A szerelmes Halak

2017. február 21. 09:25 - Astronet, fotó: Northfoto
Lássuk, hogyan éli meg a szerelmet a jegy szülötte!

A Halak az Állatöv utolsó jegye. Különleges és nehéz életfeladata van - lehetőségként ugyanis minden Halak szülöttjében megvan az igazi bölcsesség, az egyetemes szeretet megélésének képessége. Misztikus jegy – nem feltétlenül vallásos, ám erős kapcsolatban van a transzcendens valósággal.

 

Hihetetlenül erősek a megérzései, az álom, a fantázia, az illúzió – mind e jegyhez tartozik. A valóságot mágikusan érzékeli, képes meglátni a világban a sorsszerűség, az eggyé tartozás csodáját.
Lényének magva a bölcsesség – ismeri az emberi vágyak természetét. Már egészen fiatal korától rendelkezik ezzel a cinikus bölcsességgel. Látja a dolgok fonákját, a státusz, a pénz, a hatalom világának visszásságát.
 
A hétköznapokban, a természetét nézve igazi kaméleon, kiszámíthatatlan, spontán, sokak számára érthetetlenek a reakciói - nehezen lehet kiismerni. Hangulata változó, érzelmei könnyen elragadják. Gyengéd természet, nagyon empatikus, időnként túlságosan is átérzi mások sorsát – sokat szenvedhet ettől… Ugyanakkor ez az együttérzés nemesíti meg még jobban a jegyének tulajdonságait!
Felfogóképessége nagyon jó. Amit egyszer megtanult, azt nem felejti el. Szellemi tekintetben sokoldalú, több olyan képessége is van, amelyet nem is enged kifejlődni.


A Halak és a szerelem

A jegyben született személy szinte mindig szerelmes ha nem egy másik emberbe, akkor egy ügybe, vagy eszmébe. A természetében hordozza az adás ösztönét, víz elemű jegyként ráadásul nagyon emocionális típus.
Hajlamos arra, hogy mások vágyait, érdekeit helyezze a sajátja elé – negatív aspektusban épp ellenkezőleg, zsarnokként uralkodik a párján, de ez a kivételes eset.
A Halak énjének egyik oldala nagyon könnyen kapcsolódik másokhoz – könnyen ismerkedik és bocsátkozik flörtbe. Ha a partnere birtokló típus, akkor ezt nehezen viseli el. A Halak saját erkölcsi normarendszerrel bír, és néhány Halak születésűnél ebbe egy kis flörtölés, románc belefér…
Ugyanakkor van a személyiségének egy olyan része is, ami érintetlen, és amit nem birtokolhat senki. Ez az álmodozó, spirituális oldala, amelyet nem ad oda senkinek, ez csak az övé. A Halak jegyű nehezen beszél erről, nehezen önti szavakba a megérzéseit. Jobban bízik a nonverbális eszközökben, az érintésben, az „együtt hallgatás” örömében. Gyakran mondják a Halakra, hogy megfoghatatlan – ez azonban nem a Skorpiók szándékos megtévesztése, egyszerűen csak mindent sok szempontból lát egyszerre, és ezt a globális érzetet nehéz szavakba önteni.

Lapozgató
Liz Greene Szerelmesek asztrológiája
című könyvéből még többet megtudhatsz a szerelmes Halakról! (Bioenergetic Kiadó, 2800 Ft)

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 1 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Alexandra Kiss
2017. február 25. 18:41

szerintem tuti hasznos! http://kerdesek.hu

Astronet Piactér