Vízöntő

I. 20. - II. 18.
Eleme: a levegő
Stabilitása: szilárd
Bolygója: az Uránusz
Polaritása: pozitív

Napi horoszkóp 2017. június 20.

A Hold a Bika jegyében áll, a Mars a Rák jegyében látható. Ez lesz a hét legjobb napja az ön számára! Különösen ügyes, sőt szerencsés kézzel nyúlhat mindenhez, mindenek előtt a pénzzel összefüggő dolgokhoz.

Személyre szabott horoszkóp!

Készítsd el saját ingyenes, személyre szabott elemzésed, születésed ideje- és helye alapján!

Ilyenek a vízöntők
 • Erogén zónák
 • Szex
 • Szerelem
 • Csábítás
 • Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!

  Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik.

  A Vízöntő visszafogott szerető:
  A szerelem számára nem annyira testi, mint inkább szellemi kielégülést jelent. De ha egyszer belekóstolt a testi örömökbe, boldogan habzsolja.
  Ám csak olyan partner mellett érzi boldognak magát, aki nemcsak az ágyban, hanem szellemi téren is társ. Szeretkezés előtt és után (olykor helyette) is szeret beszélgetni.

  Erogén zónája: A bőre ? a feje búbjától a sarkáig. Bokájának cirógatására, harapdálására legalább olyan érzékeny, mint más férfiak az érzéki csókra. (Ezen a területen 72 ezer idegvégződés fut össze; senki nem érzékeli annyira, mint a Vízöntők!)
 • Párválasztáskor a legtöbb nőben számos kérdés vetődik fel. Meg tudom hódítani? Miért nem vesz észre? Illik hozzám egyáltalán? Milyen csillagjegyű párral lehet kiegyensúlyozott kapcsolatom?

  A Vízöntő feltérképezi a női testet

  Kísérletezésre hajlamos, szívesen kipróbálja a legújabb praktikákat. Csak abban bízhatunk, hogy a hálószobánk falai elég vastagok. Nem kedveli, ha valaki túlságosan csodálja. Minél megvetőbben viselkedünk vele, annál inkább tűzbe jön.

  Még több erotika>>>
 • Kedvelem, szeretem, szerelmes vagyok belé, imádom, megőrülök érte, esetleg jó nálam? Mi, magyarok, szerencsések vagyunk, mert sokféle szót használhatunk a sokféle érzésre. De még így is mást és mást fejeznek ki az azonos szavak.

  Ha a férfi Vízöntő-jegyű: Számára a szex egyrészt a női test alapos feltérképezését, másrészt ? a légzési gyakorlatoktól a zen-praktikákig való ? kísérletezést jelent. A Vízöntő-férfi excentrikus is. Mindenesetre az extázis nagymestere. Sosem esik vissza a szintje alá, és csak remélheted, hogy a szoba falai elég vastagok.

  Ami még jobban feltüzeli:
  Soha ne felejtsd el: a Vízöntő-férfit az Uránusz irányítja, ami a változás bolygója. Borzad az egyhangúságtól. Ne akard magadhoz kötni, mert nagy a szabadságigénye. Szüksége van arra, hogy az autójával bíbelődjön, olvasson vagy a barkácsműhelyében szereljen - teljes magányában.

  Szereted? Teszteld!
 • A csillagok szerint valamennyi jegynek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A gond az, hogy amikor éppen álmaid pasijának meghódítására készülsz, általában roppant keveset tudsz az illetőről. Rendhagyó horoszkópunk talán segít.

  Milyen egy Vízöntő?

  Sokoldalú, lendületes, szellemes. Kíváncsi, szeszélyes, hiú. Sértődős,
  szemérmes. Látszólag hideg, különc, fantasztikus ötletekkel.

  Így hódítsd meg: Légy hozzá nagyon kedves és barátságos. Hallgasd nagy-nagy figyelemmel. Légy tapintatos. Fogadd el, sőt, ha tudod, csodáld a hóbortjaiért.

  Így tarthatod meg: Ne kényszerítsd arra, hogy másokat kövessen, hogy elfogadja mások tanácsait. Ne korlátozd túlzottan a szabadságát. Ne vidd túlzásba a ragaszkodást. Ne sértődj meg a kritikáin. Óvakodj attól, hogy bevond a háztartással kapcsolatos problémákba.
 • Vitakészség
 • Fehérnemű
 • Színek
 • Drágakövek
 • Könnyebben feloldható egy-egy konfliktus, ha a felek ismerik egymás asztrológiai adottságait. Tudják, hogy születési sajátosságaik alapján tüzes jegyhez tartoznak-e (mert akkor meglehetősen harciasak egy-egy vita során), vagy föld jegyűek (azaz türelmesek, béketűrők, kompromisszumra hajlamosak), esetleg levegő jegyűek (könnyen kibillenthetők lelki egyensúlyukból), vagy víz jegyűek (áldozatként eltűrik a másik fél minden kitörését, talán még a tettlegességet is.)

  A Vízöntő könnyen ideges lesz, pedig képes arra, hogy kívülállóként szemlélje azokat az eseményeket is, amelyek rá nézve kellemetlenséget okoznak, vagy a személyét közvetlenül (és negatívan) érintik.

  Általában nem is nagy dolgok miatt keveredik vitába, hanem az apró, hétköznapi rendellenességek, illetve az emberi értetlenség, gyarlóság hozza ki a sodrából. A kirobbanó veszekedést már nem hárítja el, de utána szégyelli, hogy elvesztette a fejét.
 • Azért viseled, mert jól áll. Vagy mert kedvesed megőrül érte. Netán azért, mert olcsó. Szerintünk pedig lehet, hogy azért, mert a csillagjegyed meghatározza a neked leginkább jól álló fehérneműt.

  A Vízöntő mindig a divat bűvkörében él, ezért szeret az éppen aktuális trend szerint öltözködni ? alul is. De vigyázat, jövőre már kimegy a divatból...

  Testhez simuló csodák>>>
 • Több közük van egymáshoz a színeknek és a tizenkét csillagjegynek, mint gondolnánk. Valamennyi jegyhez tartozik olyan szín, amely a legtöbb erőt, kisugárzást, szépséget és elégedettséget hozza ki a jegy szülöttéből.

  A Vízöntő színe a lila.
  Az önbizalom és a művészi tehetség színe. A Vízöntő szívesen független, ugyanakkor keresi a barátai közelségét. Egyszerre toleráns és tudálékos.

  Vonzó: az Ikrek narancsa. Összeköti őket a nyitottság és jó kapcsolatteremtés.
  Kedvezőtlen: a lila és az Oroszlán sárgája üti egymást, mert mindketten csodálatra áhítoznak.

  Minden a színekről>>>
 • Topáz, smaragd, esetleg rubin? Csillagjegyed alapján te is megtalálhatod saját drágakövedet. Talizmánod mindent elárul arról, mit várhatsz a barátodtól, mit remélhetsz a szerelemben, illetve értékes jelzésekkel, tanácsokkal szolgál a jövőddel kapcsolatban.

  A Vízöntő köve az ametiszt, a mértékletesség, a szellem köve, ami alázatossá és békéssé tesz. Fokozza az intuíciót, magához vonzza a jótékony hatású energiahullámokat, és távol tartja azokat a rezgéseket, amelyek árthatnak a testnek és a léleknek. Enyhíti a gyász okozta fájdalmat, csökkenti a színvakságot, jótékonyan hat a hasnyálmirigyre, és segít tulajdonosának leküzdeni az alkoholizmusra való hajlamot. Gyógyköve a mandulagyulladásnak, a légúti panaszoknak, tisztítja az aurát, megvéd a negatív hatásoktól, a mérgezésektől, az alkohol- vagy drogfüggőségtől, a rémálmoktól, megszünteti a pigmentfoltokat, enyhíti az ödémát, csökkenti a szervezetet ért stressz hatását, és fájdalomcsillapító hatással is bír.


  A zafírt a buddhisták szent kőnek tartják, de a katolikus főpapok is előszeretettel viselnek zafírral ékesített gyűrűt. Nem véletlenül: a kő varázslatos kéksége állandóan emlékezteti viselőjét az istenek jelenlétére. A kék zafír rezgései csökkentik a lázat és a vérnyomást, megóvják a szervezetet a korai öregedéstől, a homlokcsakrára és a szemekre helyezett kövekkel pedig ki lehet kezelni szembetegségeket, látászavarokat.

  Egyéb hasznos kövek: türkiz, akvamarin, opál, jáde, lapis lazuli 

  Gyógyító ásványok>>>
 • Jegygyűrű
 • Smink
 • Diéta
 • Divat
 • Ne lepődj meg, ha eljegyzéskor leendő férjed imígyen nyújtja át jegygyűrűdet: csillagom, ilyet javasoltak a csillagok. A horoszkóp ide is betette a lábát.

  Vízöntőnek súlyos

  Az Uránusz irányít. Az egyik legegyénibb csillagjegy szülötte vagy, barátaiddal olykor gúnyos hangnemben beszélsz. Olyan gyűrűre vágysz, amelyhez érzelmileg kötődsz.

  Égi tanács: A csillagok gyémántköves, súlyos platinagyűrűt javasolnak.

  És meseszép esküvőt >>>
 • A szépség, a kisugárzás és a jó megjelenés nem csupán adottság kérdése. Sok múlik azon, hogyan éljük meg nőiességünket és mennyit törődünk testünkkel - lelkünkkel. A csillagjósok szerint külsőnk - így sminkünk is - alapvetően attól függ, milyen jegy alatt születtünk. Igazuk lehet.

  A Vízöntő nő mindent imád, ami természetes. Haját ritkán göndöríti; jobban kedveli a laza vonalú frizurát, a lágy hullámokat. Hajfestésnél megmarad a saját árnyalatánál ? festék helyett inkább hajszínezőt használ.

  Sminkeléskor a hajszínnel harmonizáló, többszínű, többnyire világos szemhéjpúdert használ, barnás rúzzsal.

  Kérdésed van? Szépség-szakértőnk segít!>>> xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 • Már a huszadik diétát próbálod ki, de eddig egyik sem vezetett eredményre? Talán azért, mert nem a csillagjegyednek megfelelő fogyókúrát csináltad. Lássuk, mivel érdemes próbálkozni!

  Vegetáriánus koszt a Vízöntőnek

  Tilos tartósított élelmiszereket fogyasztani, mert a levegő jegyűek rendkívül érzékenyek minden vegyszerre. Mindig legyen az étrendjükben szénhidrát: naponta legalább két szelet (teljes kiőrlésű) kenyér vagy zsemlét, 4-5 burgonya, vagy egy marék rizs. A Vízöntők ösztönösen vonzódnak a vegetariánus koszthoz.
  Mozgás

  Ahhoz, hogy szellemileg is, fizikailag is egyensúlyba kerüljenek, rengeteg mozgásra van szükségük.
  Tanácsok

  Rendkívül mozgékonyak, de állóképességük nem a legjobb. Hízásra nem hajlamosak, mert viszonylag gyors az anyagcseréjük. Ha mégis felszednek néhány kilót, csak bizonyos helyeken rakódik rájuk a zsír (naná, hogy a popsin és a hason). Mindent ki akarnak próbálni, a legújabb fogyasztó-tablettától kezdve az akupunktúráig. Ám ahhoz már nincs elég kitartásuk, hogy végig is vigyék tervüket. Attól sem ódzkodnak, hogy plasztikai sebész kése alá feküdjenek.

  Még több diéta és mozgásforma>>>
 • Mi történik, ha egy divatszakember összefog egy asztrológussal? Megszületik a horoszkóp-divat! Ki mit szeret - kinek mi áll jól... A csillagok ezt is megmutatják.

  A Vízöntő kedveli a formabontót, rajong az újdonságokért. Lázad a régimódi életstílus ellen. Művészi érzéke erős, ami meglátszik öltözékén is.

  Formabontó kollekciók>>>
 • Gyermek
 • Sport
 • Kedvenc étel
 • Baratság
 • Ha ismered gyermeked horoszkópját, és annak megfelelően kezeled, jutalmad boldog, kiegyensúlyozott csemete lesz. Miben segítsük, hogyan neveljük őt ? erről (is) súgnak a csillagok.

  A Vízöntő gyermek szereti a szüleit, de nincs meg benne a természet adta tisztelet. Hasznos, ha egyenlő félként kezeljük. Ne gügyögjünk, ne selypegjünk neki. Amikor közösségbe kerül, és szabályokat kell betartania, gyakran mutatkozhat kiszámíthatatlannak: robban, lázad.

  Hajlamos a fanatizmusra. Ez leginkább a kamaszkor örökösen ellentmondó, lázadó időszakában nyilvánul meg. Ösztönösen, gondolkodás nélkül hárítja a parancsokat. A tiltás, elutasítás makacsságra ösztönzi, s végül mindent elkövet, hogy akaratát érvényre juttassa. Technikai érzéke átlagon felüli. Ezt az érdeklődési körét érdemes támogatni.

  Szeretet, nevelés, tanácsok és tippek>>>
 • Tűz, föld, levegő, víz ? a négy őselem. Az, hogy melyik elemhez tartozó jegyben születtél, megmutatja, hogy milyen mozgásforma való neked. Hozd magad formába asztrogimnasztikával!

  Inkább agyának, mint hasának izmosítására törekszik. Keveset figyel a testére. Mégis, ha komoly stressz éri, a sport kiegyensúlyozottá teheti. Meg nem alkuvó természet, nem befolyásolható.

  Minél eredetibb egy sport, annál inkább megnyeri a tetszését. Örömmel próbálja ki az ejtőernyőzést, a hódeszkát, a szörfözést. Egy jó tanács: a görcsök és szédülés elkerülése végett ? amelyek gyakran okoznak kellemetlenséget a Vízöntőknek ? edzés előtt egyen cukrot.

  Még több sport>>>
 • Ételed és életed. A csillagjegyek nemcsak az ember tulajdonságait és jellemét határozzák meg, hanem táplálkozási szokásait is. Ezért nem véletlen, hogy más ételfajtákat kedvelnek a Bakok, mint a Szüzek vagy a Nyilasok, és ugyancsak eltérő étrend biztosítja egészségüket.

  Mit egyél? Sok tejtermékeket, főleg kefirt. Fogyassz sok zöldséget és salátát. Egészséged meghálálja, ha a gránátalma a kedvenc gyümölcsöd. Ám mindenfajta édességet ? sütemény, cukor, keksz ? iktass ki az étrendedből.
  Mit igyál? Idegrendszerednek árthat az alkohol. 1?2 pohár pezsgő vagy muskotály azonban stresszoldóként ajánlott.

  Mivel vendégeld meg a Vízöntőt? Kedveli a spontán vendéglátást. Szenvedélyes evő. Készíts finom étvágygerjesztő falatkákat, halat és könnyű salátát számára.

  Étellista:
  - Hús: hal
  - Gyümölcs: sárgadinnye, gránátalma, őszibarack, ringló
  - Zöldség: cukkini, cékla, fejes saláta, uborka, lilahagyma
  - Fűszer: kakukkfű, menta, zsálya, vanília, petrezselyem, édes gyökér

  Ételek, receptek, tippek, trükkök, finomságok >>>
 • Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Mostanában kevesebb szó esik erről a nemes érzésről. Mintha szégyellnénk. Vagy csak a rohanó életmód, a türelmetlenség miatt esik róla egyre kevesebb szó? Csak azért szorul háttérbe, mert önmagunkra se tudunk időt szakítani, nemhogy másokra?

  A Vízöntő érdeklődő, kíváncsi, szereti a társaságot, szívesen mókázik, játszik, közben a lelke mélyén nagyon is komoly dolgok foglalkoztatják. Jól együtt tud működni másokkal, s ha baj van, férfiként képes küzdeni. Vonzzák az érdekes, különc emberek.

  Akikkel érdemes barátkoznia: A Nyilasok optimizmusa, a Mérlegek kiegyensúlyozottsága jó hatással lehet önre, de nagyon ki tud jönni az Ikrekkel és egy másik Vízöntővel is.

  Akiket jobb, ha elkerül: a Bakok és a Bikák konzervativizmusa kifejezetten idegesíti hosszú távon, a Rákok és a Halak érzelgőssége is gyorsan kihozhatja a sodrából.

  Ha a barátnője Vízöntő, tudomásul kell vennie, hogy ez a kapcsolat nem arról szól, hogy éjjel-nappal egymás nyakán lógnak. Mivel örökké a világot akarja megváltani, a közvetlen környezetét sokszor elhanyagolja. Rajtad áll, hogy milyen gyakran találkoztok. Ő ugyanis leginkább akkor jön, akkor telefonál, amikor a legjobb formájában van, egyébként igyekszik elbújni még a barátok elől is. Nem szereti, ha gyengének, bizonytalannak látják.
 • Stressz
 • Lak- berendezés
 • Párhoroszkóp
 • Utazás
 • A stressz, akárcsak minden más az életben, a csillagoknak van alárendelve ? állítják az asztrológusok. Lássuk, az egyes csillagjegyek szülöttei hogyan reagálnak a kihívásokra, válságokra, veszélyekre és változásokra!

  A levegő jegyű Vízöntő számára pontosan a változás a legfontosabb. Hamar tud módosítani, igazodni, képes gyorsan felismerni az új helyzeteket.
  Válasz a fizikai igénybevételre


  Energikus, tevékeny. Energiaforrásai azonban roppant hamar kiapadhatnak. Járjon sokat a természetbe, mozogjon, tornázzon. A fizikai terheléssel nem gyengül, hanem erősödik.
  Gyenge pontok

  A lábszár és a boka. A végtagokat (izmait, keringését egyaránt)
  rendszeres mozgással, futással lehet legjobban erősíteni.
  Visszanyerheti nyugalmát


  Ereje főként szellemi tevékenységekben nyilvánul meg. Legyen óvatos, vigyázzon a túlterhelésre. Elsősorban arra ügyeljen, hogy ne aprózza el magát. Aki sokat markol, gyakran keveset fog.

  Számolj le a stresszel >>>
 • Van-e összefüggés a csillagok állása és a lakberendezés között? Az asztrológusok különböző megfigyeléseikre támaszkodva megállapították, hogy az egyes csillagképek szülöttei más-más stílusú enteriőrben érzik jól magukat.

  A Vízöntő szereti a feltűnést, a különlegeset. Fokozott érzékkel követ minden újat. Számára nem létezik állandóság, legszívesebben folyton lecserélné a berendezését. A színek összeválogatásában szertelen, hol a vad neonárnyalatokat, hol a fénylő metáltónusokat, hol megint valami egészen mást részesít előnyben.

  Színkompozíciói legtöbbször harsányak. Nyitott minden meghökkentő stíluskeverésre. Bútorai legtöbbször a legújabb divatot képviselik. Bátran használ fémet, műanyagot és velúrt egy térben. A vízöntő a legszívesebben örökké mozogna, szárnyalna, táncolna; számára semmi sem lehet meghökkentő.

  Meghökkentő, harsány stílusú bútorok>>>
 • Minden nő boldogságra vágyik. Hogy kinek mit jelent a boldogság, nagyban függ attól, milyen csillagjegyben született. A bolygók járása befolyásolja azt is, vajon rátalál-e az igazira, meg tudja-e hódítani, s hogyan tudja megtartani a férfit.

  A Vízöntő öntörvényű és lázadó. Régi megfigyelés, hogy e jegy szülöttei vannak legkevesebben a föld kerekén. Ami nagy kár, mert különleges embertípus, örök újító, ?világmegváltó?. Igazi különc, gyűlöli a formaságokat, így aztán már messziről kirí a sorból, nemcsak viselkedése, hanem az öltözködése, a megjelenése miatt is. A lelkizésnél sokkal többre tartja a szellemi kalandokat, számára a házasság elavult társadalmi intézmény.

  Mire kell vigyáznia? Igazából szellemi kapcsolatra vágyik, az erotikát nem tartja olyan fontosnak, mint a férfiak, s ez előbb-utóbb konfliktusok forrása lehet.


  Ki illik hozzá? Leginkább Ikrek vagy a Mérleg jegyű partnerrel tud kijönni.


  Ki nem illik hozzá? A konzervatív Bak és Bika.

  Lobog még a régi tűz? Teszteld!>>>
 • Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak.

  A Vízöntő jegy képviselőire jellemző a különcség. Sokszor olyan helyeket keresnek fel, amelyek nem divatosak, vagy nem ismertek. A Vízöntő olyan közeget keres, ahol a saját elképzelései szerint vakációzhat, a szokatlan, a különleges vonzza. Számára els?sorban nem is a helyszín, hanem annak lakói érdekesek.

  Nehezére esik sokáig egy helyben maradni, szereti a változatosságot. Kíváncsisága kizárja, hogy minden évben ugyanott töltse el szabadságát. Nem törekszik a luxusra, de kifogása sincs ellene. Útitársként nagyon szórakoztató, de néha kissé idegesítő is, mert túlságosan független és kiszámíthatatlan. Ötletgazdagsága ugyanakkor erőssége is, aki pedig kedveli a meglepetéseket, az jól fogja magát érezni egy Vízöntővel.

  A Vízönt? jegyhez tartozó országok: Oroszország, Románia, Moldva, Baltikum, Olaszország, Maldív-szigetek,  Svédország, Lengyelország, Abesszínia, Etiópia, Izrael, Irán, Ibiza, Dél-Afrika, USA

  A Vízönt? jegyhez tartozó városok: Berlin, Hamburg, Bréma, Salzburg, Pisa, Los Angeles, Brighton, London, Moszkva, Szentpétervár, Amszterdam, San Francisco

  Idei úticélod: Olaszország

  Utazzunk!>>>

Így nem lesz felesleges az újévi fogadalom!

Nehezedre esik betartani azokat a fogadalmakat, amelyeket a bólé jótékony homályában tettél? Adunk néhány ötletet, amellyel sikerülhet beépíteni ezeket az életedbe.

Viking orákulum

A viking hagyományban a gyűrű a hatalom és a gazdagság szimbóluma. Segítségével könnyebben elérheted céljaidat!

Kelta horoszkóp

Napjainkban a kelta örökség reneszánszát éli a nyugati világban, ide értve az ősi horoszkópjukat.

Kínai horoszkóp

A kínai asztrológia pontosan kiszámított holdévek szerint határozza meg a 12 csillagjegy szülötteinek jellemző tulajdonságait.

Válságok és megoldások

Ahogy mondani szokták, manapság a csapból is a válság folyik. Itt a vég, államcsőd, tönkremenés, katasztrófa, világvége. Az emberek arcán kétségbeesés vagy fásult közöny, és bizony csakugyan kevesebb a pénzünk...

Ki illik Hozzád?

Szeretnéd tudni, hogy összeilletek a pároddal? Ha tudod a csillagjegyét egy kattintásra meglesz a válasz!

Sorsfordító álmok, halál közeli élmények, előző életek

Van abban valami különös, hogy hiába száguld szélessávú Interneten az információ, hiába követik lépésről, lépésre bonyolult műszerek az emberi agy sejtjei közt villódzó gondolatot, hiába képes a NASA kozmikus karambolt előidézni a földtől 133 millió kilom

Dominó jóslás

A dominó jóslás segít, ha egy bizonyos kérdésben nehezen döntesz, vagy tanácstalan vagy.

Astronet Piactér