Melyik jegyben születtél? Ez az angyal vigyáz rád!

2017. április 14. 16:00 - Astronet
Cikkünkből megtudhatod, melyik angyalhoz fordulhatsz a kéréseiddel!

Ha a Kos jegyében születtél:
Temperamentumos természeted miatt egy olyan angyal segítségére van szükséged, aki önmérsékletre és higgadtságra tanít. Ambriel, a tanulás, tanítás angyala segít abban, hogy hasznodra váljanak korábbi tapasztalataid, és ne cselekedj annyira önfejűen. Őt kérd arra, hogy vezéreljen az utadon!

 


Ha a Bika jegyében születtél:

Életszerető, önfejű, makacs, ugyanakkor békés természetű vagy. Föld-jegy szülötte révén illik hozzád Asradiel, aki a növények, fák gyökereinek, átvitt értelemben a családi gyökereknek az angyala. Tőle kérhetsz energiát a nehéz helyzetekben, és útmutatást, ha nem tudod, merre indulj tovább.
 
Ha az Ikrek jegyében születtél:
Minden iránt nyitott vagy, minden érdekel. Előfordulhat azonban, hogy épp emiatt összezavarodsz a rengeteg információ és hatás miatt. Ilyenkor kérd bátran Zerosielt, aki a világosság angyala, hogy mutasson utat neked!


Ha a Rák jegyében születtél:

Nagyon erős az intuíciód, hallgass rá mindig! Fontos számodra a család, a gyermekeid. Időnként azonban túlságosan befelé forduló vagy, és legszívesebben elzárkóznál a világtól. Ilyenkor kérd Lamachaelt, aki az erő angyala – segíteni fog eligazodni és érvényesülni a világban!

Ha az Oroszlán jegyében születtél:
Nagyvonalú, jó lelkű és igazságos vagy – amíg fel nem dühítenek. Haragodban azonban időnként túlságosan nagyot vágsz oda a másiknak, és nehezen csillapodsz le….Therotiel, az együttérzés angyala a segítségedre lehet abban, hogy igazán erős és harmonikus személyiséggé válj.


Ha a Szűz jegyében születtél:

Kötelességtudó és megbízható vagy, két lábbal állsz a földön. Jó lenne azonban, ha időnként kapcsolatba tudnál lépni belső, teremtő energiáiddal. Ebben segíthet neked Hanael, a spiritualitás angyala.


Ha a Mérleg jegyében születtél:

Minden erőddel a harmóniára törekszel, kellemes, kedves, empatikus személyiség vagy. Jó lenne viszont, ha néha fel mernéd vállalni a konfliktusokat is, a krízis helyzetek hozzák el ugyanis a fejlődés lehetőségét. Aduachiel, az igazság angyala segít abban, hogy szembe merj nézni a problémákkal.


Ha a Skorpió jegyében születtél:
Spirituálisan nyitott vagy, időnként látnoki képességekkel rendelkezel, emberismereted kitűnő. Ám az ösztönök embere is vagy, ezeket nehezedre esik kordában tartani. Ebben segít neked Tarosiel, aki a negatív hatások ellen is védi a lelkedet.

Ha a Nyilas jegyében születtél:
Valamilyen kapcsolatod biztosan van a vallással, hiszen a Nyilas a nyílvesszőjével az eget veszi célba. Idealista, lelkes, optimista személyiségeddel sokakra mély benyomást gyakorolsz. Nagy utazó is vagy, Melathiel segít neked, ha eltévednél, vagy ha az életben nem találod a helyes ösvényt.

Ha a Bak jegyében születtél:
Mély érzésű vagy, ugyanakkor pragmatikus is, racionális hozzáállásod miatt igazán lehet rád támaszkodni. Időnként azonban kissé földhözragadt lehetsz. Ha meg szeretnéd nyitni a szellemed az égi erők előtt, akkor Hanaelt, a spiritualitás angyalát kell kérned.


Ha a Vízöntő jegyében születtél:
Soha nem hódolsz be automatikusan a tekintély előtt, mindig mindent megkérdőjelezel, ezért vagy képes új utakat, új megoldásokat találni. Számodra igazán egyenlő mindenki, lenyűgöző, hogy te valóban minden előítélettől mentes vagy. Időnként viszont túlságosan szkeptikus lehetsz, ami nehezíti, hogy kapcsolatba lépj a teremtő energiákkal. Ebben segít neked Ambriel, a tanulás angyala.

Ha a Halak jegyében születtél:
Valóban látnoki képességekkel rendelkezel, erősek a megérzéseid, az álmaid üzenetet hordoznak. Életfeladatod is, hogy utat mutass az embereknek. Ebben segíthet neked Liriel, a bölcsesség angyala.

Lapozgató

Kérdések és válaszok

Melyik arkangyalt vagy mestert hívjam segítségül gondjaim megoldásához? Felhasználhatom-e az istennői energiát az angyali erőkkel együtt?
A fenti kérdések rendszeresen felmerülnek Doreen Virtue író-olvasó találkozóin és szellemi foglalkozásain. Doreen szívesen ajánlott volna az érdeklődőknek egy átfogó, minden részletre kiterjedő teológiai művet, de nem talált ilyet. Ekkor támadt az a gondolata, hogy személyesen pótolja a hiányt, és megírja azt.

 


A problémákat alfabetikus sorrendben találjuk a könyvben, és az ezeken segíteni tudó istenségek listáját is. Nincs még egy hasonló, lexikon jellegű kiadvány. Nyelvezete egyszerű és könnyen érthető. Az istenségek leírásai érdekesek, tömörek, és rengeteg újdonsággal szolgálnak.

Doreen Virtue: Arkangyalok és felemelkedett mesterek, Édesvíz Kiadó

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér