat, de nagy lehetőség előtt állsz. Most már tényleg nem lehetsz bizonytalan, mert hamar felcserélődhetnek a szerepek. Nagyon szedd össze magad! Ha ő hisz benned, te nem akárki vagy! Itt az idő, válj azzá, amivé válnod kell! Légy a szó legjobb értelmében az a férfi, akire valóban fel lehet nézni, és sikeres leszel!

Sorsmisszió szám 9, születésnap szám: 09., 18., 27.
A legérzelmesebb nő lépett be az életedbe, aki ha beléd szeretett, mindenét odaadja neked, mert képes eggyé olvadni veled. Viszont, akit tökéletesnek hisznek, annak mindig ilyennek kell lennie. Ez pedig a hétköznapokban nem nagyon szokott sikerülni, elszállhat az illúzió. Tehát, maradj az a szuper férfi, amilyennek megismert.


www.kisszoltanzero.hu
                            


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér