Skorpió

X. 23. - XI. 21.
Eleme: a víz
Stabilitása: szilárd
Bolygója: a Plútó és a Mars
Polaritása: negatív

Napi horoszkóp 2017. április 21.

Egy családtagja tervezi, hogy látogatóba, vendégségbe jön. A bolygók most segítik abban, hogy minden tökéletesen megszervezzen! A szerencsés véletlen segítheti egy terv megvalósításában.

Személyre szabott horoszkóp!

Készítsd el saját ingyenes, személyre szabott elemzésed, születésed ideje- és helye alapján!

Ilyenek a skorpiók
 • Erogén zónák
 • Szex
 • Szerelem
 • Csábítás
 • Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!

  Maximalista skorpió

  Ilyen szerető:
  Tökéletes társra vágyik. Mivel ezt egyetlen személyben nehezen találja meg, általában ?párhuzamos? életet él: egyszerre két nőhöz vonzódik őszinte szerelemmel. Az egyiket szemérmesen, gondoskodó, babusgató szerelemmel, a másikat vad szenvedéllyel, a már-már perverz játékokat is elfogadva.

  Erotikus zónája: A prosztata. Az ázsiai szerelmi tanítás szerint a gyengéd női simogatás sokat tehetnek a még erotikusabb együttlétért. A gát masszírozása a kitartást segíti. A lágyék környékén az izgatás minden formájára érzékeny, mivel igen sok ott az idegvégződés
 • Párválasztáskor a legtöbb nőben számos kérdés vetődik fel. Meg tudom hódítani? Miért nem vesz észre? Illik hozzám egyáltalán? Ha Kos vagyok, milyen csillagjegyű párral lehet kiegyensúlyozott kapcsolatom?

  A konyhaasztalon kezdi a Skorpió

  Szenvedélyes és erőtől duzzadó férfi, ezt már az első csóknál érezhetjük. Közvetlen és rámenős. Akár a konyhaasztalon is kész az akcióra. Hébe-hóba mondjunk neki nemet, akkor beleegyezik abba, amit szeretnénk.
 • Kedvelem, szeretem, szerelmes vagyok belé, imádom, megőrülök érte, esetleg jó nálam? Mi, magyarok, szerencsések vagyunk, mert sokféle szót használhatunk a sokféle érzésre. De még így is mást és mást fejeznek ki az azonos szavak.

  Ha a férfi Skorpió-jegyű: Már az első csóknál érezni fogod, hogy mennyire szenvedélyes és intenzív a Skorpió-férfi. Nagyon közvetlen és rámenős. Már a konyhaasztalon kész ?torkoskodni?, kimutatva ezzel gátlástalanságát. Nem gond, ha nem lenne ilyen merész, a ?szerelmi játék?-fegyvertára bőséges.

  Ami még jobban feltüzeli: Hébe-hóba mondj nemet. Nála ez a garancia arra, hogy belemenjen a kívánalmaidba. Vigyázz azonban arra, nehogy félreértse a visszautasítást, mert akkor könnyen visszára fordulhat a helyzet. Arra viszont ne várj, hogy a Skorpió-férfi bevezesse a lassú szeretkezést - ezt egyszerűen nem neki találták ki.
 • A csillagok szerint valamennyi jegynek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A gond az, hogy amikor éppen álmaid pasijának meghódítására készülsz, általában roppant keveset tudsz az illetőről. Rendhagyó horoszkópunk talán segít.

  Milyen?
  Éles elméjű, erős lelkű, féltékeny. Bosszúálló természetű, bizalmatlan.
  Határozott, elszánt, ambiciózus. Érzéki, szenvedélyes, titokzatos. Nem mentes a szélsőségektől.

  Így hódítsd meg: Beszélgess vele nagyon sokat, nagyon őszintén. Légy roppant szenvedélyes. Légy elragadtatva a választásaitól. Ne mutasd magad határozatlannak. Ne hízelegj neki.

