Árulkodó testrészek

2015. augusztus 4. 08:00 - Astronet
Gondolta volna, hogy a kezünk és a lábfejünk alakja a személyiségünkről is vall? Most megtudhatja, ezek alapján Ön melyik típusba tartozik!

Azt régóta tudjuk, hogy nem csak a tenyérből lehet jósolni, a kéz formája is sok mindent elárul a jellemünkről. Az viszont kevésbé ismert, hogy a lábfej és a lábujjak alakjából is következtetni lehet a személyiségre. Ismerje meg a különféle kéz- és lábfejtípusokat, válassza ki, melyikbe tartozik, majd olvassa el a hozzá tartozó elemzést!

 


Mutassa a lábát!

A nagylábujj méretéből arra következtethet, mekkora a szabadságigénye, és mennyi térre van szüksége.

Az egyenletesen ívelő lábujjak a szokottnál nagyobb harmóniaigényre utalnak. Azt is jelzi, hogy nem értékeli magát többre másoknál, ugyanakkor azt sem engedi, hogy elnyomják.

A túlságosan hosszú nagylábujj tulajdonosa magasra szeretne törni. Előfordulhat azonban, hogy közben nincs tekintettel másokra, néha egyenesen kíméletlen lehet.

Ha rövid nagylábujjal rendelkezik, valószínűleg visszafogja magát. Gyakran húzódik a háttérbe, nem használja ki az adottságait, a tehetségét, és időnként teljesen elfeledkezik a saját érdekeiről.

A lábujjak alakja azt mutatja meg, hogyan viszonyul másokhoz.

Lekerekített
Ha ilyen lábujjai vannak, akkor többnyire tapintatosan, diplomatikusan viselkedik, és csak nagyon ritkán mutatja ki a dühét.

Szögletes
Ön kompromisszumot nem ismerve igyekszik érvényesíti az akaratát, és közben nem mindig veszi figyelembe mások igényeit.

Hegyes
Ha ilyen formájú lábujjakkal rendelkezik, Ön hajlamos a türelmetlenségre és időnként a hirtelen, heves dühkitörésekre is.

Homokóra
Ez egy nagyon ritka forma, annál figyelhető meg, aki a fontos dolgokat magában tartja, és nem osztja meg másokkal az érzéseit.

Kigömbölyödő
Meg kellene próbálnia a mostaninál hamarabb elengedni a sérelmeit, és sokkal nyitottabban viszonyulni a változásokhoz.

Kiszélesedő végű
Ez a forma arra utal, hogy lassan oldja meg a problémákat, ám minden lépését alaposan átgondolja. Nagy a biztonságigénye.

Kéz - Formák és típusok

Víz kéz
Jellegzetessége: A tenyér hosszúkás, az ujjak is hosszúak.
Személyisége: A kéz finomságából arra lehet következtetni, hogy az illető érzelmi beállítottságú. Aki ebbe a típusba tartozik, az gyakran dolgozik kreativitást igénylő szakmákban, a konkurenciaharcot ugyanakkor próbálja elkerülni.

Tűz kéz
Jellegzetessége: A hosszú tenyérről és a rövid ujjakról ismerhető fel.
Személyisége: Az ilyen kézzel rendelkező ember dinamikus, robbanékony, aktív, kedveli a változatosságot. Karizmatikus alkat, temperamentuma és energikussága elkápráztatja a környezetét. Könnyen eléri a céljait.

Föld kéz
Jellegzetessége: Kicsi és erős, a tenyér és az ujjak is rövidek.
Személyisége: Praktikus ember, aki két lábbal áll a földön. A barátai mindig számíthatnak rá, mert segítőkész és önzetlen. Időnként kissé rugalmatlannak tűnik, nehezen mozdítható ki
a megszokott kerékvágásból.

Levegő kéz
Jellegzetessége: Az ujjak hosszúak, a tenyér kicsi, szögletes.
Személyisége: Az ilyen kezű ember rendkívül fejlett kommunikációs képességekkel rendelkezik. Éles ésszel van megáldva, szellemi téren lételeme a változatosság. Az érzelmeit tekintve kissé felületesnek tűnhet.

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér