Nyilas

XI. 22. - XII. 21.
Eleme: a tűz
Stabilitása: változó
Bolygója: a Jupiter
Polaritása: pozitív

Napi horoszkóp 2017. március 21.

Ha egyedülálló, akkor komoly esélye van az ismerkedésre, lehet, hogy első pillantásra beleszeret valakibe. A fennálló kapcsolatában is harmónia és kölcsönös megértés uralkodik. Most nagyobb viták nélkül sikerül megoldani egy komolyabb problémát.

Személyre szabott horoszkóp!

Készítsd el saját ingyenes, személyre szabott elemzésed, születésed ideje- és helye alapján!

Ilyenek a nyilasok
 • Erogén zónák
 • Szex
 • Szerelem
 • Csábítás
 • Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!

  Kísérletező nyilas

  Ilyen szerető:
  Úgy tartja, a szerelem játék, tehát a szexben kalandot keres.
  Mindent ki akar próbálni. Semmi kivetnivalót nem talál a megszokottól eltérő kapcsolatokban. Számára a minőség épp olyan fontos, mint a mennyiség: büszke arra, hogy sok szeretője volt, s még inkább arra, hogy mindegyiket boldoggá tette az ágyban.

  Erogén zónája: A lapockák közti rész. Az egész testet energiával ellátó meridián a két lapocka között fekszik, telis-tele van idegvégződésekkel. Leginkább a Nyilas érzékeny érintésükre. Akárcsak a farkcsont fölötti terület gyengéd masszírozására.
 • Párválasztáskor a legtöbb nőben számos kérdés vetődik fel. Meg tudom hódítani? Miért nem vesz észre? Illik hozzám egyáltalán? Ha Kos vagyok, milyen csillagjegyű párral lehet kiegyensúlyozott kapcsolatom?

  Kiszámíthatatlan szerető a Nyilas

  Változatosság jellemzi a szexualitását. Nem mindig kedves az ágyban, ezt viszont szenvedélye ellensúlyozza. Kiszámíthatatlan: egyszer gyors, másszor lassú, egyszer ártatlan angyalka, másszor kegyetlen démon. Mondjuk meg neki, mit hogyan szeretnénk.
 • Kedvelem, szeretem, szerelmes vagyok belé, imádom, megőrülök érte, esetleg jó nálam? Mi, magyarok, szerencsések vagyunk, mert sokféle szót használhatunk a sokféle érzésre. De még így is mást és mást fejeznek ki az azonos szavak.

  Ha a férfi Nyilas-jegyű: Amilyen gyorsan belekezd, olyan gyorsan kielégül, éppen ezért szeret egymás után többször szeretkezni. Merőben változatosság, annál kevésbé rutin. A teljesítménysport az ő művészete. És ezt a partnernőjétől is elvárja. Nem mindig kedves. Ez viszont megbocsátható neki a lelkesedése miatt.

  Ami még jobban feltüzeli: Mondd meg neki kíméletlenül, hogy mit és hogyan szeretnél! A Nyilas szereti az öntudatos nőket, így őszinteséggel sokkal többre mész, mint taktikázással!
 • A csillagok szerint valamennyi jegynek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A gond az, hogy amikor éppen álmaid pasijának meghódítására készülsz, általában roppant keveset tudsz az illetőről. Rendhagyó horoszkópunk talán segít.

  Milyen?
  Optimista, aktív, energikus. Ambiciózus, nagylelkű, egyenes. Szeretetreméltó, igazmondó, kissé naiv. Tüzes, heves, kíváncsi. Ingerlékeny, magabiztos és kalandvágyó.

  Így hódítsd meg: Légy jó hallgatóság. Hagyd, hadd legyen ő a főnök. Mutatkozz azért erősnek, továbbá hűségesnek, lojálisnak, bátornak és
  sportosnak.
  Légy nagyon nyájas és előzékeny. Lehetőleg ne bonyolódj vitába vele.

  Így tarthatod meg: Az egyenesség és az őszinteség elengedhetetlen. Hagyd, hadd érezze magát szabadnak. Ne sírj előtte. Légy találékony: ne hagyd unatkozni. Ne próbáld megváltoztatni: hibáival és erényeivel együtt fogadd el olyannak, amilyen.
 • Vitakészség
 • Fehérnemű
 • Színek
 • Drágakövek
 • Könnyebben feloldható egy-egy konfliktus, ha a felek ismerik egymás asztrológiai adottságait. Tudják, hogy születési sajátosságaik alapján tüzes jegyhez tartoznak-e (mert akkor meglehetősen harciasak egy-egy vita során), vagy föld jegyűek (azaz türelmesek, béketűrők, kompromisszumra hajlamosak), esetleg levegő jegyűek (könnyen kibillenthetők lelki egyensúlyukból), vagy víz jegyűek (áldozatként eltűrik a másik fél minden kitörését, talán még a tettlegességet is.)

  A nyilast nehéz elképzelni veszekedősen. Ő az örök optimista, mindig hisz a békés megoldások lehetőségében. Nem is nagyon lehet kihozni a sodrából. A külső szemlélő felületesnek, nemtörődömnek látja, akit még megsérteni sem lehet.

  Valójában megpróbálja filozofikusan nézni a dolgokat. Az igazságtalanság miatt azonban képes kikelni magából. Ilyenkor az érveit hangos szóval támasztja alá, és boldog, ha ?rendet teremthet?.
 • Azért viseled, mert jól áll. Vagy mert kedvesed megőrül érte. Netán azért, mert olcsó. Szerintünk pedig lehet, hogy azért, mert a csillagjegyed meghatározza a neked leginkább jól álló fehérneműt.

  Nyilas ? puha anyagú

  Szívesen utazik. Ezért legmegfelelőbb neki az egyszerű, kényelmes, könnyen kezelhető fehérnemű. Puha, rugalmas kelméből készült alsóneműben tökéletesen érezheti magát.
 • Több közük van egymáshoz a színeknek és a tizenkét csillagjegynek, mint gondolnánk. Valamennyi jegyhez tartozik olyan szín, amely a legtöbb erőt, kisugárzást, szépséget és elégedettséget hozza ki a jegy szülöttéből.

  A Nyilas színe a királykék, a merészség és kíváncsiság színe. Ez jellemző a Nyilasra, aki minden lehető helyre eljut és minden kihívásnak elébe áll. Nagy célok lelkesítik, és a részleteket másra hagyja.

  Vonzó: a Kos vöröse. Két hódító, aki tiszteli egymást.
  Kedvezőtlen: a Skorpió kékje. A Nyilas a szabadságot, a Skorpió a birtoklást vágyja.
 • Topáz, smaragd, esetleg rubin? Csillagjegyed alapján te is megtalálhatod saját drágakövedet. Talizmánod mindent elárul arról, mit várhatsz a barátodtól, mit remélhetsz a szerelemben, illetve értékes jelzésekkel, tanácsokkal szolgál a jövőddel kapcsolatban.


  Türkiz: Az aztékok, illetve a törökök a Nap-isten kövének nevezik. Erős kisugárzása van, elűzi a gonosz szellemeket.
  Szerelem: A Nyilas folyton kalandokat keres, imád utazni, lelke mélyén viszont állandóságra vágyik. Olyan férfiról álmodik, aki egyedül az övé. Szép házzal, gyerekekkel együtt. Merd vállalni önmagad! Nem lesz könnyű megtalálni azt a férfit, aki igényeidnek megfelel, és ő is vállal téged, összes hibáddal, mániáddal.

  Zafír: Segít megszüntetni a Nyilasokra igencsak jellemző nyugtalanságot, láz- és vérnyomáscsökkentőként is beválik, a homlokcsakrára helyezve jótékonyan hat a szemre, és serkenti az agy működését. A zafír a ?hit és a lelki béke? köve, segít megőrizni az ifjúságot, és enyhíti az isiászt kísérő fájdalmat.

  Egyéb hasznos kövek: azurit, lapis lazuli, szodalit, kalcedon, azurit, kékkvarc, korall 
 • Jegygyűrű
 • Smink
 • Diéta
 • Divat
 • Ne lepődj meg, ha eljegyzéskor leendő férjed imígyen nyújtja át jegygyűrűdet: csillagom, ilyet javasoltak a csillagok. A horoszkóp ide is betette a lábát.

  Nyilasnak - Nő és kő

  Uralkodó bolygód a hatalmas Jupiter, ezért a jelszavad: ?Minél nagyobb, annál jobb!? Női mivoltodnak maximálisan megfelelve imádod a gyönyörű, különösen a nagy drágaköveket.

  Égi tanács: Nagy köves platinagyűrűt válassz.
 • A szépség, a kisugárzás és a jó megjelenés nem csupán adottság kérdése. Sok múlik azon, hogyan éljük meg nőiességünket és mennyit törődünk testünkkel - lelkünkkel. A csillagjósok szerint külsőnk - így sminkünk is - alapvetően attól függ, milyen jegy alatt születtünk. Igazuk lehet.

  A nyilas tudja, hogy a jól eltalált frizura és smink milyen fontos lehet céljai elérésében. Mindig lépést tart a divattal. Kísérletező kedvű.

  Gyakran változtatja frizuráját, mindent kipróbál ? a rövid egyenes hajtól a hosszú göndörig. Sminkje akkor lesz jó, ha tökéletes alapozás után egymással harmonizáló színeket választ.
 • Már a huszadik diétát próbálod ki, de eddig egyik sem vezetett eredményre? Talán azért, mert nem a csillagjegyednek megfelelő fogyókúrát csináltad. Lássuk, mivel érdemes próbálkozni!

  A Nyilasoknak az Atkins-diéta a nyerő
  Húst hússal? És persze húst zöldséggel. A zöldséget lehet párolni, wokban elkészíteni, vagy nyersen, salátaként fogyasztani. Mindig legyen gyümölcs is a napi menüben, mert a gyümölcscukor pótolja a szervezetben a szénhidrátot. Ha a tűz jegyűek Atkins diétába kezdenek, látványos eredményre számíthatnak.

  Édesszájúak, nehezen tudják száműzni étrendjükből az édességet (a cukrozott üdítőitalokat is). Ezért legyen mindig kéznél nullkalóriás joghurt, édesítőszerrel édesített gyümölcsös túró, aszalt gyümölcs, vagy diétás étcsokoládé. Napi folyadékszükséglet: 2-3 liter ásványvíz vagy gyógytea.

  Mozgás
  Leginkább a küzdősportok illenek hozzájuk, illetve minden olyan sport, amiben összemérhetik másokkal az erejüket.

  Tanácsok
  Gyors az anyagcseréjük, ezért ha odafigyelnek az étkezésre, látványos eredményt érhethek el. A mozgás lételemük, nekik nem kell kétszer mondani, hogy mozduljanak. Ám kitartásukkal akadhat probléma: azonnali eredményt várnak. Az edzőteremben már egy hét után kockahasat szeretnének, s ha a diéta során nem megy le naponta 0,5-1 kg, könnyen elkeserednek, s feladják.
 • Mi történik, ha egy divatszakember összefog egy asztrológussal? Megszületik a horoszkóp-divat! Ki mit szeret - kinek mi áll jól... A csillagok ezt is megmutatják.

  A Nyilas nagyvonalú és kalandvágyó. Testalkata nem mondható törékenynek. Ennek ellenére bátran választ színes, nagy mintájú cuccokat. Egyaránt szereti a klasszikus és a sportosan elegáns dolgokat.
 • Gyermek
 • Sport
 • Kedvenc étel
 • Baratság
 • Ha ismered gyermeked horoszkópját, és annak megfelelően kezeled, jutalmad boldog, kiegyensúlyozott csemete lesz. Miben segítsük, hogyan neveljük őt ? erről (is) súgnak a csillagok.

  A nyilas fáradhatatlanul bővíti ismereteit, lelkesedése kiapaszthatatlan, s képes másokat is magával ragadni. Olyan hivatás való neki, ahol embereket kell meggyőzni ? kiváló tanár, politikus, biztosítási ügynök, jogász, filozófus válhat belőle.

  Mivel csak a végletek hozzák igazán tűzbe, a szülők felelőssége igen nagy, hogy a helyes irányba tereljék csemetéjüket. Óvják a negatív eszméktől, a rossz társaságtól, önmaga túlzásaitól. Igyekezzenek bizalmas barátai maradni.
  Könnyen felfuvalkodottá, beképzeltté válhat, ezért feltétlenül szerénységre, visszafogottságra neveljék.
 • Tűz, föld, levegő, víz ? a négy őselem. Az, hogy melyik elemhez tartozó jegyben születtél, megmutatja, hogy milyen mozgásforma való neked. Hozd magad formába asztrogimnasztikával!

  Tűz ? küzdősportok


  Kos, Oroszlán, Nyilas ? Mértéktelenségre és túlzásokra hajlamosak, szinte ?fárasztja? őket a pihenés. Hiperaktívak, nehezen viselik a semmittevést. Testmozgás szükséges kiegyensúlyozottságukhoz ? számukra ez egyfajta biztonsági szelep: kiadhatják magukból fölös energiáikat.

  A nyilas jól érzi magát a bőrében, egészséges, természetes, falja az életet. Utálja, ha valamiben fékezik. Ha parancsokat kap, kapálózik ellenük. Szereti a sportot, de nem fogadja el a tréner korlátozó, kényszerítő magatartását. Vesz néhány leckét, aztán inkább egyedül boldogul.

  Kedveli a gyorsaságot és a veszélyt. Ha utazásait össze tudja kötni a sporttal, akkor a legboldogabb. A vándorló sportok vonzzák: a lovaglás, a vitorlázás, a trekking, a sítúrázás. Tartson magánál néhány gyógyszert, kenőcsöt, mert hajlamos a rándulásra, izomgörcsre.

  Amilyen a boksz
  A tűzjegyűekhez egy sor, leginkább a bokszból kölcsönzött gyakorlatsor tökéletesen passzol. Hetente háromszor végezzék. Csinálhatják rock- vagy techno zenére, ahogy tetszik!

  Far- és comberősítés
  Alapállás: jobb lábadat tedd előre, hajlítsd derékszögbe, bal lábadat is hajlítsd be, sarkadat emeld fel. Két könyöködet hajlítsd be és húzd a tested felé. 5 másodpercig maradj ebben a pozícióban, majd válts, a bal lábbal előre, a jobbal hátra. Ötször ismételd a gyakorlatot.

  Karerősítés
  Jobb lábadat tedd a bal elé, sarkadat szorítsd erősen a talajra. Bal karodat nyújtsd előre, amennyire csak tudod, jobb kezedet könyékben hajlítva húzd hátra, amennyire csak tudod, majd fordítva. 30-szor ismételd, ügyelj a ritmusra!
 • Ételed és életed. A csillagjegyek nemcsak az ember tulajdonságait és jellemét határozzák meg, hanem táplálkozási szokásait is. Ezért nem véletlen, hogy más ételfajtákat kedvelnek a Bakok, mint a Szüzek vagy a Nyilasok, és ugyancsak eltérő étrend biztosítja egészségüket.

  Nyilas (november 22?december 21.)

  Mit egyél? Fontos számodra a sok ásványvíz, a zöldségek közül leginkább a borsó, bab és a szója. A húst a hétköznapokon nyugodtan elhagyhatod. Zöldségeket, főleg kaprot és petrezselymet korlátlanul ehetsz.
  Mit igyál? Májadat könnyen károsíthatja az alkohol. Könnyű bort fogyassz, azt is mértékkel.
  Mivel vendégeld meg a Nyilast? Igazi ínyenc. Mindenfajta konyhát kedvel. Készíts sertéshúst édes-savanyú szósszal, desszertnek pedig finom süteményt.
  Étellista:
  - Hús: sertés
  - Gyümölcs: datolya, mangó, füge
  - Zöldség: articsóka, káposzta, borsó, bab, szójacsíra
  - Fűszer: kakukkfű, menta, petrezselyem, bazsalikom, citromfű, kapor
 • Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Mostanában kevesebb szó esik erről a nemes érzésről. Mintha szégyellnénk. Vagy csak a rohanó életmód, a türelmetlenség miatt esik róla egyre kevesebb szó? Csak azért szorul háttérbe, mert önmagunkra se tudunk időt szakítani, nemhogy másokra?

