Szex a számok tükrében

2016. július 23. 08:41 - Kiss Zoltán Zéro
Kivel működne igazán a kémia? Mivel veheted le a lábáról a kedvesedet? Hogyan ébresztheted fel újra a szenvedélyt a párkapcsolatodban? Kiss Zoltán Zéro numerológus cikkéből kiderül!

Először számold ki az illető Sorsmisszió számát. Add össze a születési számait egyenként és a kapott kétjegyű számot összeadással egyszerűsítsd egy számjegyre.
 Példa: 1979. 05. 25.= 1+9+7+9+0+5+2+5= 38=11=2, vagy 1984.06.18.=37=10=1

 

Sorsmisszió szám 1
Vezetésre törő, határozott típus, tudja, hogy mit akar. Büszke, felsőbbrendű, egocentrikus, szeret a középpontban lenni. Nagyvonalú, gáláns, lendületes, célra törő független személyiség.
Tüzes szerető, játékos, kreatív, domináns, irányító típus. Várja a dicséretet, folyamatosan csodálni kell, ezzel lehet a legkönnyebben boldoggá tenni. Viszont nagyon rosszul viseli a kritikát, nem szabad kellemetlen helyzetbe hozni, és főleg visszautasítani, mert nem felejt!

Sorsmisszió szám 2
Kedves, lelkes, érzelmes, mindig a szemedbe néz, nyíltan fejezi ki az érzéseit. Őszinte, érzékeny, udvarias, rendkívül figyelmes, hamar megkedvelteti magát. Nincs elég önbizalma, ezért nem erőlteti az egóját, nem elég határozott, nem irányító típus. Kitartó, ragaszkodó, ha nagyon szerelmes, lehet féltékeny, és kialakulhat benne egy birtoklási vágy. Tapadós is tud lenni, nem lehet lerázni, nem tud elengedni. 
Gyengéd szerető, odafigyel, hogy a másiknak is jó legyen.

Sorsmisszió szám 3
Általában szép emberek, kiváló kifejező képességgel rendelkeznek és általában nagyon sokat is beszélnek. Igazi szórakoztató, legfontosabb számára a siker a népszerűség, a külvilágnak való megfelelés. Jópofa szerethető emberek. Nagy Casanova, rámenős, hamar levesz a lábadról. Népszerű, a sok kísértés miatt nem kimondottan hűséges típus. Állandóan csodálókra van szüksége, ha nem csodálod, odébb áll.
Jó szerető, a mennyiség a fontos, bárhol, bármikor.

Sorsmisszió szám 4
Kiváló logikai képességgel, rendelkező racionális személyiség, aki mindenben meglátja a hibát, és van egy nagyon kemény, kritikus oldala is. Miután nem elég laza, nem elég rugalmas, ezért átlagos felüli okosságával, komolyságával próbál hódítani.
Tökéletes szerető szeretne lenni, de tökéletesség mániája miatt folyamatosan bizonyítani akar, ami görcsössé teheti. Nehéz neki megfelelni, mert nagyon nagyok az elvárásai magával és másokkal szemben is.

Sorsmisszió szám 5
Állandóan mozgásban lévő, jó humorú, rugalmas, alapvetően optimista személyiség. Szellemi, alkotó ember, akit minden érdekel és a dolgok értelmét keresi. Viszont rendkívül független. A szabadság és a szellemi függetlenség a legfontosabb számára, ezért fél az érzelmektől és a kötöttségektől. Nem akar igazán kötődni senkihez és semmihez. Nem lehet birtokolni, kimenekül a kapcsolatból.
Tüzes szerető, de csak akkor, amikor ő akarja.
 
Sorsmisszió szám 6
Nagy hatással van a másik nemre, kiváló ízléssel és harmónia érzékkel rendelkezik. Rendkívül fontos számára az anyagi és az érzelmi biztonság. Nem tud párkapcsolat nélkül élni. Szuper gondoskodó. Nem a vezetésre törekszik, nem is szereti vállalni a felelősséget, de annyi kedvesség és szeretet van benne, hogy képes boldoggá tenni egy másik embert. 
Elfogadó, befogadó szerető. Nem akar dominálni, inkább megfelelni szeretne, emiatt lehet, hogy nem eléggé felszabadult.

Sorsmisszió szám 7
Sokféle érdeklődésű, okos, jó humorú, először vidám, érdekes, ugyan akkor inkább titokzatos személyiség, aki keresi az élet örömeit, de őt nem igazán lehet kiismerni. Lehet, hogy ő sem ismeri saját magát, mert az érzelmeit nem képes megfelelőképpen kimutatni, őt meg kell fejteni.
Kitartó, megbízható szerető. Alapjaiban mindig terveket készítő, nagyon céltudatos ember.

Sorsmisszió szám 8
Tudja, hogy mit akar! A legjobbat, a legtöbbet mindenből. Benne van a legtöbb tűz, lendület, vágy, akarat, szenvedély, csak ezt meg kell tanulni kezelni! Nagyvonalú, lehengerlő, de harcos, ellentmondást nem tűrő személyiség, csak az ő akarata érvényesülhet. Nem tud veszíteni.
Heves, tüzes szerető. Túlzott mértékű a szexualitása. Szereti a kihívásokat, ha hűséges, akkor sokat akar a másiktól  ha ezt nem kapja meg, máshol keresi a boldogságot.

Sorsmisszió szám 9
A legérzékenyebb és legérzelmesebb típus, ők az igazi szellemi emberek. Örök idealista, a plátói szerelem is belefér. A belső békére vágyik és a tökéletes harmóniára. Képes feloldódni a másik emberben. Viszont a tökéletességre is vágyik, amiről előbb-utóbb kiderül, hogy nincs és itt kezdődnek a problémák.
Odaadó szerető, képes eggyé olvadni a másikkal, de ha valami gond van, a szex sem működik.

www.kisszoltanzero.hu

                                          

 


 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér