Ezt hozza a hét - horoszkóp előrejelzés április 10-16.

2017. április 10. 09:29 - Németh Ági, fotó: Northfoto
Általános előrejelzés minden jegynek a 15. hétre.

Továbbra is mozgásban tartanak bennünket a bolygók, eseménydús napok következnek az életünkben. Április 11-én telihold lesz a Mérleg jegyében, ez végre jó hangulatot varázsol körénk. Mivel a Hold ekkor Vénusz által uralt jegyben áll, így a szerelem esélyei felerősödnek a szinglik életében! Ezek a napok mindenféle társas összejövetel szervezésére alkalmasak lesznek.

 

Április 14-én a Nap és az Uránusz pontosan ugyanazon a fokán állnak a Kos jegyének – ez sajnos váratlan feszültséget jelez… Sok agresszív ember kerülhet az utunkba, főleg a közlekedés során legyünk óvatosak!
Ám minden éremnek két oldala van… A Nap-Uránusz együttállás, ha jól használjuk, felerősítheti az intuíciónkat - erre kellene jobban figyelnünk! Váratlanul felbukkanó megérzéseink segíthetnek bennünket abban, hogy olyan komoly élethelyzeteket tudjunk megoldani, amikben éppen elakadtunk. A szívügyekben is hagyjuk, hogy az ösztöneink vezessenek, az észérvek helyett!

A Merkúr hátráló mozgásában látható, így semmit sem vehetünk biztosra, minden átalakulóban, minden változóban van. Kellemetlen meglepetések is érhetnek bennünket.

Igyekezzünk minél rugalmasabbnak lenni, őrizzük meg a nyugalmunkat akkor is, ha egy-egy tervünk kudarcba fullad. Ne bosszankodjunk pár percnél tovább, inkább keressünk új megoldásokat.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér