Szerelmi horoszkóp 2012 első félévére

2011. november 7. 11:30 - Zentai Anna
2012 első felében nagy megújulások, újrakezdések várhatók, sokan most találhatnak társra, a párban élők pedig sokat javíthatnak, emelhetnek a kapcsolatukon. Tarts velünk Te is, kelj szárnyra a szépség és szerelem bolygójával, a Vénusszal, és tudd meg, mil
2011 vége felé kitűnő lehetőséget ad a sors, hogy túllépve a múlton, megtisztulva régi terheinktől, mindent újrakezdjünk. A Szilveszter csodálatosan új, friss érzelmi energiákkal köszönt be hozzánk.
Az új év első napjaiban, bármilyen nehéz helyzetből is kell újra talpra állnunk, az égiek minden támogatást, minden erőt megadnak ahhoz, hogy újrakezdjünk, és újra érezzünk! Az első 10 nap ekkor az érzelmi megújulásé.

Január

A Vénusz januárban a Vízöntő csillagkép alatt suhan végig, és lágy szellőként lopja be szívünkbe az önzetlen, tiszta szerelem üzenetét. Érzelmi életünk annál teljesebbé válhat, minél inkább megtisztítjuk magunkat a régi, terhes érzelmektől és tulajdonságoktól, a kapcsolatunk érdekében. 
Tisztázhatjuk a múltat, akár kedvesünkkel, akár önmagunkkal is, huszadika után pedig már azért dolgozhatunk, hogy valóban boldog jövőt teremtsünk. Ez most belső, lelki munka lesz, amely során érezhetjük, hogy minél tisztábban és szabadabban fejezzük ki érzelmeinket, annál szebb távlatok nyílnak meg előttünk. A Vénusz romantikus utazása során különleges állomás lehet január 13, amely a csodák napjaként írja be magát naptárunkba. A legmélyebb érzéseink, lelki rejtekeink mutatják meg magukat. A szerelem mámora, a szerelemben való mélységes egyesülés éppúgy megélhető e napon, mint a művészetekben, vagy a zenében való, varázslatos feloldódás. E napon ideje jön, hogy megtisztítsuk lelkünk legmélyebb zugait is, és tiszta érzelmekkel, félelmek nélkül, bátran lépjünk tovább. Szintén fontos nap január 17, amely napon a Vénusz két nagy szerencsecsillaggal is együtt áll! Érzelmi tapasztalataink, kapcsolataink összegzése következik, és ideje megértenünk, mit jelent nem ellen-félként, hanem egyenlő társként tekintenünk a párunkra.

Február

A farsang ideje, mégsem a felszínen dúló csillogó bálok lesznek fontosak. A Vénusz, bár tüzes érzelmeket ígér a Kos jelében, mégis, a Halak csillagkép alatt haladva, a lelkünk mélyének közvetíti üzeneteit. Most térnek vissza a múlt árnyai, hogy újra megküzdhessünk velük, és győzedelmesen továbbléphessünk. Sokunk életében régi érzelmek, kapcsolatok jelenhetnek meg újra - a lényegi üzenet az, hogy felismerhetjük életünk ismétlődő helyzeteit, és ha tisztán átlátjuk, hogyan lépjünk ki újra a "régi cipőből", akkor valóban emelhetünk életünkön.

123
Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér