Te mitől félsz? - 2. rész

2016. december 6. 17:00 - Kiss Zoltán Zéro
Kiss Zoltán Zéro numerológus cikkéből megtudhatod, hogyan küzd le a gátló energiákat!

A numerológia egy sok ezeréves tapasztalati tudomány, amely az önismeretben segít. A születési számaid szerint te is besorolható vagy egy személyiség típusba (még a Vízöntők is!). Most megtudhatod, hogy a Sorsmisszió számod szerint mi a feladatod ebben az életedben és azt is, mi az egyik legnagyobb problémád, mitől félsz a legjobban?

 

 
Amennyiben kicsit is tudatosabban élsz, megfigyelheted, tapasztalhatod, hogy szinte naponta kapod a külvilágból a visszajelzéseket, amelyek a kapcsolataidban konfliktusokat okoznak. Ismerd fel ezeket a legbensőbb problémáidat, félelmeidet, hogy változtathass a gondolkodásodon, a megéléseden, a hozzáállásodon, hogy harmonikusabban kapcsolódj másokhoz, a világhoz.

Az első részben az 1-es, a 2-es, a 3-as és a 4-es Sorsmisszió számot vettük sorra.
A most következő második részben az 5-ös, a 6-os, a 7-es, a 8-as és a 9-es Sorsmisszió számmal foglalkozunk.

Számold ki a Sorsmisszió számodat (példa: 1981.07.12.=29=11=2), vagy használd az ingyenes kalkulátorunkat!


5 – Nyilas
Arra születtél, hogy a tudást, a bölcsességet, a megértést képviseld a világban, és ha a legjobbat hozod ki magadból, biztosan megkapod az ezért járó elismerést, tiszteletet.
Az 5-ös (a Jupiter száma – tehát mindez a Nyilas jegyűekre is vonatkozik), a belső erő, hit, önbizalom, optimizmus, szellemi erő. Szerencsés vagy, lelkes, de néha túlzásokra is hajlamos.
Egész életedben tanulsz, mert attól félsz a legjobban, hogy mások szemében nem vagy eléggé felkészült, nagyon okos és bölcs. Viszont mindig objektív vagy és tárgyilagos, inkább kívülről szemléled a dolgokat, mint, hogy érzelmileg is elérhető lehess.
Attól is nagyon félsz, ha kimutatod az érzelmeid, akkor már téged valaki birtokolni fog. Azt pedig nem bírod elviselni, hogy bárki korlátozza a szabadságodat.


6 – Bika, Mérleg
Arra születtél, hogy harmóniát, szépséget, békességet, nyugalmat teremts másoknak, és ha a legjobbat hozod ki magadból, mindenki szeretni fog.
A 6-os (a Vénusz száma - tehát mindez a Bika és a Mérleg jegyűekre is vonatkozik), a lágyság, kedvesség, nőiesség, jó ízlés, barátságosság, a szeretet, család, boldogság száma. Nem tudsz rossz körülmények között élni. A legkedvesebb emberek közé tartozol, de talán többet foglalkozol a külvilággal, mint kellene.
Mindenkihez van egy kedves szavad, és szívesen segítesz, mégis attól félsz a legjobban, hogy nem felelsz meg másoknak, a külvilág elvárásainak, mit mondanak rólad az emberek.
Ezen felül a legfontosabb számodra, az anyagi és érzelmi biztonságod. Minden a fejedben dől el. A hitrendszeredben tudod megteremteni, kialakítani ezt az érzést, és többé soha, semmiért nem kell aggódnod.


7 - Bak
Arra születtél, hogy szellemi vezetővé válj, és ha a legjobbat hozod ki magadból, megkapod az anyagi elismerést, és a társadalom megbecsülését.
A 7-es (a Szaturnusz száma - tehát mindez a Bak és a Vízöntő jegyűekre is vonatkozik), az összefogottság, céltudatosság, karriervágy, üzleti érzék, koncentráció, analizáló képesség, kritikusság, érzelmi elfojtások, pesszimizmus.
Mindent megteszel az érvényesülésért, de attól félsz a legjobban, hogy nem éred el azt a kitűzött magas pozíciót, amivel elégedett leszel, amiért majd mindenki tisztelni fog.
Kitartóan teszel a céljaidért, de saját magaddal sem vagy túl jóban, és másokkal sem keresed az érzelmi kapcsolatot, pedig ez hasznodra válna az előrejutásban. Szeresd jobban önmagad és merd kimutatni a szereteted legalább azok felé, akik a számodra a legfontosabbak!


8 – Kos, Skorpió
Arra születtél, hogy „Hass, alkoss, gyarapíts!”, és ha a legjobbat hozod ki magadból, fényes karriert csinálhatsz, hatalmas pénzt tudsz teremteni, magadnak és másoknak is.
A 8-as (a Mars száma - tehát mindez a Kos és a Skorpió jegyűekre is vonatkozik), az akarat, ösztönök, vágy, kezdés, lendület, szenvedély, önérvényesítés, harc, megalománia, pénz, luxus. Hihetetlen energiákkal harcolsz a vágyaidért.
Te vagy, akinek nincs lehetetlen, de éppen ez a gond.  Nagy küzdő vagy, de nem tűröd az akadályokat. Mindig harcolsz az igazadért, és attól félsz a legjobban, hogy nem a te akaratod érvényesül, az pedig számodra elképzelhetetlen, hogy más uralja a terepet, más legyen a nyerő.
A folyamatos harc viszont bukásokkal is jár. Próbáld meg a harcias energiáid nem elfojtani, hanem átalakítani, áttranszformálni, hallgass még jobban az ösztöneidre, a megérzéseidre! Ugyan úgy sikeres leszel, és sokkal békésebb lesz az életed.


9 – Halak
Arra születtél, hogy kiküszöböld a hiányosságokat, hogy a világot tökéletesítsd, mert van ilyen képességed, és ha a legjobbat hozod ki magadból, mások biztosan, de még te is elégedett lehetsz e világi küldetéseddel, megtalálhatod a belső békédet, amire a legjobban vágysz.
A 9-es (a Neptunusz száma - tehát mindez a Halak jegyűekre is vonatkozik), az álom, illúziók, érzelem, érzékenység, háborúság, tudatalatti, medialitás, feloldódás, az önzetlen szeretet száma.
Egy tökéletes világban szeretnél élni, de az élet mindig bebizonyítja neked, hogy ilyen nincs, és attól félsz a legjobban, hogy ilyen nem is lesz.
Ugye nem akarsz örök elégedetlenségben élni? Ehhez csupán egy dolog kell: fogadd el, hogy a világ nem tökéletes, és megszűnik a benned munkálkodó belső feszültség, háborúság, aminek mindenki nagyon fog örülni!


www.kisszoltanzero.hu


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér