Friss levegő - a szobában is!

A következő szobanövények javítják a levegő minőségét!

Miről árulkodik az aláírásod?

Az íráselemzés tükröt tart elénk!

Misztikus dátumok - az ősi naptárak rejtélyei

Vajon milyen célból és hogyan születtek meg az emberiség ősi naptárai? Tarts velünk egy izgalmas „körútra”!

Szeretnéd, hogy rád figyeljenek? Ezt kell mondanod!

Gyermekkorodban bizonyára te is megtanultad, hogy használd rendszeresen a „kérem", és a „köszönöm" szavakat. Azonban ha sikeres akarsz lenni, érdemes az alábbi 5 kifejezést is beépíteni a szótáradba.

Mi a lélekszámod? Segítünk megtalálni!

Az enneagram számai a Földközi-tenger vidékéről származó ősi források szerint a lélek kilenc arcát szimbolizálják. Fedezd fel, melyik típus felel meg leginkább a te személyiségednek! Tanácsainkkal még jobban ki tudod majd használni erősségeidet.

Rajzelemzés: találd meg a tökéletes állást!

Unod a munkahelyed? Úgy érzed, nem a megfelelő feladatot végzed? Elemezd ki a firkálgatásaidat és megtudhatod milyen munkára vágysz leginkább.

Rajzolj egy fát: megmondom ki vagy!

Rajzolj egy fát és kiderül ki vagy! A spontán firkálgatás segítségével bepillantást nyerhetsz a tudatalattiba, és a személyiséged mélyebb rétegeibe.

Péntek 13: a babonák béklyójában

Amikor a naptár péntek 13-át mutat, még azoknak is kellemetlen érzésük támad, akik nem babonásak. Erra a napra nem szívesen időzítünk fontos találkozókat, elintéznivalókat. Vajon miért lett mumus a péntek 13? És mi áll a többi, jól ismert babona hátterében?

Foglalkozása: testbeszéd szakértő

Van, aki jól hazudik, mások kevésbé. Vannak profi előadók, politikusok, szóvivők, akiket szakemberek képeztek ki arra, hogyan kell póker arccal bármit, és annak az ellenkezőjét is elmondani. Néhány gesztusuk, mimikájuk azonban árulkodó.

A gyógyító kőszarkofág

Az ősi elképzelés szerint az emberi testben bizonyos energia vonalak, meridiánok húzódnak. Ezek egészséges működésére az akupunktúrás pontokon keresztül lehet hatást gyakorolni.

Astronet Piactér