Dr. Vlagyimir, a csodadoktor

2008. június 8. 10:00 , Legutóbb frissítve: 2008. június 8. 00:00 - Nagy Tünde
Számos páciense szerint csodadoktor, egyes kollégái mégis kétkedve figyelik Dr. Komin Vlagyimir munkáját. Pedig elvei egyszerűek: nem a betegséget, hanem a kiváltó okot kell felszámolni.
 

Miként kapcsolható egybe a tudatalatti, a lélegzés és a gerincferdülésem?! Nyújtózzak el, kövessen utasításait, válaszoljak kapásból kérdéseire, és kiderül a lényeg - ajánlja a doktor. Engedelmesen szuszogok, fújtatok, tartom vissza a lélegzetem, kutatok emlékeimben. Végül majd a szemem ugrik ki keresztcsontom nyomkodásakor... De már dereng a dolog.
 

Kelj fel és egyél!

- Két hét alatt 14 kilót fogytam hasnyálmirigy gyulladásom miatt 1993-ban, és a görcsök gyógyszerek és szigorú diéta mellett is rendre visszatértek - meséli Csongovai Hilda, fonyódi könyvelő. - Sokszor feküdtem 6-10 napig kórházban. Infúzión kaptam enni, inni, hogy tehermentesítsék az emésztőrendszert, lohadjon a gyulladás, ám aztán is bébipapin éltem. Az orvosok széttárták a karjukat és semmi jóval nem bíztattak. Sem okot, sem megoldást nem találtak hét éven át. Olvastam a légzésterápiáról, öt éve felkerestem Vologyát: pár kezelés után minden panaszom elszállt.

Ehetsz, amit akarsz, mondta... Attól kezdve visszavehettem a csülkös bablevest a menülapra. Érteni akartam a velem történteket, ezért beiratkoztam az iskolájába, ahol elmagyarázták: nem a betegséget, hanem az azt kiváltó okot kell felszámolni. Amikor megszülettek a gyerekek, bepánikoltam, hogyan fogom ellátni egyszerre a családomat, a munkámat?! A megemésztetlen dolgok tették tönkre az emésztőrendszeremet.

De az ember önmaga egyetlen biztos gyógyítója - csak valóban akarnia kell a gyógyulást. Begyulladt a lányom szeme, másnap közölte: rájött, mit nem akar látni - és a gyulladás eltűnt! Semmi csepp, kence. Na, ennél többre nem taníthatom. Ma munka, háztartás mellett hospice-kodom, tanítok, rendszeresen meditálok. Egyre jobban érzem magam a bőrömben, ma például balatoni idegenforgalmi látványosságként megtanultam görkorizni. Szuper! Jövőre szörfözést tervezek.
Szuszogj szabadon!

 - Nagyapám iskolaigazgató és mágus volt - meséli a doktor. - Mivel az utóbbit a szocializmus helytelenítette, ezért csak halála után mesélte el a nagymama. Édesapám pilótatisztként szolgált, gyerekként majd minden olyan szovjet településen éltem, amelynek reptere volt. Bőrgyógyász, a hagyományos nyugati irányzatban mélyen hívő, a pszichoterápiát hülyeségnek tartó orvos lettem - aki 27 éves korától allergiától, krónikus bélrendszeri és sokízületi gyulladástól szenvedett, semmilyen gyógyszer nem segített. Egy honfitársam 1959-re kifejlesztett egy különleges légzésterápiát, a kollégák kinevették vagy tiltották az alkalmazását, később kiderült: az űrkutatás, az élsport alkalmazta szuper képességek fejlesztéséhez.

12
Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 8 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Angyalka
2009. március 9. 11:35

A dotor elérhetősége: http://www.transzlegzes.hu/komin.html

bálint
2009. január 19. 18:41

valaki nem tudja véletlenül hol tudom felvenni a doktorral a kapcsolatot?

Szandra
2009. január 19. 18:38

ha valaki tudj,hogy hol érhetném el a doktorurat az kérem jelezze.nekem már egyszer bevált amikor már senki nem tudott segíteni,és most ismét kéne a segitsége..ha valaki segítene azt nagyon megköszönném!

ariel
2007. június 20. 09:11

minden ilyet be kell irni a google keresőbe és kiadja... minden csodadoktolr jós stb cikknél rögtön vagy 10en kérik itt az elérhetőséget..... emberek!!! google... használjátok gondolkodásra is ami a fejetekben van.......

Laszlo
2007. június 19. 12:58

Amennyiben rendelkezik valaki Vlagyimir elérhetőségével, kérem tudassa velünk, olvasókkal.

Astronet Piactér