Ezt hozza a hétvége - horoszkóp előrejelzés január 7-8.

2017. január 6. 10:47 - Németh Ági, fotó: Northfoto
Általános előrejelzés a hétvégére, minden csillagjegy szülöttjének.

Ha Ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

Remélhetőleg jól ki tudta pihenni magát az elmúlt év végén, és sikerült a problémákat nem áthoznia 2017-re. Ezen a hétvégén különleges élményekben lehet része. Az Uránusz a legkellemesebb fényszögben van a Szaturnusszal. Az Uránusz az Ön barátai által hozott lehetőségeket vázolja fel, a Szaturnusz pedig a hivatásával kapcsolatos komoly esélyeket. Így feltétlenül találkoznia kellene a hét végén a szakmabeliekkel is.

 


Ha Ön a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:


A Hold a Bika jegyében, a Vénusz a Halak jegyében áll. Lelkileg és érzelmileg is ragyogó hétvégét ígérnek a bolygók Önnek. Mindenre ráér, semmi nem szalad el Ön elől, lassítson le egy kicsit. Bolygóhalmozódás van a kedves ismerősök sorsterületén. A barátok, a szakmabeliek sokkal több figyelmet várnak és érdemelnek öntől. Hívja meg őket egy évköszöntő partira.

Ha Ön az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:


A Jupiter még mindig a Mérleg jegyében ragyog, és szórja továbbra is a szerencse sugarait. Az elmúlt évet ragyogóan zárta, és biztos lehet abban, hogy az Ön előtt álló időszak is rendkívüli lesz. Remélhetőleg már van elképzelése a 2017-es esztendőben elérendő célokra. Ha mégsem lenne, akkor ezt a hétvégét használja arra, hogy pontokba szedi az álmait.


Ha Ön a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:


A Jupiter Önnek sok munkát ígér erre a hétvégére. Természetesen házi munkából lesz a többlet, de a hivatali dolgait is haza kell vinnie. Muszáj lenne beiktatni pár óra pihenést is, legalább menjen sportolni, sétálni egy kicsit, ha többre nem futja az idejéből. Előfordulhat, hogy egy jogi csatára kell felkészülnie. Keresse fel jogász ismerősét, és kérjen tőle tanácsot.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér