Vajon miért nem híznak a távol-keleti nők? Biztosan nem járnak többet konditerembe. Ja, persze ők mindennap kínait esznek. Ha eleged van a spártai fogyókúrákból és a kínzó éhezésből, próbáld ki 6 napos ázsiai menünket. Ízletes, változatos ételek, mégis fo
A titok az egyes fogások alapanyagában és elkészítési módjában rejlik. Az eredmény rendkívül látványos: feszesebb bőr, jobb közérzet és jó néhány mínusz kiló! Koreában, Thaiföldön vagy Japánban a túlsúly ismeretlen fogalom csakúgy, mint a szív és érrendszeri panaszok. Most megtudhatja, miért: – Kalóriák helyett vitaminokat tartalmaz Bőséges étkezéseik vitamindúsak, laktatóak, ízletesek, mégsem hizlalnak. Az egyes fogások ízvilága változó: csípős, édes és sós, ám összetételüknél fogva serkentik az emésztést. – Megszünteti a farkasétvágyat Az ázsiaiak szinte alig esznek tejtermékeket. A sütéshez-főzéshez szójából és szezámból készült növényi olajakat használnak, ezáltal alig jut be állati zsiradék a szervezetbe. – Főzési technikájuk segít a karcsúság megőrzésében Többnyire gőzölve vagy (nagyon kevés olajon) wokban pirítva készítik el a húsokat és zöldségeket. Utóbbiakat csak kevés ideig párolják (így benne maradnak a vitaminok), és azonnal fűszerezve, ropogósan fogyasztják. – Alapelemei a tengeri gyümölcsök Sok tengeri halat fogyasztanak, amelyek tele vannak magas tápértékű proteinnel és létfontosságú omega-3 zsírsavakkal. Vörös húsokat ritkán esznek, zsírszegény szárnyas húsokat használnak. – Édességek helyett friss gyümölcsöket esznek (desszertként is)