  Barátságos, közösségi szellemű, igyekszik úgy alakítani a dolgokat, hogy a figyelem középpontjába kerülhessen. Nagyvonalú és optimista, óriási a lelkesedése, de ha nincs azonnal siker, akkor elveszíti a türelmét. Nehéz lekötni a figyelmét hosszú távon, ezért van rengeteg barátja. És persze azért, mert úgy érzi, a függetlenségét megőrizheti, ha nem egy-két emberhez kapcsolódik szorosan. 2006-ban az érdeklődése nemes célok felé fordul, és erre próbálja lelkesíteni a barátait is.

  Akikkel érdemes barátkoznia: A Mérlegek diplomatikus viselkedése, a Kosok lelkesedése vonzza, de az Ikrek sokoldalúságát is nagyra értékeli.
  Akiket jobb, ha elkerül: a körülményeskedő Bakokat, a következetes Bikákat és a célorientált Skorpiókat nem tudja megérteni.

  Ha a barátnője Nyilas, akkor tudomásul kell vennie, hogy szinte sosem lehetnek kettesben, mert ő akkor érzi jól magát, ha egyszerre sok emberrel találkozhat. És azt is tudomásul kell vennie, hogy barátnőjének nem erénye a pontosság. Rá mindig várni kell. Ha valahová időre kell érniük, jobb, ha fél órával előbbre beszéli meg a találkozót, hogy pontosan odaérjenek.
 • Stressz
 • Lak- berendezés
 • Párhoroszkóp
 • Utazás
 • Van-e összefüggés a csillagok állása és a lakberendezés között? Az asztrológusok különböző megfigyeléseikre támaszkodva megállapították, hogy az egyes csillagképek szülöttei más-más stílusú enteriőrben érzik jól magukat.

  A nyilas élvezi a végtelenséget, amit igyekszik lakásában is érzékeltetni. Nem viseli el a kötöttségeket, ez derül ki a formákhoz és a színekhez való viszonyából. Otthonában rengeteg a különleges, nem mindennapi, érdekes helyről származó tárgy és megoldás.

  Fő irányelve, hogy berendezése nemes és finom legyen. A környezetére leginkább jellemző anyagok a fa, az üveg, a bronz és az alumínium. Az egyes darabok hatásos elhelyezésére nagy gondot fordít. Falai fehérek, előttük jól érvényesülnek a különleges alakzatok és színek. A nyilas lapvetően nyugtalan természetére jó hatással van gazdag házi könyvtára, ahol az útikönyvektől az ásatásokat bemutató művekig mindent megtalálni.

  Tippek és ötletek >>>
 • Van-e összefüggés a csillagok állása és a lakberendezés között? Az asztrológusok különböző megfigyeléseikre támaszkodva megállapították, hogy az egyes csillagképek szülöttei más-más stílusú enteriőrben érzik jól magukat.

  A nyilas élvezi a végtelenséget, amit igyekszik lakásában is érzékeltetni. Nem viseli el a kötöttségeket, ez derül ki a formákhoz és a színekhez való viszonyából. Otthonában rengeteg a különleges, nem mindennapi, érdekes helyről származó tárgy és megoldás.

  Fő irányelve, hogy berendezése nemes és finom legyen. A környezetére leginkább jellemző anyagok a fa, az üveg, a bronz és az alumínium. Az egyes darabok hatásos elhelyezésére nagy gondot fordít. Falai fehérek, előttük jól érvényesülnek a különleges alakzatok és színek. A nyilas lapvetően nyugtalan természetére jó hatással van gazdag házi könyvtára, ahol az útikönyvektől az ásatásokat bemutató művekig mindent megtalálni.

  Tippek és ötletek >>>
 • Minden nő boldogságra vágyik. Hogy kinek mit jelent a boldogság, nagyban függ attól, milyen csillagjegyben született. A bolygók járása befolyásolja azt is, vajon rátalál-e az igazira, meg tudja-e hódítani, s hogyan tudja megtartani a férfit.

  Idealista és álmodozó

  Könnyen lelkesedik mindenért, de ugyanolyan gyorsan le is lohad a kedve, ha valamiben (valakiben) csalódik, vagy ha új ideák iránt ébred fel az érdeklődése. Nem könnyen szánja magát családalapításra, s ha végre mégis, azért egy kis függetlenséget mindig biztosít magának.

  Mire kell vigyáznia? Túl éles a nyelve, és észre sem veszi, hogy mikor bántja meg a másikat. Mivel széles baráti körrel rendelkezik, a párjában könnyen felébredhet a féltékenység.
  Ki illik hozzá? Az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő társ megadhatja azt a függetlenséget, amire a párkapcsolatban szüksége van.
  Ki nem illik hozzá? A határozott Skorpió és az aprólékos Szűz.
 • Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak.

  A Nyilas az állatöv els? számú utazója, vándora. Sokat és örömmel utazik, lételeme a világjárás, a felfedezés. Egyszerűen csak az utazás kedvéért utazik. Minden földrészen otthon van, megragad minden alkalmat, hogy tágítsa látókörét, bővítse ismereteit. Vonzzák a távoli tájak, az ősi civilizációk nyomai. Kedveli a baráti és családi összejöveteleket, kirándulásokat, az esti tábortüzeket, kártyapartikat, a vidámságot és a sportot. Energiája és töretlen optimizmusa társaira is átragad, akiknek azonban fel kell készülniük arra, hogy a Nyilas mellett nehéz pihenni. Igényes utazó, a nomád körülményeket nem kedveli, szereti viszont a meglepetéseket, kalandokat. Szabadságát legszívesebben hegyvidékeken, vadregényes tájakon tölti. Ennek érdekében képes akár több ezer kilométert is megtenni.

  A Nyilas jegyhez tartozó országok: Magyarország, Spanyolország, Ausztrália, Arábia, Madagaszkár, Dél-Afrika, Horvátország, USA

  A Nyilas jegyhez tartozó városok: Budapest, Kassa, Köln, Toledo, Stuttgart, Avignon, Sheffield, Prága, Helsinki, Koppenhága, Barcelona, Toronto, Nápoly, Chicago, Rio de Janeiro

  Idei úticélod: Spanyolország

Így nem lesz felesleges az újévi fogadalom!

Nehezedre esik betartani azokat a fogadalmakat, amelyeket a bólé jótékony homályában tettél? Adunk néhány ötletet, amellyel sikerülhet beépíteni ezeket az életedbe.

Viking orákulum

A viking hagyományban a gyűrű a hatalom és a gazdagság szimbóluma. Segítségével könnyebben elérheted céljaidat!

Kelta horoszkóp

Napjainkban a kelta örökség reneszánszát éli a nyugati világban, ide értve az ősi horoszkópjukat.

Kínai horoszkóp

A kínai asztrológia pontosan kiszámított holdévek szerint határozza meg a 12 csillagjegy szülötteinek jellemző tulajdonságait.

Válságok és megoldások

Ahogy mondani szokták, manapság a csapból is a válság folyik. Itt a vég, államcsőd, tönkremenés, katasztrófa, világvége. Az emberek arcán kétségbeesés vagy fásult közöny, és bizony csakugyan kevesebb a pénzünk...

Ki illik Hozzád?

Szeretnéd tudni, hogy összeilletek a pároddal? Ha tudod a csillagjegyét egy kattintásra meglesz a válasz!

Sorsfordító álmok, halál közeli élmények, előző életek

Van abban valami különös, hogy hiába száguld szélessávú Interneten az információ, hiába követik lépésről, lépésre bonyolult műszerek az emberi agy sejtjei közt villódzó gondolatot, hiába képes a NASA kozmikus karambolt előidézni a földtől 133 millió kilom

Dominó jóslás

A dominó jóslás segít, ha egy bizonyos kérdésben nehezen döntesz, vagy tanácstalan vagy.

Astronet Piactér