Napok, bolygók - és tennivalók

2010. szeptember 20. 11:30 , Legutóbb frissítve: 2010. szeptember 16. 00:00
Mindent a maga idejében! - mondják. Ha a megfelel időben a megfelelő helyen akarsz lenni, nem árt megszívlelni, mit üzennek a bolygók. Melyik napot válaszd, hogy jól alakuljanak a dolgaid? Most kiderül.
 
Hétfő: a Hold napja

Ehhez a bolygóhoz a befogadás, az empátia, a törődés, a nőies értékek tartoznak. Így elsősorban anyaszerepben tündökölhetsz. A legjobb társaság e napon saját gyermeked. De törődhetsz másokéval is, vagy bárkivel, bármivel, aki vagy ami gondoskodásra szorul. Az bizonyos, hogy otthonodban leszel a legjobb társaságban. Ha erre a napra szerveznél összejövetelt, azokat a barátaidat hívd csak meg, akik szinte családtagnak számítanak.

Kedd: bolygója a Mars

A hét legaktívabb napja. Ekkor megy legjobban a munka. Ehhez a naphoz leginkább a munkatársak társasága illik. Jól érezheted magad sporttársaiddal is, vagy azokkal, akik valamiben a harcostársaid. Mivel ennek a napnak és bolygónak a tűz az eleme, az összejöveteleket szakácskodással, roston sütéssel körítheted.

Szerda: a Merkúr napja

Zeusz hírvivőjéhez és a kommunikáció bolygójához a futó, felszínes találkozások illenek. Mindenképpen az információszerzésnek és az információk cseréjének az időszaka. Nyugodtan pletykálkodhatsz barátnőiddel. Írhatsz levelet, vagy hívd fel azokat, akikkel szívesen lennél egy társaságban, de a távolság miatt nem lehet. Idegen ajkú ismerőseiddel is jól érezheted magad. Ez a nap üzleti tárgyalásokra, baráti és rokoni kapcsolatok ápolására is megfelelő, de ne nagy, inkább közepes nagyságú összejöveteleken vegyél részt.

Csütörtök: bolygója a Jupiter

Ezen a napon a jövő és a magasabb szellemi erők kerülnek előtérbe. Igazán jó társaság a hasonló érdeklődésűek vagy hitűek csoportja, klubja. Nagyobb céges rendezvényeket, jövőt tervező megbeszéléseket célszerű erre a napra tenni. Ha jó útitársat akarsz találni, csütörtökön nagyobb esélyed van erre.

Péntek: a Vénusz napja

Ez a bolygó azt üzeni, hogy csak kellemes társaságot és elfoglaltságot válassz. Képtár, koncert, virágos rét - bármi lehet úti célod, ami szépséget ígér. Ez az igazán társas nap. Tölts minél több időt a pároddal. Ha éppen facér vagy, akkor barátaiddal ülj be egy cukrászdába, így szerezz magadnak édes perceket. A szépítkezéshez, az esti mulatságokra és partikra se indulj egyedül.

Szombat: bolygója a Szaturnusz

Akkor leszel a legjobb társaságban, ha önmagadat választod. Egy ilyen nap is kell, amikor "böjtölsz" egy kicsit. Fordulj magadba, keresd belső békédet. Ha végképp nem bírod egyedül, olyan társat válassz, aki képes melletted csendben maradni, vagy olyan programon vegyél részt, ahol van esély a befelé fordulásra. Akár közösen meditálhattok.

Vasárnap: a Nap napja

Ennek az égitestnek az erejét a férfias dolgok hordozzák. Jól teszed, ha felkeresed édesapádat, vagy legalább beszélj vele. A hívőknek Istennel való találkozásra is megfelelő ez a nap. Figyelj arra, hogy a társas összejövetelek és alkalmak legyenek valóban ünnepélyesek.

Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér