Mágikus amulettek – neked is szerencsét hoz!

2016. június 4. 17:00 - Astronet, fotó: Northfoto
A talizmánként a nyakunkban viselt jelképek távol tartják az ártó energiákat, ráadásként pedig a szerencsénket is megalapozhatjuk velük. Segítünk, hogy kiválaszthasd a személyiségedhez legjobban illő darabot!

Már az ókori görögök és egyiptomiak is apró szerencsehozó, vagy a félelmeiket és a gonosz energiákat messzire űző tárgyakat, érméket hordtak maguknál, többnyire a nyakukba akasztva. A hagyomány generációkon át öröklődött, ma már van, aki divatból, más a hite kifejezéseként, vagy épp a neki tulajdonított mágikus tulajdonságért visel ékszerként egy-egy jelképet.

 

Milyen problémával küzdesz?  

Állatfigurák, keresztek, szemek, geometrikus alakzatok – a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Íme néhány támpont a választáshoz!

Ankh (Nílus-kereszt): Az élet kulcsaként is emlegetett szimbólum Egyiptomból származik. Fokozza az életerőt, elűzi a betegséget és a rontást, hosszú életet ad.
Anubisz: Az egyiptomiak egyik legnépszerűbb istene a holtak kapujának őrzője és a holtak kísérője. Akkor használd az amulettet, ha új életet kezdesz, új utakra indulsz.
Fatima (Mirjam) keze: Az ősi amulett visszafordítja a szemmel verést, véd a gonosz erők ellen.
Hórusz szeme: Visszafordítja a szemmel verést, távol tartja a betegségeket.
Jantra: A hindu jelkép segíti a meditációt, az önfejlesztést, védelmez, reményt ad, megkönnyíti az igazán fontos célok megtalálását.
Jin-jang: A folyamatos változást és a kiegyenlítődést jelképezi. Segít megteremteni a harmóniát, a test-lélek-szellem egységét.
Kelta kígyó: Segíti viselőjét az önmegvalósításban és saját maga tökéletesítésében.
Kulcs: Új ajtókat és lehetőségeket nyit meg.
Nap: Életerőt és energiát ad, a vezető beosztásban dolgozóknak segít jó döntéseket hozni.
Patkó: Szerencsét hoz, de fontos, hogy U alakban kell felhelyezni, hogy ne folyjon ki belőle a bőség.
Pentagramma: A tökéletesség jelképe, védelmet nyújt a sötét erők ellen.
Salamon pecsétje: Az anyagi és a spirituális világ összekapcsolódását és egységét jelképezi. Segít megteremteni a test, lélek és szellem egyensúlyát, és utat nyit a spirituális tanok, tapasztalások felé.
Sárkány: Segít bölcs döntéseket hozni, jó vezetővé válni. Megvédi viselőjét a támadásoktól.
Szkarabeusz: Az Egyiptomban szent állatként tisztelt bogár őrzi tulajdonosa életerejét, megóvja a bajtól, és hosszú életet biztosít.
Vitruvius: A Da Vinci tanulmánya alapján készült amulett segíti a tanulást, a gyors, sikeres problémamegoldást.

 

Hogy használd?

Az apró ékszereket hordhatod nyakláncra akasztott medálként vagy kevésbé hivalkodóan, a zsebedbe, táskádba rejtve. Van, aki a lakás bejárati ajtaja fölé függeszti fel a rontást elhárító vagy a szerencsét vonzó jelképet.
Az első használat előtt tisztítsd meg folyó víz alatt a talizmánt, hogy eltávolítsd róla azokat az energiákat, amelyek a gyártás, szállítás során tapadtak rá.
Viseld néhány napig úgy, hogy közvetlenül érintkezzen a bőröddel, így átveszi majd a rezgéseidet.

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér