Numerológiai kalkulátor

2015. május 14. 08:00 - Kiss Zoltán Zéro
Akarod tudni, hogy csupán a neved mit árul el rólad? Nagyon sok mindent! Számold ki a Sorsmissziószámodat szakértőnk, Kiss Zoltán Zéro numerológiai kalkulátorával, és meglátod: a számjegyek rengeteg igazságot rejtenek.

A születési dátumunk számaiból kiolvasható a sorsunk, a személyiségünk, életünk hosszabb-rövidebb ciklusai, s épp így a nevünk is számos információt hordoz rólunk.

 


Ez a számmisztikai kalkulátor tehát elsősorban az önismerethez nyújt segítséget.
Megtudhatod, milyen lehetőségeket kapsz, vagy kaptál a sorstól, megismerheted legbensőbb késztetéseidet, problémáidat – azt, amilyen valójában vagy.
Mások nevének jelentését is megnézheted, bárkiét, akivel kapcsolatba kerültél, és így az illető szavak és tanult viselkedés mögötti, valódi személyiségére kaphatsz rálátást.


Amennyiben szeretnél többet tudni magadról, a sorsodról, a küldetésedről, az életed ok-okozati összefüggéseiről, írd be a neved és a születési dátumodat az alábbi kalkulátorba, és már olvashatod is születési számaid részletes számmisztikai elemzését!


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 5 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Kászonyi Éva
2017. augusztus 5. 17:49

A Sorsmisszió miatt léptem az oldalra, de éppen az nem működik! Ezért úgy tűnik ez a mézes madzag, amivel látogatót lehet szerezni!

Krisztina Rátkai
2016. április 15. 19:38

Kedves Zénó, próbálok regisztrálni az oldalra és nem történik semmi. Miért nem? és a régi bejelentkezésemet sem fogadja el, miért? hogyan lehet az astronet.hu-ra regelni??? köszönöm.

Elena Patrascu
2015. szeptember 4. 11:51

Ez tenyleg tojeletes .de csak tudnam mihez kezdjek vele.hogyan jel feloldani a zarkozatsagof? Mit tehetek hogy megniljak.kkoszonom

Elena Patrascu
2015. szeptember 4. 11:51

Ez tenyleg tojeletes .de csak tudnam mihez kezdjek vele.hogyan jel feloldani a zarkozatsagof? Mit tehetek hogy megniljak.kkoszonom

Anna Virág
2015. május 20. 07:54

Köszönöm a megosztást! Tanulságos és találó volt.

Astronet Piactér