Te mitől félsz?

2016. november 23. 11:08 - Kiss Zoltán Zéro
Kiss Zoltán Zéro numerológus cikkéből megtudhatod, hogyan küzd le a gátló energiákat!

A numerológia egy sok ezeréves tapasztalati tudomány, amely az önismeretben segít. A születési számaid szerint te is besorolható vagy egy személyiség típusba (még a Vízöntők is!). Most megtudhatod, hogy a Sorsmisszió számod szerint mi a feladatod ebben az életedben és azt is, mi az egyik legnagyobb problémád, mitől félsz a legjobban?

 

 
Amennyiben kicsit is tudatosabban élsz, megfigyelheted, tapasztalhatod, hogy szinte naponta kapod a külvilágból a visszajelzéseket, amelyek a kapcsolataidban konfliktusokat okoznak. Ismerd fel ezeket a legbensőbb problémáidat, félelmeidet, hogy változtathass a gondolkodásodon, a megéléseden, a hozzáállásodon, hogy harmonikusabban kapcsolódj másokhoz, a világhoz.


Számold ki a Sorsmisszió számodat (példa: 1981.07.12.=29=11=2), vagy használd az ingyenes kalkulátorunkat!


Az első részben az 1-es, a 2-es, a 3-as és a 4-es Sorsmisszió számot vesszük sorra.


Numerológia és Asztrológia
1 – Oroszlán
Vezetőnek születtél, és ha a legjobbat hozod ki magadból, biztosan megkapod az ezzel járó tiszteletet, elismerést. Az 1-es (a Nap száma – tehát mindez az Oroszlán jegyűekre is vonatkozik), a kreativitás, szellemi erő, de az egó is. A te egód sem kicsi, perfekcionista vagy és uralkodni akarsz, legalábbis szeretnél, ez a két legnagyobb problémád. Ez neked sem jó, de másoknak sem. Te sem tudsz megfelelni a saját magad által kitűzött eszményképnek, mások pedig szoronganak a te elvárásaidtól.
Attól félsz a legjobban, hogy nem kapsz elég elismerést, nem értékelik eléggé a te csodálatos képességeidet, nem lehetsz folyamatosan a középpontban. Ha hibázol, akkor kapod a kritikát, kényelmetlen helyzetbe kerülsz, és megszégyenítve érzed magad. A túlzott büszkeséged, hiúságod és érzékenységed a legnagyobb problémád. Addig kapod mindezt, ameddig függsz mások dicséretétől, visszajelzésétől.


2 – Rák
Segítőnek születtél a szó valódi értelmében, és ha a legjobbat hozod ki magadból, rendkívül hasznos tagja lehetsz a társadalomnak. A 2-es (a Hold száma – tehát mindez a Rák jegyűekre is vonatkozik), az érzelmek, intuíció, gondoskodás, együttműködés, segítségnyújtás. Másokkal szemben viszont az egód egyáltalán nem túl nagy, bizonytalanságod és az önelfogadási problémáid akadályoznak abban, hogy jól érezd magad a bőrödben, és harmóniában lehess a világgal.
Attól félsz a legjobban, hogy mások nélküled is megoldják a problémáikat, és ha nincs szükség rád, akár értéktelenebbnek is érezheted magad. Teli vagy szeretettel, és akkor vagy boldog, ha segíthetsz, de a túlzott gondoskodás iránti vágyad nem biztos, hogy mindig fogadókészségre talál. Légy végre önmagad, legyen egy egészséges egód, foglalkozz végre a saját céljaiddal! Ettől még ugyan olyan jó ember maradsz, sőt az emberek jobban fognak tisztelni, szeretni, így kapod meg azt, amire a legjobban vágysz!

3 - Ikrek
Szórakoztatónak vagy a tudás közvetítőjének, tanítónak születtél, és ha a legjobbat hozod ki magadból, sikeres leszel és népszerű. A 3-as (a Merkúr - tehát mindez az Ikrek jegyűekre is vonatkozik), a kiváló kifejezőképesség, gyors észjárás, mozgékonyság. Semmi mással nem foglalkozol, csak a kapcsolataid és a karriered építésével. Számodra a külvilágban elérhető siker a legfontosabb, amiért mindent megteszel, és ezt senki nem sajnálja tőled.
Az a legnagyobb problémád, attól félsz a legjobban, hogy nem vagy elég sikeres mások, a külvilág szemében. Hihetetlen a munkabírásod, mint egy gép, óriási idegi energiákkal rendelkezel, éjjel-nappal pörögsz, s eközben az érzelmeidről tudomást sem veszel. Vigyázz, a sikernek ára van! Felőrlődhetsz ebben a nagy hajszában, egyszer csak hirtelen kiéghetsz. Sokkal jobban jársz, ha megtalálod a harmóniát az emberi kapcsolataidban.

4 – Szűz
Arra születtél, hogy felvállald a mindennapok felelősségét, és ha a legjobbat hozod ki magadból, sikeres leszel és elismert a munkád által. A 4-es (a Föld száma – tehát mindez a Szűz jegyűekre is vonatkozik), a logikus gondolkodás magas szinten, megbízhatóság, korrektség, munkamánia, fejlett kritikai érzék. Az eszed mindig azon jár, hogyan lehet a dolgokat, a munkádat, és mindent tökéletesíteni, ami körülötted van.
Attól félsz a legjobban, hogy bármit csinálsz, az nem tökéletes. Soha nem vagy elégedett önmagaddal sem. Nem baj, ha tudod: az élet nem a hibakeresésről szól, az csak a munkában hasznos és jó. Érezd végre jól magad, hiszen te vagy, aki minden nap bebizonyítod, hogy a precíz munkád, a hozzáértésed nélkül, nem működik semmi. Ebben te vagy az egyik legjobb! Felejtsd el a kritikusságot! Légy felszabadultabb, örömtelibb, és sokkal optimistább!


A cikk folytatása következik!

www.kisszoltanzero.hu


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér