Mit árul el az aura?

2011. november 24. 11:30 , Legutóbb frissítve: 2011. november 15. 00:00
Születésünkkor a megfogható anyagból álló magzatburkot felcseréljük a testünket védelmező, szabad szemmel nem látható energiamezőre, az aurára.
Már a legősibb kultúrák hittek abban, hogy testünket valamiféle finom energiamező veszi körül. Ezt bizonyítják azok a sziklarajzok, amelyek fénykörben megjelenő figurákat ábrázolnak.

Bár a fizikai testet körülvevő fénylő réteg minden kétséget kizáróan létezik, nagyon ritkán fordul elő, hogy ezt valaki szabad szemmel látja. Ezért születtek meg azok a speciális kamerák, amelyek képesek láthatóvá tenni bárki auráját. E készülékek érzékelői letapogatják az ember elektromágneses kisugárzását, majd a kapott adatokat színekké alakítják.

 
Az aura egy energiamező, mely körbeöleli a fizikai testet, körülbelül két méter szélességben. Az aurát mi is képesek vagyunk érzékelni, attól függetlenül, hogy nem vagyunk képesek fizikálisan látni.

Az élő dolgok (emberek, növények stb.) körüli aura idővel változik, néha nagyon is gyorsan. Az élettelen dolgok (kövek, kristályok, víz stb.) körüli aura lényegében állandó, de tudatos szándékkal tudunk rajta változtatni. Ezeket a tényeket orosz tudósok figyelték meg, akik már 50 éve tanulmányozzák az aurát.

Az egészséges aura úgy veszi körül a testet, mint egy második bőr. Nagyszerű dolog, és több funkciója is van. Az energiamező színe árulkodik aktuális lelki-testi panaszainkról. Ha a körülöttünk lévő energiamező sötét színű, biztosak lehetünk benne, hogy komoly harcok dúlnak a lelkünkben.

Az erős, ragyogó színek azt jelzik, hogy az ember teli van energiával. Ha tompák a színek, vagy matt az aura, akkor valószínűleg kevés az illető energiája, vagy valamilyen problémával küszködik.

Auránkat egyébként erősíthetjük, ha sokat tartózkodunk a természetben, vízparton, ahol a nap gyógyító fénye egyszerűen kiszippantja belőlünk a negatív gondolatokat. Ha fáradtnak, lehangoltnak érezzük magunkat, mindenképpen tartózkodjunk tehát minél több időt a természet és a fák közelében, és kerüljük el a ránk negatív hatást gyakorló emberek társaságát.

A kutatók megalkották az aura elméleti modelljét, amelyben az aurát bizonyos számú rétegre osztják. Ezek úgy veszik körül egymást, hogy a soron következő mindig áthatja az összes előtte lévő réteget. Létezik egy függőleges erőáramlás, amely a gerincoszlop mentén halad, túlterjedve a fizikai testen, a fej fölé és a farokcsont alá. A kavargó, kúpalakú örvényeket energiaközpontoknak vagy csakráknak nevezzük.

A csakrák színei megegyeznek a szivárvány színeivel, és forgó mozgásuknak köszönhetően egy mozgó kerék benyomását keltik. Az aura csakráinak feladata, hogy vitalizálják a fizikai testet, és biztosítsák az aurarétegek közötti energiaátvitelt. Ha valamelyik csakra le van blokkolva, akkor a test nem kap elég energiát, így meggyengül az immunrendszer, végül pedig betegség alakul ki.

Ebből következik, hogy egy auraelemzés nemcsak önismereti, hanem egészségügyi szempontból is fontos lehet. Az auragyógyász felismeri a problémás pontokat, és a csakrák működésének harmonizálásával képes kezelni ezeket. Csak annak egészséges az aurája, aki szereti önmagát. A negatív gondolkodás és a stressz azt jelenti, hogy sok energiát veszítünk, és ettől auránk sötét színűvé válik. A folyamatos mérés és a szakértővel való konzultáció lehetőséget ad az aura- és csakraharmonizáló gyakorlatok elsajátítására, így az ember elősegítheti saját gyógyulását, valamint folyamatosan kontrollálhatja az energiaállapotát.

12
Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 3 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Vasura
2011. december 7. 13:19

Kamasz korom óta belelátok az emberek lelkébe.Azzal kezdődött,hogy a környezetemben élő nők menstruációs ciklusát érzékeltem illatokként.Azután teszteltem a képességemet,képes vagyok beleélni magam mások helyzetébe.Látom színekként a jó és rosszkedvet,bánatot örömöt.Soha nem sejtettem,hogy ezzel segíthetek másokon.A családomban sok konfliktust megoldottam,a "látásomat" a kapcsolataim tökéletesítésére használom.Két kislányom közül a nagyobbik úgy tűnik örökölte ezt a képességet.Úgyan úgy bánik velem ahogy én a szüleimmel 30 éve.

puntzi bácsi
2011. november 25. 12:22

Tele van az illető lóvéval...

Sz-Zs
2011. november 25. 05:53

Arany és ezüstszínű aura jelentése mi?

Astronet Piactér