A szerelmes Vízöntő

2017. január 24. 09:10 - Astronet, fotó: Northfoto
Lássuk, hogyan élik meg a szerelmet a jegy szülöttei!

A Vízöntő a jövő embere, az igazi Idealista – számára nem csak üres szavak, valóban hisz az egyetemes értékekben, a fejlődésben, a szabadságban.

Nemes lelkű, tényleg önzetlenül keresi az utat, hogyan lehetne jobbá tenni a világot. Még akkor is, ha történetesen nem érdekli a politika, ha úgy hozza a sors, biztos, hogy védelmébe veszi a gyengébbet. Rendkívül szilárd az erkölcsisége, nagyon fontos számára a morál, gyakran foglalkoztatják elvont kérdések. Az ígéretét mindig betartja. Az igazságvágya hatalmas, egyszerűen nem tudja elviselni, ha igazságtalanságot tapasztal.
 A jellemében van valami extravagáns tulajdonság. Gyakran ő a „különc”, korán megmutatkozik, hogy a nem akar beállni a sorba, meg akarja őrizni szuverenitását.
Miután a Vízöntő az Állatövön a 11. helyet foglalja el, és ide tartozik a második gyermek, a Vízöntő érdekeltségű ember nagyon szereti a gyermekeket.

 


A Vízöntő, mint a levegőjegyek általában, az eszmék világában él, hajlamos elfojtani az érzéseit, mert fél tőlük, tart attól, hogy összezavarják. Ha szerelembe esik, akkor a Vízöntő nő bájosan naiv, a Vízöntő férfi pedig kissé esetlenül őszinte. Abban biztosak lehetünk, hogy nem játssza meg magát, azt mondja csak, amit valóban érez.
A hűségében maximálisan lehet bízni. Attól sem kell tartani, hogy hazugságon kapjuk, épp a túlzott őszintesége okozhat időnként kellemetlen pillanatokat. Ha ugyanis olyasmit akarunk kicsikarni belőle, amiben nem teljesen biztos, akkor teljes nyíltsággal világosít fel bennünket a kételyeiről.
A szerelemben is megőrzi barát-mivoltát. Ő sohasem pusztán szerető, hanem lelki társ is, aki a szerelmi játszmáknál sokkal többre becsüli a valódi összetartozást. Mindig nyílt lapokkal játszik, nem manipulál.
Ha férfi az illető,
akkor a párkapcsolatban kissé nehéz eset. Hűvös, nehezen éli meg az érzéseit, túlságosan őszinte, és nem viseli el, ha korlátozni próbálják.
Ha nő az illető, akkor egyenjogúságot vár el a kapcsolatban. Fontos számára, hogy a család mellett is megvalósíthassa önmagát, értelmes munkája és célkitűzései legyenek. Inspiráló társa, segítője és barátja annak, aki őt választja.

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér