A boldogság titka az asztrológiában

2017. március 9. 11:35 - Németh Ági
Mindenkinek mást jelent a boldogság. Németh Ági asztrológus cikkéből megtudhatod, neked mi segíthet az elérésében!

Mindenkinek más jelenti a boldogságot. A személyes horoszkópban az ötödik ház a „boldogságház” – ez azt jelenti, hogy a saját jegyünktől öt jeggyel tovább kell számolni, és az ott található jegy lesz a kulcs a boldogságunk eléréséhez.

 

Van még egy tényező, amivel számolni lehet: a 9. Napház is a boldogsághoz vezet. A különbség az, hogy míg az 5. napház inkább a külsőleges boldogságot, az anyagi vagy fizikai jellegű örömöket jelöli, addig a 9. Napház a belső természetű boldogságunkat mutatja, amelyet saját magunkban kell keresni.
 


Ha Ön a Kos jegyében született, akkor az 5. Napház az Oroszlán jegyében áll: bárki, akinek érdekeltsége van az Oroszlán jegyében, az Ön segítségére lehet abban, hogy megtalálja a boldogságát. Az Oroszlán jegyéhez tartozik az arany, így ebből a fémből készült tárgyat mindig kellene magánál tartania - egy gyűrű, egy nyaklánc, egy fülbevaló talizmánként hordva segíthet Önnek megtalálni a boldogságot.

Ha Ön a Bika jegyében született, akkor az 5. Napház a Szűz jegyébe esik: bárki, akinek érdekeltsége van ebben a jegyben, segíthet Önnek a boldogsága megtalálásában. Ez azt is jelzi, hogy Ön inkább az értelmével igyekszik megtalálni a boldogságot. Jelezheti ez a szerencse keresését is, amikor Ön megpróbál a „véletlen” nyomára bukkanni.


Ha Ön az Ikrek jegyében született, akkor az 5. Napház a Mérleg jegyében áll: azok az emberek, akik érdekeltek a Mérleg jegyében, átvehetik egy úgynevezett talizmán szerepét, és segítenek Önnek megtalálni a boldogságot. Próbálja megismerni a Mérleg jegyének jellegét, és igyekezzen harmóniára és egyensúlyra törekedni, így találhatja meg a boldogságot.

Ha Ön a Rák jegyében született, akkor az 5. Napháza a Skorpió jegyébe esik. Azok az emberek lehetnek a segítségére, akiknek köze van a Skorpió jegyéhez, ebben a jegyben születtek, vagy több bolygójuk is ebben a jegyben áll. A Skorpió jegyében születettek szeretik a „talizmánokat”. Nem baj, ha Ön is visel ilyet, például egy hegyi kristályból készült karkötőt.

Ha Ön az Oroszlán jegyében született, akkor az 5. Napház a Nyilas jegyében található: így mindazok boldogíthatják Önt, akiknek köze van ehhez a jegyhez. Ön nagyon szeret utazni, és az utazás alatt igazán boldoggá válhat. Az Önhöz illő társat külföldön is megtalálhatja. Az Ön számára előnyös az olyan amulett, ami kapcsolatban van valamilyen misztikus tudománnyal, vagy vallással, mint például egy kereszt, vagy egy féldrágakövekkel kirakott kis elefánt.

Ha Ön a Szűz jegyében született, akkor az 5. napház a Bak jegyében található. Mindazon emberek segíthetnek Önnek, akik ebben a jegyben születtek, vagy az aszcendensük áll itt, vagy más bolygóik találhatóak ebben a zodiákus jegyben. A kristályok, különösen a hegyi kristály, vagy az ebből készült tárgyak igazán boldogságot hozhatnak Önnek.

Ha Ön a Mérleg jegyében született, akkor az 5. Napház a Vízöntő jegyébe esik: ha az Ön közelében sok Vízöntő érdekeltségű ember él, akkor Ön mások társaságában, nagyobb közösség tagjaként lehet igazán boldog. A Vízöntő jegyében a valahová tartozás ugyanis különleges hangsúlyt kap.

Ha Ön a Skorpió jegyében született, akkor az 5. Napház a Halak jegyébe esik. Segítségére lehetnek a boldogság megtalálásában azok a személyek, akik valamilyen módon kapcsolódnak a Halak jegyéhez. Nem ártana tanulmányoznia a Halak jegyének tulajdonságait. Talizmánként nyugodtan tehet egy miniatűr angyalt a pénztárcájába, ettől több szerencsét remélhet.


Ha Ön a Nyilas jegyében született, akkor az 5. Napház a Kos jegyébe esik. Ön gyakorlatilag állandóan keresi, és meg is találja a maga boldogságát. Igazi boldogságot jelenthet Önnek, ha közel van a valódi tűzhöz. Ezért jó ötlet, ha esténként illatgyertyát gyújt. Egy rubinból, vagy egy tűzopálból készült medál is segítheti Önt a harmónia megtalálásában.

Ha Ön a Bak jegyében született, akkor az 5. Napház a Bika jegyében található. A Bika érdekeltségű emberek segíthetnek Önnek elérni a boldogság állapotát. Mivel a Bika jegye közel áll a tavaszhoz, ezért a természet közelsége Önt is boldogabbá teheti. Ezért tartson minél több növényt a lakásában.

Ha Ön a Vízöntő jegyében született, akkor az 5. Napház az Ikrek jegyébe esik: ez a legerősebb levegő elemű jegy. Önnek jót tesz, ha éjjel nyitott ablaknál alszik. Azok lehetnek segítségére a boldogság megtalálásában, aki valamilyen módon kapcsolódnak az Ikrek jegyéhez.

Ha Ön a Halak jegyében született, akkor az 5. Napház a Rák jegyében áll. Segítheti a harmónia megtalálásában mindenki, akinek köze van a Rák jegyéhez. A Rák jegyének uralkodó bolygója a Hold: egy Hold alakú medál az Ön számára megfelelő boldogság-amulett lehet.

www.nemethagi.com

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér