Erősítsd az intuíciódat!

2016. február 10. 18:03 - Astronet
Megérzései, sugallatai mindenkinek vannak, ám a 21. század „zajában” egyre kevesebben hallják meg belső hangjuk üzeneteit.

A hatodik érzék tulajdonképpen az érzékeken túli észlelés megtestesülése. Ez a képesség minden ember sajátja, de csak az tudja használni a benne rejlő erőt, akinek tiszták az energiái, és aki képes az összpontosításra.

 

Ennek pedig a mai zajos, felgyorsult életmód nem igazán kedvez. A legtöbben nem a pillanatban élnek, mindig mást akarnak csinálni, mint amit éppen kellene. Sokan túlterheltek, fáradtak, mert egyszerre több dologra kell figyelniük, és ezért tompul a hatodik érzékük.

Hogyan fejleszthető?


Energetikai tisztaság


Minél tisztábbak valakinek az energiái, annál pontosabbak a megérzései, így az első és legfontosabb lépés az energetikai tisztulás. Hasznos például az otthoni és a munkahelyi tértisztítás, a húsmentes táplálkozás, a jó minőségű alkohol- és koffeinmentes folyadékok fogyasztása, a rendszeres és pihentető alvás, a természet közelsége vagy a rendszeres testmozgás. A legfontosabb azonban az ima, a hálaadás és Isten bevonása a mindennapjainkba.

Befelé fordulás

A kristálytiszta megérzéshez sokszor szükséges egyfajta remeteállapot, egy kis csendes egyedüllét, befelé fordulás, amit sokan nem szeretnek, pedig ilyenkor könnyebb meghallani a fentről érkező üzeneteket. Fontos, hogy megtanuljunk nem többet és nem kevesebbet beszélni annál, mint amennyit kell.

Kételyek nélkül

Fontos, hogy kételyek nélkül higgyünk a sugallatainknak, és aztán ezeknek megfelelően cselekedjünk. A megérzésnek az a lényege, hogy valamilyen tettre sarkall, és ez lehet valami egészen apró dolog is, például egyszer csak úgy érezzük, hogy fel kell hívnunk valakit... Aki elkezdi követni ezeket a jeleket, az egyre több és több üzenetet fog kapni.


 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér