Tanulj meg álomul! – a négy őselem motívuma

Az álom tükör, rólunk mesél… Tar Ildikó könyvének segítségével megfejthetjük az éjszaka látott képsorokat, és közelebb juthatunk önmagunk megértéséhez is!

Álmaink és a tolték titkok

Álmaink sokkal többet mondanak el rólunk, mint az ébren eltöltött óráink. Olyan tükröt tartanak elénk, amelyben igazi arcunkkal szembesülhetünk.

Álmodjon tudatosan!

Elegendő gyakorlással képesek vagyunk befolyásolni, mit álmodjunk!

Így vezess álomnaplót!

A tudatalattid, az őrangyalaid, de akár az elhunytak is üzenhetnek az álmokon keresztül. Ha megfejted ezeket, útmutatást kaphatsz a jövőddel kapcsolatban, és az önismereted is fejlődhet.

Viharral álmodtál? Megmondjuk, mit hoz a jövő!

Mit álmodtál? Esett vagy fújt? Napsütés volt vagy hóesés? Elmondjuk, mit jelentenek az egyes időjárási viszonyok az álmokban!

Egy különleges álomfejtő technika

Ha te is azt érzed, jó lenne megfejteni az álmaidat, de nem tudod, hogyan tedd, akkor próbáld ki ezt az álomelemző gyakorlatot, meglepő eredményeket hozhat!

Mit üzennek az álmaid?

Az álmoknak régóta fontos szerepet tulajdonítunk, szükségünk van rájuk lelki egészség megőrzéséhez. De vajon hogyan születnek az álmok? És mi lakozik üzeneteik mögött?

Az alkotó álom

Már az ókori egyiptomiak tudták, hogy az álmokat csak akkor érthetjük meg, ha az egész ember egyéniségét és életkörülményeit elemezzük. Az ókori görög bölcs, Artemidórosz utazásai során több ezer álmot gyűjtött össze, a bennük megjelenő jelképeket feldolgozta és elemezte.

Tanulj az álmaidból!

„Isten megalkotta az álmokat, hogy a sötétségben botorkáló álmodóknak megmutassa az utat.” (Ősi egyiptomi magyarázat)

Júliusi álomnaptár 2012.

Júliusban, akárcsak nyár elején, még mindig fontos lehet embertársaink megértése, és a látszólagos különbségek mögötti egység megtalálása, erre mutatnak rá álmaink is.

1234
Astronet Piactér