  Így tarthatod meg: Óvakodj attól, hogy áldozatként viselkedj. Túlságosan ne avatkozz bele a lelki életébe. Ne légy fölöslegesen érzékeny, sértődékeny és sebezhető. Soha ne versengj vele.
 • Vitakészség
 • Fehérnemű
 • Színek
 • Drágakövek
 • Könnyebben feloldható egy-egy konfliktus, ha a felek ismerik egymás asztrológiai adottságait. Tudják, hogy születési sajátosságaik alapján tüzes jegyhez tartoznak-e (mert akkor meglehetősen harciasak egy-egy vita során), vagy föld jegyűek (azaz türelmesek, béketűrők, kompromisszumra hajlamosak), esetleg levegő jegyűek (könnyen kibillenthetők lelki egyensúlyukból), vagy víz jegyűek (áldozatként eltűrik a másik fél minden kitörését, talán még a tettlegességet is.)

  A skorpiót nehéz kihozni a sodrából, mert felül tud emelkedni a kicsinyes vitákon, hétköznapi perpatvarokon. Ám ha az önérzetében sérti meg valaki, akkor annak vége.

  A Skorpió ilyenkor sem kiabál, nem veszekszik, hanem vitriolos szavakkal végzi ki a másikat. De azért ennyivel nem elégszik meg, előbb-utóbb megtalálja a módját, hogy méltó bosszút álljon az őt ért sérelmekért. Ha a születési bolygói közül a Mars és a Plútó nagyon rossz fényszöget zár be, szavainak az öklével is nyomatékot ad. (De erős felindulásában akár gyilkolni is képes.)
 • Azért viseled, mert jól áll. Vagy mert kedvesed megőrül érte. Netán azért, mert olcsó. Szerintünk pedig lehet, hogy azért, mert a csillagjegyed meghatározza a neked leginkább jól álló fehérneműt.

  Skorpió ? tüzes piros

  Fontos számára az egzotikum és a csábítás. Bármilyen vad, dögös szerelés szóba jöhet, f?leg tüzes piros és fekete színben. Ha szexi,
  biztosan jól fog állni.
 • Több közük van egymáshoz a színeknek és a tizenkét csillagjegynek, mint gondolnánk. Valamennyi jegyhez tartozik olyan szín, amely a legtöbb erőt, kisugárzást, szépséget és elégedettséget hozza ki a jegy szülöttéből.

  Skorpió - Kék 

  Az életvidámság és a jókedv jellemzi a Skorpiót. Nagyon érzéki ember, aki partnerként szenvedélyes és odaadó. Viszont tökéletes egyetértést követel.

  Vonzó: a Rák sárgásnarancsa. Egyszerre nyújtanak egymásnak erőt és oltalmat.
  Kedvezőtlen: a Bika vérnarancsa. A Bikát idegesíti a Skorpió féltékenysége.
 • Topáz, smaragd, esetleg rubin? Csillagjegyed alapján te is megtalálhatod saját drágakövedet. Talizmánod mindent elárul arról, mit várhatsz a barátodtól, mit remélhetsz a szerelemben, illetve értékes jelzésekkel, tanácsokkal szolgál a jövőddel kapcsolatban.

  Gránát: A tettek kövének nevezik. A szerelem istennőjének, Vénusznak a
  jelképe. Tőle van a szenvedély, a láng. A gránát megóv a balszerencsétől, sebezhetetlenné tesz, tisztítja a vért, enyhíti a reumás panaszokat, a gyökércsakrára helyezve fokozza a nemi vágyat, megszünteti az impotenciát és a frigiditást, megakadályozza a pattanások és kiütések kialakulását. Aki ezt a követ viseli, annak a titkok vagy rejtélyek felderítése sem okozhat problémát.  

  Szerelem: A Skorpió gyakran kitör, mint egy vulkán, olyankor mindent elsöpör, akár az orkán. Ráveti magát áldozatára, és bizony, nem engedi el, csak ha szépen kéri. Egyetlen férfi sem képes ellenállni szenvedélyednek, azt csinálsz velük, amit akarsz. Már szinte unalmasnak találod, annyi a könnyű préda. Titkon arra vágysz, hogy valaki ellenálljon, mert attól leszel igazán szerelmes, az őrületig.

  Hematit: Mivel a hematit bátorságot ad, sebezhetetlenné tesz és megóv a veszélyektől, a harcmezőre induló katonák előszeretettel viselték talizmánként. Fokozza a vér- és a sejtképzést, vérzéscsillapítóként hat, a gyökércsakrára fektetve pedig segíti a betegségekből való gyors felépülést. Aki álmatlanságtól szenved, tegyen egy követ a párnája alá.

  Jáspis: Tisztítja és méregteleníti a vért, kedvező hatása van a női szervek működésére, megkönnyíti a vese- és hólyagkövek kiürülését, és megszünteti az orrvérzést. A jáspiskövekből készült nyakék segít leküzdeni a vashiányt és a vérszegénységet.  

  Egyéb hasznos kövek: rubin, rodonit, opál, mohaachát, karneol, citrin, topáz
 • Jegygyűrű
 • Smink
 • Diéta
 • Divat
 • Ne lepődj meg, ha eljegyzéskor leendő férjed imígyen nyújtja át jegygyűrűdet: csillagom, ilyet javasoltak a csillagok. A horoszkóp ide is betette a lábát.

  Skorpiónak - Lelkes és különleges

  Nagyon határozott vagy, tudod, mit akarsz. Ha vásárolsz, lelkesen teszed: biztos, hogy nem spórolsz az energiáddal, addig keresel, amíg a legmegfelelőbb darabra nem bukkansz.

  Égi tanács: Elegáns, ugyanakkor szexis gyűrűt keress, amelyik szinte
  kiabál: ?Nézzetek rám!? Lehetőleg platinából készüljön, különleges csiszolású gyémánttal.
 • A szépség, a kisugárzás és a jó megjelenés nem csupán adottság kérdése. Sok múlik azon, hogyan éljük meg nőiességünket és mennyit törődünk testünkkel - lelkünkkel. A csillagjósok szerint külsőnk - így sminkünk is - alapvetően attól függ, milyen jegy alatt születtünk. Igazuk lehet.

  A Skorpió lételeme a különbözőség, ezért sminkjében és frizurájában egyaránt egyéni megoldásra törekszik. Szereti a vad frizurákat, a buja rendezetlen fürtöket.

  Haját szívesen festi vörösre vagy szőkére; az érzéki formákat részesíti előnyben. Sminkeléskor figyel a ?varázslatos tekintetre? ? szemeit szemhéjpúderokkal és fekete tussal emeli ki. Az élénk színű, érzéki száj éppúgy hozzátartozik, mint az arcpirosítóval kiemelt halántékvonal.
 • Már a huszadik diétát próbálod ki, de eddig egyik sem vezetett eredményre? Talán azért, mert nem a csillagjegyednek megfelelő fogyókúrát csináltad. Lássuk, mivel érdemes próbálkozni!


  A Skorpió legkönnyebben az elválasztó diétával lehet karcsú...
  Ha este hat után nem esznek, csak joghurtot, már sokat tesznek alakjukért. Mivel szervezetük könnyen megköti a folyadékot, sok vízhajtó hatású fűszert és ételt kell fogyasztaniuk (petrezselyem, zsálya, rizs).

  Érdemes olyan konyhatechnikai fogásokat kipróbálniuk, amelyek az éltelek ízét nem veszik el, de a zsír- és a szénhidrátbevitelt csökkentik (párolás, grillezés, stb.). Egyenek minél több halat, kagylófélét, gombát, zöldséget.

  Az elválasztó diéta alapjait betartva (nem keveri a fehérjét a szénhidráttal) biztosan sikerül megszabadulnia a feles kilóktól. Figyelem! A Skorpió tejterméket csak módjával fogyasszon, mert könnyen felfúvódhat, görcsöket okozhat.

  Mozgás
  Leginkább a vízben érzik jól magukat. Ideális mozgástér számukra az uszoda. Ide kényszer nélkül, szívesen járnak.

  Tanácsok
  Hízásra hajlamosak, de könnyen leadják a felszedett kilókat. Igazából az tart sokáig, amíg rászánják magukat a fogyókúrára. Mivel a vizes jegy szülötteinél könnyen kialakul narancsbőr, a szaunázás mindenképpen ajánlott hetente háromszor, de az is megteszi, ha fürdéskor luffaszivaccsal dörzsölik a cellulitiszre hajlamos testtájakat (comb, fenék, has).
 • Mi történik, ha egy divatszakember összefog egy asztrológussal? Megszületik a horoszkóp-divat! Ki mit szeret - kinek mi áll jól... A csillagok ezt is megmutatják.

  Egyszer szakadt farmer, másszor nemes szőrbunda. A szélsőségek embere, de javára legyen mondva, mindig egyenes tartással jár a világban. A divatvilágban is kiismeri magát, bármit visel, jól mutat rajta.
 • Gyermek
 • Sport
 • Kedvenc étel
 • Baratság
 • Ha ismered gyermeked horoszkópját, és annak megfelelően kezeled, jutalmad boldog, kiegyensúlyozott csemete lesz. Miben segítsük, hogyan neveljük őt ? erről (is) súgnak a csillagok.

  A skorpió tudja, mit akar, és nem fél azt megszerezni. Nem ismer határokat, semmiféle veszély nem riasztja. Szeret mindennek a végére járni, titkait kikutatni. Ennek számos kibelezett mackó és baba, darabjaira szedett kisautó látja kárát. Az egyszerű tiltás nem tántorítja el ettől.

  A legjobb módszer a higgadt korlátozás, a végtelen türelem.
  Nagyon zárkózott, és az is marad. Nem sok barátja lesz, ezért figyeljünk oda, milyen pajtásokat szed össze. A ?rossz? társaságtól azonban hiába tiltanánk, csak azért is barátkozni fog velük.
  Izgalomra vágyik, amit a verseny- és küzdősportok remekül kielégíthetnek.
 • Tűz, föld, levegő, víz ? a négy őselem. Az, hogy melyik elemhez tartozó jegyben születtél, megmutatja, hogy milyen mozgásforma való neked. Hozd magad formába asztrogimnasztikával!

  Rák, Skorpió, Halak ? Mindenük az érzelem! Mint egy szivacs, úgy szívják magukba mindazt, ami a környezetükben történik. Ha rossz a társaság, a hangulat, a negatív hatásokat raktározzák el. Nem meglepő, hogy gyakran feszültek. Hogy megszabaduljanak ettől a nyomástól, nagyon fontos számukra a megfelelő testmozgás!

  ?Mindent vagy semmit!? ? a jelmondat tökéletesen illik a szenvedélyes Skorpióra. Vagy nagyon sportos, vagy elkerül minden fizikai erőfeszítést. Jobban jár a környezete, ha az előbbi csoportba tartozik, hiszen jobban levezeti szélsőséges érzelmeit. Túlságosan otthon ülővé vagy önpusztítóvá válhat.

  A sport általában megnyugtatja, és ha úgy dönt, hogy gyakorolja, akkor önként és szívesen edz. Minden, ami kockázatot jelent és kihívással jár, cselekvésre ösztönzi. Érdeklődése könnyen a búvárkodás felé fordítja. Harcias természete miatt kedveli a keleti harcművészeteket.
 • Ételed és életed. A csillagjegyek nemcsak az ember tulajdonságait és jellemét határozzák meg, hanem táplálkozási szokásait is. Ezért nem véletlen, hogy más ételfajtákat kedvelnek a Bakok, mint a Szüzek vagy a Nyilasok, és ugyancsak eltérő étrend biztosítja egészségüket.

  Mit egyél? Igyekezz minél több fűszeres szószt fogyasztani. Egyél sok fehérrépát és káposztát. Tejterméket is ehetsz, de csak mértékkel. Halat minden mennyiségben fogyaszthatsz.
  Mit igyál? A túlzott alkoholfogyasztás árt a májadnak és a veséfnek, és könnyen elveszítheted önkontrollodat is. Habzóborok, pezsgő és muskotályos bor ajánlott.

  Mivel vendégeld meg a Skorpiót? Szervírozz neki fűszeres ételeket. Imádja a mustárt, a tormát. Spárgalevessel és kagylóval, vagy rákkal leveheted a lábáról. Desszertnek sajtot kínálj.
  Étellista:
  - Hús: kagyló, rák, hal
  - Gyümölcs: grépfrút, görögdinnye, sárgabarack, alma
  - Zöldség: fehérrépa, sárgarépa, káposzta, tök, retek
  - Fűszerek: bazsalikom, koriander, mustár, torma
 • Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Mostanában kevesebb szó esik erről a nemes érzésről. Mintha szégyellnénk. Vagy csak a rohanó életmód, a türelmetlenség miatt esik róla egyre kevesebb szó? Csak azért szorul háttérbe, mert önmagunkra se tudunk időt szakítani, nemhogy másokra?

  A skorpió igazi magányos farkas, aki élete során legfeljebb egy-két emberhez tud olyan közel kerülni, hogy azt mondhassa: barátok vagyunk. A környezetében élőknek ugyanolyan magasra teszi a mércét, mint önmagának, és csak azt tudja elfogadni, aki ennek a sajátos érzelmi mértékrendszernek megfelel. 

   
  Akikkel érdemes barátkoznia: a Bika és a Szűz komolyságát, kitartását, az övéhez hasonló megszállottságát tiszteli, értékeli.
  Akiket jobb, ha elkerül: az Ikreket, a Halakat bizonytalanságuk, a Nyilas túlzott lelkesedése miatt nem tudja elfogadni.

  Ha a barátnője Skorpió, szerencsésnek mondhatja magát, mert életre szóló szövetségesre talált. Arra viszont vigyáznia kell, hogy sose kutakodjon a titkai iránt. Ha nem kérdez, sokkal többet elárul majd, mint amennyit a faggatózással ki tudna szedni belőle.
 • Stressz
 • Lak- berendezés
 • Párhoroszkóp
 • Utazás
 • A stressz, akárcsak minden más az életben, a csillagoknak van alárendelve ? állítják az asztrológusok. Lássuk, az egyes csillagjegyek szülöttei hogyan reagálnak a kihívásokra, válságokra, veszélyekre és változásokra!

  A víz-elemű Skorpió képes átevickélni minden veszélyen és válságon. Elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy saját érzelmi problémáival is megbirkózzon. Arra ügyeljen csupán, hogy elegendő nyugalmas szakasz is legyen az életében.

  Válasz a fizikai igénybevételre
  Mivel elsősorban érzelmei mozgatják mindennapjait, egészségi állapotára leginkább a lelke van hatással. Ezért a lélek megannyi terhe sokkal erősebben igénybe veszi. Rendszeres étkezéssel, testedzéssel és pihenéssel elkerülheti a stressz káros következményeit.


  A skorpió gyenge pontjai a húgyhólyag és a nemi szervek. Stressz következtében rendszerint a folyadékháztartás egyensúlya borul föl. Ellenszere a nyugodt, kiegyensúlyozott nemi élet.


  Visszanyerheti nyugalmát
  Mivel mások problémáira is érzékenyen reagál, figyelme nem egyszer elkalandozik a saját gondjairól. Kiegyensúlyozott, nyugodt lelkiállapotban azonban mindig tudja, hol a határ: mikor kell kivonulni mások életéből, és távolról szemlélődni csupán.

  Leküzdhető a rossz hangulat
  Könnyen kezelni tudja érzelmeit. Fölösleges rejtegetni a lelkét, mert nincs kiszolgáltatva az érzelmek hullámzásának. Vízközelben, folyó- vagy tóparton mindig hamar megnyugszik, és visszatér jókedve is.
 • Van-e összefüggés a csillagok állása és a lakberendezés között? Az asztrológusok különböző megfigyeléseikre támaszkodva megállapították, hogy az egyes csillagképek szülöttei más-más stílusú enteriőrben érzik jól magukat.

  Szereti az egzotikus, misztikus hangulatot. Kedvenc színösszeállítása a fehér-fekete, a fekete-piros és a fekete-lila. A tapétától irtózik, helyette a nyers, vakolatlan, vagy épp a nemes burkolatú falakat részesíti előnyben. Lakásában sejtelmes fényviszonyok uralkodnak, s gyakran találkozni egzotikus maszkokkal, faragványokkal, fémveretes szekrényekkel, ládákkal.

  Dohányzóasztala gránitból, ülőbútorai többnyire sötét bőrből készülnek. Élete igen intenzív, amihez nélkülözhetetlen háttér a nyugalmat biztosító lakás. Bár hálószobája visszafogottabb a többi helyiségnél, egy skorpió nem szívesen mondana le a markáns vörös, vagy fekete ágyneműről.
 • Minden nő boldogságra vágyik. Hogy kinek mit jelent a boldogság, nagyban függ attól, milyen csillagjegyben született. A bolygók járása befolyásolja azt is, vajon rátalál-e az igazira, meg tudja-e hódítani, s hogyan tudja megtartani a férfit.

  Skorpió - Szenvedélyes és akaratos

  Mindig a saját útján jár, a kényszert, a korlátozást nem tűri. Túlfűtöttségével lenyűgözi a környezetét. De nem csak csodálják, félnek is tőle. Olyan szigorú és határozott, hogy nemcsak az emberek, de még a körülmények is meghajolnak az akarata előtt. Élvezi az akadályokat, a próbatételeket.

  Mire kell vigyáznia? Lényében mindig ott lappang benne egy kis agresszivitás, ami azonnal magasba csap, ha akarata ellenállásba ütközik. Meg kell tanulnia megbocsátani.
  Ki illik hozzá? A Bika érzékiségével és türelmével hosszú távon ébren tudja tartani a szerelmét.
  Ki nem illik hozzá? Az Ikrek és az Oroszlán.
 • Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak.

  A Skorpió rejtélyek iránti érdeklődése és nyomozó hajlamai utazásait is áthatják. Vele a nyaralás intenzív, szenvedélyes és izgalmas, csak ritkán nyugis. Vágyik a felfedezés és a kaland örömeire, szeret kockázatot vállalni.  Szívesen járja a világot, legszívesebben távoli, egzotikus és misztikus helyeket keres fel. Mindenre számítani kell, mert a Skorpió semmit nem hagy félbe, nyaralás alatt is a szenvedély irányítja minden lépését.

  Ami felkelti az érdeklődését, azt teljes mélységekig meg akarja ismerni. Szeret mindennek a végére járni, csak akkor nyugszik meg, ha kíváncsiságát kielégítette. Hajlamos egyedül nekivágni a felfedezőutaknak, a csoportos városnézéseket azonban nem kedveli. Vizes jegy lévén szereti a gyógyfürdőket és a vízpartokat, ahol hosszasan tud gyönyörködni a napnyugtában és a táj szépségében. Előnyben részesíti még a tűzhányók, mocsaras vidékek és vadászterületek környékét is.

  A Skorpió jegyhez tartozó országok: Marokkó, Japán, Norvégia, Németország, Lappföld, Észak-Szíria, Algéria, Korea, Uruguay, Portugália, India, Ausztrália

  A Skorpió jegyhez tartozó városok: München, Genf, Davos, Baltimore, Messina, Tokió, Nottingham, Danzig,  New Orleans, Washington, Cincinnati, Milwaukee, Valencia, Liverpool, Halifax, Barcelona, Sydney

  Idei úticélod: Portugália

Így nem lesz felesleges az újévi fogadalom!

Nehezedre esik betartani azokat a fogadalmakat, amelyeket a bólé jótékony homályában tettél? Adunk néhány ötletet, amellyel sikerülhet beépíteni ezeket az életedbe.

Viking orákulum

A viking hagyományban a gyűrű a hatalom és a gazdagság szimbóluma. Segítségével könnyebben elérheted céljaidat!

Kelta horoszkóp

Napjainkban a kelta örökség reneszánszát éli a nyugati világban, ide értve az ősi horoszkópjukat.

Kínai horoszkóp

A kínai asztrológia pontosan kiszámított holdévek szerint határozza meg a 12 csillagjegy szülötteinek jellemző tulajdonságait.

Válságok és megoldások

Ahogy mondani szokták, manapság a csapból is a válság folyik. Itt a vég, államcsőd, tönkremenés, katasztrófa, világvége. Az emberek arcán kétségbeesés vagy fásult közöny, és bizony csakugyan kevesebb a pénzünk...

Ki illik Hozzád?

Szeretnéd tudni, hogy összeilletek a pároddal? Ha tudod a csillagjegyét egy kattintásra meglesz a válasz!

Sorsfordító álmok, halál közeli élmények, előző életek

Van abban valami különös, hogy hiába száguld szélessávú Interneten az információ, hiába követik lépésről, lépésre bonyolult műszerek az emberi agy sejtjei közt villódzó gondolatot, hiába képes a NASA kozmikus karambolt előidézni a földtől 133 millió kilom

Dominó jóslás

A dominó jóslás segít, ha egy bizonyos kérdésben nehezen döntesz, vagy tanácstalan vagy.

Astronet Piactér