Braco csodálatos gyógyításai

2008. november 4. 06:43 , Legutóbb frissítve: 2008. november 4. 00:00 - Ordódy Eszter
Sokan hallottunk már Braco-ról, a horvát születésű spirituális gyógyítóról, akinek csodás kisugárzása révén emberek ezrei gyógyulnak meg világszerte. De vajon ki ez a férfi, és miként használja földön túli gyógyerejét mások megsegítésére?
 

Braco 1967 novemberében, Horvátországban (Zágrábban) született. Közgazdásznak tanult, és sokáig úgy tűnt, hogy teljesen hétköznapi életet fog élni, míg egy napon találkozott valakivel, aki gyökereiben változtatta meg a világról alkotott képét. Ivica Prokics, a szerb gyógyító hatására, Braco feladta az üzleti világot, és fittyet hányva gazdasági végzettségére és állására, Ivica nyomába szegődött, majd annak 1995-ben bekövetkezett haláláig mellette tanult. Braco ekkor még nem volt tudatában annak, mekkora gyógyító erők szabadultak fel benne, mint ahogy azt sem tudta, hogy a stafétabot már régen a kezében van... Az emberek pedig jöttek, és hittek benne. Érezték a belőle áradó jót, a gyógyerőt, a szeretetet. Arra kérték, gyógyítsa meg őket, segítsen nekik, és folytassa azt, amit Ivica elkezdett. És Braco mestere nyomdokaiba lépve gyógyítani kezdett.
Nem üzleti vállalkozás

A rossznyelvekkel ellenben Braco nem pénzért gyógyít. Segítői a nagy rendezvénytermekben szedett minimális összeget terembérletre illetve adminisztrációs költségekre fordítják, és egy-egy alkalommal annyi embert "látnak el", amennyit csak lehet. A gyógyításon részt vevő tömeg legtöbbször a több száz főt is eléri. Kismamákat és 18 év alatti gyerekeket nem engednek Braco közelébe a gyógyítás során, mert számukra, azt mondják, megterhelő lehet a sok energia.
Az emberek pedig özönlenek. Akik ismerték Ivicát, azt mondják, a mai napig érzik a rezgéseit Braco közelében. Mintha ő is jelen lenne a gyógyítás során. Érdekes momentum, hogy Ivica még életében "megjövendölte", hogy egy napon Braco fel fogja őt keresni, és eljön az idő, amikor ő viszi tovább a tudást az általa megvilágított úton.
Miben rejlik a gyógyítás csodája?

Bárki bármit mondjon, csodák igenis, napainkban is vannak. Gyógyulások, születések, sikerek és váratlan szerencsék, amelyet az Isten ajándékoz nekünk, a hitünk által.
Braco-t sokan vizsgálják: (dokumentum)filmek, tanulmányok és elemzések tucatjai készültek és készülnek róla, ám magyarázatot senki nem tud arra adni, miként képes a horvát fiatalember a puszta nézésével és jelentlétével olyan mértékű gyógyító energiát átadni a köré gyűlt embereknek, hogy azok komoly, kézzel fogható fizikai gyógyulásokat éljenek meg. Braco pedig elmulasztja a rákot, az epilepsziát vagy a depressziót. Az emberek pedig, miután hazamentek, otthon "élik tovább a csodát". Mert bizony, mindannyian viszek haza valamit Braco energiájából, amitől szép lassan megváltozik az életük. Azt mondják, egyfajta láthatatlan kötelék köti őket a találkozás után gyógyítójukhoz, akinek minduntalan érzik a gyógyító erejét.
A mindent elsöprö szeretet megríkat

Braco azt mondja, nem ő gyógyítja az embereket. Ő csak áll, és nézi őket, miközben arra koncentrál, hogy a szeretet minden melegét feléjül küldje. És ekkor megnyílik valami benne, és elkezd áramolni a végtelen, gyógyító szeretet. Az emberek pedig csak nézik, nézik őt, és egyszer csak eléri őket az a csodálatos, megmagyarázhatatlan erő, amitől könnyezni kezdenek, és melegséget, felszabadultságot, békét, nyugalmat és megkönnyebbülést éreznek.
Braco a tömeget nézi: egyszerre senkit és mindenkit. A szeretet gyógyító energiája pedig mindenkihez eljut. Alex Schneider professzor szerint Braco képes arra, hogy a környezetében jelen lévő embereket egyfajta magasabb rezgésű (kollektív) tudati szintre emelje, s megmutassa, hogy miként működik a világ és az életünk, s ezáltal a gyógyítás kulcsát valójában a kezünkbe adja. Tehát Braco nem hagyományos értelemben vett gyógyító. Ő egy olyan, hihetetlen spirituális képességekkel megáldott ember, aki képes arra, hogy megmutassa nekünk a fizikai valóságot olyan szemmel, ahogy magunktól képtelenek lennénk látni. És ezzel a változás megtörténik. A rendellenességek oszlani kezdenek, legyen az fizikai betegség, lelki probléma, vagy megoldásra szoruló konfliktus.

 

12
Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 4 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Zsuzsanna Orcskayné
2014. március 13. 19:48

Aki tud segítsen, hogy legközelebb hol lehet találkozni vele? Szeretném megtudni, hogy 2o14-évben melyik városokban érhető el? Köszönöm szépen.

unreal
2009. január 9. 13:07

Braco most vasárnap, január 11-én jön Budapestre. www.braco.hu

unreal
2009. január 9. 12:57

Braco legközelebb 2009 január 11-én lesz Budapesten. részleteket itt találtok: www.braco.hu

ancsu7
2008. november 4. 14:42

Hiszek a csodakban,de az emberek hite a gyogyulasban is ad meg egy pluszt.Valoszinu hogy o nagyon fejlett spiritualisan,es az a kuldetese hogy az emberek vegre vegyek eszre hogy mennyire anyagi vilagban elunk manapsag ahelyett hogy a boldogsagot ,a lelki beket magunkba keresnenk nem az anyagi javakba.

Astronet Piactér