Szív alakú vagy hosszúkás: mit árul el rólad az arcformád?

2017. május 10. 14:00 - Astronet
A kínai orvoslás már évszázadok óta használja az arcelemzést a gyógyításban. Hitük szerint ugyanis az arc formája sok mindent elárul a személyiségéről.

Szív alakú arcforma: Az Elbűvölő

 


Tele vagy melegséggel, kedvességgel és bájjal. Csillogó szemed és szertehető személyiséged van, amit mindenki szeret. Született előadó vagy, és ez nem csak azt jelenti, hogy jó színész vagy énekes lennél, hanem azt is, hogy képes vagy megragadni az emberek figyelmét a hétköznapi helyzetekben is: ha előadást kell tartanod, mindenki rád figyel, ha egy utazást kell megszervezni az egész család a te legjobb ötleteidet várja...vagyis egyszerűen felvillanyozod mindenki életét!

 

 

 

 

Hosszúkás arcforma: A Provokátor

 

Ambiciózus és elszánt vagy, keményen dolgozol, de szereted, ha úgy haladnak az események, ahogy te azt eltervezted. Mindezek a tulajdonságok segítenek abban, hogy egyenesen haladj felfelé a ranglétrán. És habár szeretsz egyedül lenni, született vezető vagy. Ugyanakkor a legnagyobb sikereket a csapatmunkában éred el, vagy ha legalább olyan emberekkel dolgozhatsz együtt akiknek ugyanaz a céljuk mint neked: akik osztják a lelkesedésedet és a munkakedvedet.

 

 

 

Négyzet alakú arcforma: A Határozott

 

Képes vagy arra, hogy bátran kiállj az elveid mellett, még akkor is ha senki nem támogat ebben. Első gondolatod többnyire ez: hogyan segíthetnék? Éppen ezért remek szövetséges és barát vagy, akire bármikor számíthatnak a szeretttei, mert bármikor bármilyen körülmények között kitartasz mellettük. Sőt, vajszíved miatt bárki, aki a közeledbe kerül, számíthat támogató jóindulatodra.

 

 

 

 

Ováils arcforma: A diplomatkus

 

A szinte már tökéletesnek mondható arcformád pontosan tükrözi a személyiséged, vagyis hogy amilyen erős jellem vagy épp annyira vagy rugalmas is. A legnagyszerűbb tulajdonságod, hogy bölcsen és megfontoltan döntesz, mert sosem engedsz teret a túlzásoknak. Diplomatikus vagy, mert képes vagy egy helyzet minden oldalát átlátni, de soha nem beszélsz mellé. Bár mindez azt is jelenti, hogy nehezen döntesz, ugyanakkor ha egyszer elhatároztad magad, akkor kitartasz döntésed mellett.

 

 

 

Kerek arcforma: Az Érzelmes

 

Mélyérzésű vagy, még akkor is ha ez nem látszik rajtad. Ugyanis az, hogy valaki érzelmes nem feltétlenül jelenti azt, hogy sokat beszél is arról, ami a szívét nyomja. Ugyanakkor bármennyire erősen reagálsz valamire, képes vagy arra hogy megőrizd a hidegvéredet. Az abszolút bónusz pedig az, hogy arcformád azt sugározza, hogy magas ösztogénszinted, ami még ellenálhatatlanabbá tesz a másik nem szemében.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér