Szebb bőr 5 nap alatt

2017. március 16. 16:45 - Astronet
Szépségápolási programunkkal rövid időn belül újra ragyogó lesz a bőre!

1. nap
Helyes táplálkozás, sok folyadék
Méregtelenítse a szervezetét, és töltse fel a vitaminraktárait! Fogyasszon sok nyers ételt, zöldséget, gyümölcsöt, főleg répát, spenótot, brokkolit és fejes salátát, valamint tonhalat és májat – ezek mind segítik az új sejtek képződését, így a bőr gyorsabban tud megújulni. Ettől a naptól kezdve csökkentse a savmegkötő hatású, fakó bőrszínt eredményező alkohol és kávé mennyiségét, és fogyasszon legalább 2 liter szénsavmentes ásványvizet.

 

2. nap
Tisztítás és hámlasztás
Indítsa a napot egy lágy zselés vagy krémes tisztítással, majd radírozza át a bőrét. A nem teljesen fiatal bőr számára a gyümölcssavas hámlasztó az ideális, mert ez kíméletesebb, mint a durva szemcsés radírozó, hatékonyságát tekintve azonban ugyanolyan jó: a szürke arcbőr üde rózsaszínné válik tőle. Ráadásul a radírozást követően
a bőr hatékonyabban képes felvenni a nedvességpótló krém hatóanyagait, kenje hát be vele bőségesen!

3. nap
Kényeztetés masszázzsal
Az arc masszírozásától javul a bőr vérkeringése. 1. Simogassa a bőrét a tenyerével az orrától a fülei irányába. 2. Masszírozza végig a homlokát a mutató-, a középső és a gyűrűsujjával, az orrnyeregtől a hajtő felé haladva. 3. Egy határozott, ám gyengéd mozdulattal simítsa végig a bőrét az arccsonttól a nyak irányába.

4. nap
Sport, szauna és friss levegő
Juttassa a bőrét extra adag oxigénhez! Iktasson be kb. 30 perc aktív mozgást, például sétáljon, fusson, vagy biciklizzen. A friss levegővel együtt rengeteg oxigén is kerül a tüdőbe, amely a légzéssel a bőrbe jut. Az eredményt Ön is ismeri: friss, üde, rózsaszín bőr – ráadásként pedig ott vannak a felszabaduló boldogsághormonok! Szintén nagyon hatékony a szaunázás, amely megkönnyíti a salakanyagok távozását.

5. nap
Pihenés alatti ápolás
Ezen az estén a bőrkényeztető program van soron. Ehhez a szokásos tisztítás után tegyen nedvességpótló pakolást az arcára. Miközben hat, helyezze magát kényelembe a fotelben, és hallgassa a kedvenc zenéjét. Az is jó, ha egy kád meleg vízben pihen.

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér