Te mennyire vagy bulizós típus?

2017. február 9. 11:25 - Kiss Zoltán Zéro
Javában tart a farsangi szezon… Te mennyire tudod elengedni magad? Ráismersz a jellemzésből a partneredre? Hogyan segítheted, hogy jól érezze magát?

Számold ki a Sorsmisszió számod az ingyenes kalkulátorunkkal!

Sorsmisszió 1
Tüzes, lendületes, vezető típus. Persze, hogy szeret bulizni, sőt, akkor érzi igazán jól magát, ha ő lehet a középpontban. Elég nagy az egója is, és ha a háttérbe kerül, ezt nagyon rosszul éli meg. Oda kell rá figyelni, engedni szerepelni, inni a szavait, csodálni!

 


Sorsmisszió 2
Együttműködő, lelkes, de nem tolakodó, sokszor inkább túl szerény, megengedi, hogy a háttérbe szorítsák. Nagyon kedves, segítőkész partnere mindenkinek. Boldog, ha végre figyelmet kap, észreveszik és értékelik.


Sorsmisszió 3
Jó külső, trendi cuccok, jó szöveg, persze, hogy népszerű, és ő az, aki a legjobban szeret bulizni. Ennek arányában a népszerűség számára a legfontosabb. Imád táncolni, szerepelni, flörtölni. Minden izgalmas dologra vevő, bármi megtörténhet vele!


Sorsmisszió 4
Nem kimondottan bulizós típus. Háromszor is meggondolja, hogy elmenjen-e egy társaságba, és ha ott van, nem ő az, aki felrázza a többieket. Túlságosan visszafogott, pedig ilyenkor kellene lelazulni, örülni, szórakozni és nem a világ problémáin elmélkedni.


Sorsmisszió 5
Okos, humoros, bölcs optimizmussal és szellemiséggel a birtokában hamar ő lesz a társaság középpontja. Élvezi a népszerűséget, de az is nagyon fontos számára, hogy ne csak üres, felszínes legyen a buli, mert akkor nem sokáig lesz ott.


Sorsmisszió 6
Kellemes külső, kitűnő harmónia érzék, társaságkedvelő. Rendkívül kedves, barátságos, vonzerejével nem csak a harmóniára, hanem a jövőbeni jó kapcsolatok építésére is törekszik. Vigyáznia kell, mert szexuális kisugárzása a féltékenység forrása is lehet. 


Sorsmisszió 7
Nem kimondottan a társaságot, inkább a magányt kedveli. Persze ő is elmegy szórakozni, ha kell, sőt, jó humorával sokakat meg is lep, ha elengedi magát. Ezt a hangulatot kellene minél tovább fenntartani, akkor az emberi és üzleti kapcsolatok is sokkal jobban alakulnának.


Sorsmisszió 8

A legszenvedélyesebb, körülötte pezseg minden. Buli, verseny, harc, szórakozás, étel-ital, szex, játékszenvedély, ő aztán éli az életet. Biztosan nem felejtik el, de lehet, hogy nem tudja a mértéket, és ebből problémák, konfliktusok lehetnek.


Sorsmisszió 9
A legérzékenyebb típus, intellektuális típus, együtt érző, de a tömeg idegesíti. Ő is szeret szórakozni, de nem biztos, hogy minden társaságban jól érzi magát. Amennyiben a szellemi nívó nem kielégítő, oda még egyszer nem fog elmenni.


www.kisszoltanzero.hu


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér