Hogyan válhatsz igazi férfivá?

2016. június 20. 09:55 - Astronet
Dr. Csernus Imre a nőkhöz, férfiakhoz és csajszikhoz már szólt egy-egy kötetében, most a fiatal férfiakon van a sor.

A FÉRFI című könyvében Dr. Csernus Imre a felnőtt olvasókat igyekezett ráébreszteni, hogyan változtathatnak az életükön, ha nem jó irányba haladnak. A kötet ifjúsági, srácoknak szóló kiadása, „A Férfi srácoknak” című kötete (Jaffa Kiadó) a fiatal korosztálynak szolgál útmutatóul.

 

Dr. Csernus Imre 1966-ban született, egy vajdasági kisvárosban, Verbászon. Az egyetem miatt költözött Budapestre, ahol tanulmányai után drogfüggőkkel kezdett foglalkozni. Országosan ismertté a „Bevállalja?” című tévéműsora tette. A szerző legújabb könyvében sorra veszi mindazon problémákat, amelyekkel manapság egy fiatal fiúnak meg kell küzdenie, legyen szó a szüleihez fűződő kapcsolatáról, a lányokról, a szexről, a drogokról, a barátairól, a tanulásról, az autókról, a pénzről, az okostelefonokról, a média sugallta példaképekről vagy a Facebookról.

Hogyan tanulhatnak meg hallgatni az érzéseikre? Hogyan vállalhatnak felelősséget sorsukért? Hogyan válhat belőlük boldog, önmagukhoz hű felnőtt? Dr. Csernus Imre ebben a könyvében sem a levegőbe beszél: tanácsai olykor mellbevágóak és provokatívak, de mindig elgondolkodtatóak. Ha van hozzá fülünk, egy őszintébb, kiegyensúlyozottabb élet kialakításához adnak kulcsot.

Játssz velünk, és nyerd meg Dr. Csernus Imre leggújabb könyvét! A játék részleteit itt találod!


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér