Ezt hozza a hétvége - horoszkóp előrejelzés március 11-12.

2017. március 10. 07:45 - Németh Ági, fotó: Northfoto
Általános előrejelzés a hétvégére, minden csillagjegy szülöttjének.

Ha Ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

Ön általában széles látókörű, és nagyon energikus, de most nem érzi rendben magát, és kevésbé képes másokra is odafigyelni. Talán a túl sokáig elhúzódó tél tette, de kissé kiszámíthatatlanná vált, ezért nem keresik a barátai annyira az Ön társaságát. Igyekezzen ezen a hétvégén rendbe tenni a testét, a lelkét és a szellemét. Nem érdemes sem a családi életét, sem baráti kapcsolatait kockára tennie.

 

Ha Ön a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

A Jupiter és a Plútó kedvezőtlen kapcsolatba kerültek. A Jupiter, a segítség bolygója egyik barátja által küld Önnek komoly üzleti lehetőséget. Jobban tenné, ha nem utasítaná vissza, inkább kérjen pár nap türelmi időt, de még jobb lenne, ha vasárnap egy hosszú ebéd mellett alaposan átbeszélnék a dolgokat, mielőtt Ön hirtelen visszalépne. A Plútó arra készteti, hogy kételkedjen, és átvizsgáljon mindent ötször, ám ez most nem jó módszer. Nem ártana lassan tervezni a nyaralást sem, este a családdal már el kellene kezdeni beszélgetni erről.

Ha Ön az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében áll:

Remekül sikerül a hétvége első napja, talán jobban is, mint ahogyan gondolta volna. Sikerül összehoznia, hogy a családtagjai és a barátai is jól érezzék magukat egy közös programon. A vasárnap is úgy alakul, ahogyan szerette volna. Ne is vegye észre az idegeskedő, türelmetlen embereket, nem kell a békítő szerepét játszania.


Ha Ön a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

Sikerül majd jól beosztania a hét utolsó két napját, annyira jól, hogy még marad bőven pihenésre is ideje. Nem kell túlterveznie semmit. Vegye magát körbe a szeretteivel. Muszáj kikapcsolódnia, mert az elmúlt időszak eléggé fárasztó volt, és a következő sem látszik túl simának… Igyekezzen minél jobban feltöltődni.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér