A Nap a Kos jegyébe lép!

2017. március 20. 16:00 - Astronet, fotó: Northfoto
Ismerjük meg a jegy szülötteit!

A Kos gyermeki lélek, akárcsak a többi Tűz elemű jegy.  Olyan dolgok is tűzbe hozzák, amelyekre más csak unottan legyint. Gyakran olyan bosszantóan energikus, hogy még nézni is fárasztó. Ez a hihetetlen dinamizmus a legszembetűnőbb jellemzője, állandóan rohan, siet valahova, tervez és cselekszik, egyszerre húsz vasat tart a tűzben…

 


Hatalmas lelkesedése mögött igaz nemesség bújik meg. Eszmék vezérlik, amelykért bármikor, bárkivel kész harcba szállni. Főleg, ha gyengébbeket kell védelmezni, akkor kész a harcra – uralkodó bolygója a Mars, a háború istene.
Tisztelettel fordul baráthoz és ellenséghez egyaránt. Nagylelkű és hűséges, nem haragtartó, dühének lángja hamar kialszik. És ami talán a legfontosabb: sohasem kisstílű, távol áll tőle az aljasság.
A valóságérzékelése időnként problémás – nem olyannak látja a dolgokat, amilyenek, hanem amilyennek lenniük kellene. Nem jó emberismerő, nem is gyanakszik senkire, addig, amíg keserűen nem csalódik. Mélyen megsebzi, ha hűtlenséget, aljasságot tapasztal.
Általában rá tudja venni az embereket, hogy az akarata szerint cselekedjenek – de ezt sem finomkodva teszi. Nem érzelmileg zsarol, mint a Rák, nem a háttérből manipulál, mint a Skorpió, nem hosszadalmas stratégiát gyárt, mint a Bak. Egyszerűen azt mondja, hogy „Rajta”, és a lendületének nehéz nemet mondani.

Lapozgató
Liz Greene Szerelmesek asztrológiája
című könyvéből még többet megtudhatsz a Kosokról! Bioenergetic Kiadó, 2800 Ft

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér