Te hogyan hódítasz? – flört és csábítás a számmisztika szerint

2017. június 24. 16:53 - Kiss Zoltán Zéro
Te hogyan csábítod el a kiszemeltedet? Kiss Zoltán Zéro rendhagyó módon, rímekbe szedve mondja el...

A numerológiában minden szám egy bolygót jelent, és minden bolygó egy asztrológiai jegyhez kapcsolható, lásd a zárójelben. Tehát, ami az 1-es számra vonatkozik (Nap), az Oroszlán jegyre is jellemző…

 

Számold ki a Sorsmisszió számod: 1978.06. 25. = 1+9+7+8+6+2+5= 38=11=2, vagy használd az ingyenes kalkulátorunkat!

Sorsmisszió 1
Önbizalomból, akaratból nincs hiány, meg is szerzi, amit akar, ő a nagy vadász. Nagyvonalú, lehengerlő, nem lehet, hogy nem az első, király vagy királynő. (Oroszlán)

Sorsmisszió 2
Udvarias, kedves, figyelmes, mindig a szemedbe néz, hamar elvarázsol. Bekerít az érzelmekkel, hódít, mint a Rákok. Ha szeret, akkor nagyon szeret, soha le nem rázod.

Sorsmisszió 3
Éles eszű, okos, kíváncsi és sármos, sikeres és vonzó, életvidám, bájos. A szövegével hódít, ha csodálod, még ott van, le is vesz a lábadról, kell a skalpod, gyorsan! (Ikrek, Vízöntő)

Sorsmisszió 4
Dolgozik a pénzért keményen. Pontos, megbízható, korrekt, ez a legfőbb erénye, és egy különleges finom elegancia, ezekkel hódít, így van esélye. (Szűz)

Sorsmisszió 5
Világmegváltás, humanizmus, szabadság és fennköltség, kitartóan optimista, benne van a bölcsesség. Tüzes, lelkes, jövőkép, a hite által szerencsés. (Nyilas)

Sorsmisszió 6
Finom a stílusa, kellemes a külső, kedélyes és kitartó, barátságos, meggyőz.
Kitartóan udvarol, egyre többet rátesz, menekülni nincs esély, a vonzereje mágnes. (Bika, Mérleg)

Sorsmisszió 7
Éles eszű, jó humorú, szellemesen kísért, aztán mégis félrevonul, zárkózott és kimért. Te sem érted, ő sem érti, de rád talált és megszerez, titkosított érzelmeit egyszer majd megfejtheted. (Bak)

Sorsmisszió 8
Igazi harcos, szenvedélyes, kihívó, tüzes a tekintet, ő a hódító. Nagymenő és megküzd érted, ő a győztes, nincs esélyed. Elvarázsol, elszeret, másé többé nem leszel, ez lesz majd a végzeted. (Kos, Skorpió)

Sorsmisszió 9
Odaadó, együtt érző, nagyon kedves ember, de lemegy a Nap, ha kivárod, mert udvarolni nem mer. Tengernyi érzelem, nyugodt szellemi erő, hosszú távon elvarázsol, a lassú víz a nyerő. (Halak)

www.kisszoltanzero.hu


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér